Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Розово масло
Collapse
X
-
Този сертификат на твоя длъжник НЕ ти гарантира, че маслото е с добро качество и някой ще го купи. Ако маслото е наистина добро и представлява интерес за някой играч на пазара - имаш шанс да го продадеш, но на доста по-ниска цена от пазарната, за има 'далавера' и за купувача.. Какво е количеството на това масло? Къде е произведено (коя Розоварна?) Мостра може ли да се вземе?
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеМоля ако някой има по-точно инфо - нека сподели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеС риск да те заблудя, нещо като 5 - 5,5К лева за изкупуване от фирма износител. Ама като че ли беше за миналата година...
Но според мен е добър вариант - не иска вода и храна, една относително постоянна температура, съдовете май също могат да са обикновени, сконтирай на 50 % и приемай!
и мен ме блазни че го водят вечно (Розовото масло) но май няма да стане тази работа - да затворя пари в нещо дето не разбирам.
Все пак интересно ми е какава е цената??? Аз намерих нещо от порядъка на 4.500 - 5.000 ЕВРО/кг. за миналата година.
Моля ако някой има по-точно инфо - нека споделиremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеМой длъжник ми предлага да погаси дълга си с Розово масло ......
Има сертификати и анализни свидетелства
Та въпроса ми е - някой има ли представа каква е цената на този продукт???
Досега не сме коментирали цена - отделен е въпроса после как ще го продавам и т.н.
Ще бъда благодарен ако има запознати и споделят
Но според мен е добър вариант - не иска вода и храна, една относително постоянна температура, съдовете май също могат да са обикновени, сконтирай на 50 % и приемай!И това ще мине ...
Коментар
-
Цена Розово масло???
Мой длъжник ми предлага да погаси дълга си с Розово масло ......
Има сертификати и анализни свидетелства
Та въпроса ми е - някой има ли представа каква е цената на този продукт???
Досега не сме коментирали цена - отделен е въпроса после как ще го продавам и т.н.
Ще бъда благодарен ако има запознати и споделятremember remember the fifth of november
Коментар
-
розово масло
абе той човека бай Недко всяка година се изтипосва по всякакви медии по това време и си говори едни и същи идиотщини......
намерили кого да питат за ПАЗАРА - абе тоя човек може да коментира разни сортове, семена и т.н. ботанически въпроси, а той се изказва все едно е баш търговец на републиката .. ама те журналистите и те гледат колко да отметнат некое репортажче, колко да мине време.....
някой земеделци ще берат ядове скоро и ше ходят при бай Недко да им купува 'продукцията с най-уникалното качество на света'.... ма да видим.....
Коментар
-
Човека дава приблизителна представа за добива(300-600кг на декар) и изкупната цена на килограм(около 2лв)
http://sinoptik.bg/video/po-dobra-re...v-kazanlyk-142
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv7771950 Разгледай мнениеСамо да напомня, че Китай също произвежда "розово масло"....
Коментар
-
[QUOTE=Jay Gould;1059254045]....Предполагам, че точно те изместват и оригинални масла, като синтетични с други аромати изместват и розата. Турция май също вече е силен конкурент и бълва производства на оригинално розово масло, което може и да не е с качество като нашето, но е на доста по-ниска цена.
за 'чистите натурални масла' винаги има опасност да бъдат заменени, дали поради висока цена, дали поради несигурност при доставчиците, слаби или дори липсващи реколти в някои години и т.н.
Турция отдавна е водещия производител и маслото им НЕ Е по-лошо от БГ в никакъв случай ! Другото са легенди от медиите и разни медийни герои, дето се появяват всяка година през Май и говорят едни и същи глупости.......
ПС: Кризата удря и луксозните стоки, така, че на скъпите масла, наистина истински, просто още не им е времето. Повечето хора въпреки, че много приказват за истински стоки, реално не могат да си позволят да си ги купят"
ВЯРНО е и затова има периоди с по-бавни продажби!
"от друга страна, за разлика от храните, темата с ароматите просто не е позната и съм убеден, че огромната част от пилешките глави все още мислят че парфюмът с който се пръскат, или сапунът който ползват е естествен продукт, а не синтетичен и създаден от химиците в някоя лаборатория. Темата с истинските аромати, просто още не е на дневен ред и това разделение което има вече при дрехите и част от храните, на изкуствено и на истинско, още не е обхванало и други промишлени отрасли.
Не съвсем - истинските масла си се употребяват, просто има козметика и козметика. Така или иначе и най-истинското масло не се излива в шишето на витрината в магазина, а преминава през следващ етап на създаване на аромата на крайния продукт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amigdaline Разгледай мнениеНе само тук !
поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amigdaline Разгледай мнениеНе виждам никакъв интерес за етерични масла през последните месеци и дори години ! На какво се дължи това ?
ПС: Кризата удря и луксозните стоки, така, че на скъпите масла, наистина истински, просто още не им е времето. Повечето хора въпреки, че много приказват за истински стоки, реално не могат да си позволят да си ги купят, а от друга страна, за разлика от храните, темата с ароматите просто не е позната и съм убеден, че огромната част от пилешките глави все още мислят че парфюмът с който се пръскат, или сапунът който ползват е естествен продукт, а не синтетичен и създаден от химиците в някоя лаборатория. Темата с истинските аромати, просто още не е на дневен ред и това разделение което има вече при дрехите и част от храните, на изкуствено и на истинско, още не е обхванало и други промишлени отрасли.
В дозировките предписано от производителя, вероятно не се съдържа нищо вредно, както и всеки от ароматите си има предназначение (не съм сигурен дали тези за храни са пак негови - виждал съм да имат аромат на пушен бекон, френско мухлясало сирене и т.н.) и се прилага за гама от продукти, но например един от тях, който ухае жестоко на цвят от цъфнало цитрусово дърво, разяжда блажна боя, ако капка от чистия концентрат капне на нея. Едва ли обаче жените които се пръскат с маркови парфюми са наясно какво точно има в тях, същата е ситуацията и със сапуни, дезодоранти и т.н. и едва ли рецептите за парфюмерията от 1950 г. са като тези днес, по причина, че технологиите са много по-напред, а както казах, за разлика от дрехи и храни това още не е на дневен ред.Last edited by Jay Gould; 04.05.2012, 18:29.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар