IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Розово масло

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Maddy Разгледай мнение
    Амиии това чакаме и се надяваме. Лично според мен има много къде да се развива компанията, но да видим мениджмънта какво ще направи по въпроса.
    Има, има! И мен ми е много интересно накъде ще се насочи чисто като мениджмънт...

Коментар

• Първоначално изпратено от Maddy Разгледай мнение
      Амиии това чакаме и се надяваме. Лично според мен има много къде да се развива компанията, но да видим мениджмънта какво ще направи по въпроса.
      Лично аз бих имал интерес да инвестирам в ROZA ако ликвидността е по-висока и знам какви са бъдещите творчески планове на мениджърите за експанзия и развитие. Ако нищо не се промени и положението остане такова, каквото е сега, не очаквам акцията да литне нагоре.

Трябва да се мисли за експанзия на производството, по-агресивно навлизане на чужди пазари, да станем още по-топ производител, отколкото сме сега и т.н. и т.н. Нищо не пречи и някое увеличение на капитала да се направи, за да увеличим производството, а и за да може компанията да привлече още повече малки инвеститори. Един вид да добие популярност в нашето малко инвестиционно общество.

Ей такива неща си мисля аз, без да съм навътре с процесите, които се случват в компанията...
      BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
        Чудесно е, че сме топ по прозиводство, но ще е още по-добре ако ROZA е с по-висока ликвидност на БФБ и печалбата е още по-голяма!

Коментар

• Чудесно е, че сме топ по прозиводство, но ще е още по-добре ако ROZA е с по-висока ликвидност на БФБ и печалбата е още по-голяма!
          BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• http://novinar.bg/news/parvi-sme-v-s...5NTszNg==.html

Коментар

• AK-47 Weed

Коментар

• Lavandula

Явно никой не чете този форум !

Коментар

• Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнение
                  Не е точно така.
                  А как е?

Коментар

• Лавандула

Пак съм аз ! Изминаха няколко години от последното ми влизане в сайта. Гледам, че интересът е секнал; нито едно обявление от 2009 година насам. Та, като за начало, За Много Години ! С пожелание за много здраве и щастие през идните години.
                    През тези години, от последното ми влизане в този сайт до днес, интересът ми относно етеричните масла бе прекъснат; имах доста други ангажименти, които нямаше как да отменя или прокарам едновременно с "маслата".
                    Пролетният сезон настъпва след 2-3 месеца, а с това и желанието ми за етерично маслени култури непрекъснато нараства. Мисля, че сега вече мога да стартирам с отглеждането на лавандула. Както и преди, така и сега ще актуализирам този сайт с тук написаното.
                    Въпросът ми към Вас е: Знаете ли кой от сортовете предлагана лавандула е най-подходящ за отглеждане - с най-висока устойчивост, висок добив на етерично масло, качество и т.н.?

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
                      скъпо удоволствие.
                      Не е точно така.

Коментар

• Нещо актуално по темата" Разово масло "
                        http://dnes.dir.bg/news/evropeyska-k...-12960481?nt=4
                        Медитация

Коментар

• извършването на анализ ли?

Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
                          скъпо удоволствие.

Коментар

• скъпо удоволствие.

Коментар

• розово масло

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Какъв е проблема щом има сертификати и анализни свидетелства? Продава го и с получените пари си погасява дълга към теб!
                              ..... е, точно това е, че сертификата не гарантира нищо. то всеки може да даде мостричка 1 грам и да получи анализно свидетелство срещу 130 или 150 лева. какво пише обаче в него, е друг въпрос. а дори да е ОК, това пак не прави маслото директно продадено. ако беше така - темата нямаше да я има в тази и част

Коментар

• Хубаво е розовото масло да се сертифицира ...защото това е гордостта на България

Коментар

Working...
                                X