If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А между другото какво ще го правиш само логъра без стоманена кула?
Ще го закачиш на комина в блока си?
Поздрави
По-добре не се захващай с мене, сега ще ти обясня - ползват се стълбове на енергото или други подръчни средства. Чак след първите 6 мес вече се вдига конструкция за да провериш няколко височини, но вече си наясно къде има смисъл !!!!!!! В цяла Германия е правено преди много години. Но понеже започна диалог със самочуствие на човек който вече е вдигнал няколко кули, без значение дали са печеливши, няма да е зле да ни упътиш къде да видиме твоите постижения? Не за друго но ако продължиш в този дух мисля че ще си направиш лоша реклама!
П.С. нещо съвсем се обърка - ти инсталираш генератори или инвестираш в генератори защото това са две съвсем различни неща?
Zlatian днеска са първите ти по-адекватни постове, продължавай в същия дух А който иска логъри може да погледне в нета се намират за между 400 до 700 долара с памет за 6 до 12 мес. Това че някои хора в България дигнаха турбини без замервания е една често цитирана грешка
...стига бе...много сложно ми изглежда това....а ако трябва да се проверят да речем стотина различни места...стотина такива конструкции ли ще се правят...и кои ще ни даде да му строим върху земята преди да сме му я купили...
И все пак това чудо е 60 м. стоманена конструкция, закотвена здраво в земята и прехваната със стоманени въжета от всички страни.
На него има няколко неща - най-важните - анемометри - обикновено на 30, 40, 50 и 60 м., микрокомпютър с карта памет и т.н. ..
Замерват се показателите на вятъра през определен период от време.
И преди да си платиш - вече двете бутилки - не задавай повече въпроси ...
2. GenCho - логърите обикновено са на дължина от 60 м., анемометрите са орез 10 м., за височини над 60 м. с формули се пресмята вятъра - и да знаеш, че ми дължиш 1 шише от тези дето не се търкалят за тази инф. ...
Коментар