Първоначално изпратено от Maddy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Розово масло
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Maddy Разгледай мнениеАмиии това чакаме и се надяваме. Лично според мен има много къде да се развива компанията, но да видим мениджмънта какво ще направи по въпроса.
Трябва да се мисли за експанзия на производството, по-агресивно навлизане на чужди пазари, да станем още по-топ производител, отколкото сме сега и т.н. и т.н. Нищо не пречи и някое увеличение на капитала да се направи, за да увеличим производството, а и за да може компанията да привлече още повече малки инвеститори. Един вид да добие популярност в нашето малко инвестиционно общество.
Ей такива неща си мисля аз, без да съм навътре с процесите, които се случват в компанията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеЧудесно е, че сме топ по прозиводство, но ще е още по-добре ако ROZA е с по-висока ликвидност на БФБ и печалбата е още по-голяма!
Коментар
-
Лавандула
Пак съм аз ! Изминаха няколко години от последното ми влизане в сайта. Гледам, че интересът е секнал; нито едно обявление от 2009 година насам. Та, като за начало, За Много Години ! С пожелание за много здраве и щастие през идните години.
През тези години, от последното ми влизане в този сайт до днес, интересът ми относно етеричните масла бе прекъснат; имах доста други ангажименти, които нямаше как да отменя или прокарам едновременно с "маслата".
Пролетният сезон настъпва след 2-3 месеца, а с това и желанието ми за етерично маслени култури непрекъснато нараства. Мисля, че сега вече мога да стартирам с отглеждането на лавандула. Както и преди, така и сега ще актуализирам този сайт с тук написаното.
Въпросът ми към Вас е: Знаете ли кой от сортовете предлагана лавандула е най-подходящ за отглеждане - с най-висока устойчивост, висок добив на етерично масло, качество и т.н.?
Коментар
-
Коментар
-
розово масло
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКакъв е проблема щом има сертификати и анализни свидетелства? Продава го и с получените пари си погасява дълга към теб!
Коментар
Коментар