If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, мога да смятам. Аритметиката показва, че етеричното масло от лавандула и по-точно "LAVENDER BULGARIAN" от този сайт - за около 1 кг. и нещо от горе е кам 1500 долара. Тоест : От един декар лавандула, коже да се получи печалба, колкото от един килограм етерично масло от Роза (получавана : виж форума по-долу)? - предвид по-големиятдобив от декар масло от лавандула.
Немога да разбера ! Аз ли не задавам конкретно въпросите си или ......? Пак : Някой, знае ли цената на килограм етерично масло от липов цвят?
имам снимка на цената на 1 кг на сух липов цвят и тя е 149 евро, а дори не знам да има етерично масло от липа - ако има ще е към и над1000-1500 евро, дори повече, предполагам и гугъл не дава инфо!
Банго добре рече - и аз поназнайвам туй-онуй от друг източник - нещата точно тъй. Кило масълце струва бая сухо, ама докато се стигне до мъсълцето бая зор е...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Аз вече не разбирам. Поставеният от мен вапрос, кам всички вас беше: Някой знае ли цената на килограм масло от липа? Акции се купуват, а маслот се продава - вярно, но цената на първите се покачва, след добра фирмена политика и пазар. Моят вапрос е свързан именно с пазара, цените и регламента. Поздрави на всички заинтересувани , Илиян.
Кире това е един невероятно перспективен бизнес. Аз все още търся розов масив, 100-150 декара обаче никой не продава. Информацията която имам е че розовото масло в България е най-доброто в Европа, и реколтите за няколко години на пред са продадени в определени области. Освен розово масло доходоносна е и Лавандулата.
Здравейте, моята регистрация в сайта е от скоро. Привлече вниманието ми тематиката свързана с въпросите и отговори за етерични масла. Поставен е въпрос в началото на дискусията за етерично масло от липов цвят. Някой знае ли цената на килограм етерично масло от липов цвят на каква цена възлиза? Благодаря ви предварително.
За всички които се интересуват от изкупуване на розово масло.
Аз съм производител и тази година очаквам готова продукция около 10 кг.
За всички заинтересувани ви давам моят е-маил mladen.medarov@email.bg.
Коментар