и за колко се продават тези 10 000 кв.м
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ветрогенератори
Collapse
X
-
Re: парцел за ветрогенератор
Първоначално изпратено от andresАКО НЯКОЙ ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС ОТ КОЛЕГИТЕ ! ПРОДАВА СЕ ПАРЦЕЛ ЗА ВЕТРОГЕНЕРАТОР 1 MW С ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПОСТАВЯНЕТО МУ. СРЕДНА ГОДИШНА СКОРОСТ НА ВЯТЪРА над 6 м/с. E-MAIL : AGENCY123@MAIL.BG
Коментар
-
http://www.awea.org/projects/
ВСЯКАКВИ ПРИКАЗКИ ЗА ЗАЛЕЗА НА ВЯТЪРНАТА ЕНЕРГИЯ СА СИЛНО ПРЕУВЕЛИЧЕНИ.
Коментар
-
парцел за ветрогенератор
АКО НЯКОЙ ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС ОТ КОЛЕГИТЕ ! ПРОДАВА СЕ ПАРЦЕЛ ЗА ВЕТРОГЕНЕРАТОР 1 MW С ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПОСТАВЯНЕТО МУ. СРЕДНА ГОДИШНА СКОРОСТ НА ВЯТЪРА над 6 м/с. E-MAIL : AGENCY123@MAIL.BGandres
Коментар
-
търся ветрогенератор
Търся да закупя ветрогенератор MICON M530, M 600 , M 700 ! Моля за оферти на
E-mail : Georgiev_a@mail.bg ! Благодаря Георгиевandres
Коментар
-
Първоначално изпратено от ++++++++++относно присъединяването към мрежата - нар. №14, нар. №6, макар, че №6 е за такива, които ще теглят. от 6 месеца нашия екип ближе задниците на топ мениджмънта на еон и авн. истината е че няма контретен норм. акт и затова нещата не вървят. оптимистичното е, че на последната ни среща с еон нашите партньори от германия/които работят с тамошния еон/ ги убедиха да приложат/само за нас/ немската практика за да видим какво и как ще стане. ще споделям още. чакайте с нетърпениеФорум за вятърна енергия
http://forum.greenvat.eu
Коментар
-
Продавам локация за ветрогенератор за 1MW в района на гр.Блчик с всички необходими документи -проект,строително
разрешение,окончателен договор за присъединяване с ЕОН-Варна 8.8 дка на 5км от морето.
Цена 85000 EUR. Тел. 0898 686 570, e-mail : grg_popov@abv.bg
Коментар
-
Присъединяване към НЕК
Веднъж изминат пътя по присъединяването - след това е лесно.
Нас топ мениджмънта на EVN ни приема топло, с разбиране и желание за съдействие.
А в другия форум написах следното ....
Аз съм управляващ съдружник в една малка фирма занимаваща се активно с проекти и производство на ел. енергия от възобновяеми източници. Имаме реализиран проект / ветрогенератор / край Сливен и сме помогнали в реализацията на още четири.
Започнах да чета коментарите в форума и обещавам да ги изчета внимателно всичките ...
Оказва се, че съм от по - разбиращите ...
Започнахме активно работа през март 2004 г.
Започнахме с много ентусиазъм и малко пари и знания / съдружник ми е един небезизвестен Сливенски свещенник /.
С насмешка прочетох някои коментари за вятъра край Сливен.
Вярно е, че "ветрова картина" се прави за много време и с подходяща техника. Но всички ние в началото започнахме малко или много на сляпо ....
Е за четири години се научава доста ...
След вдигането на ветрогенератора през 11.2004 г. / проекта реализирахме със собствени средства / започнахме да търсим усилено пари за още ВГ / вятърни генератори /.
Към началото на 2005 г. ни трябваха 400 000 евро за 4 ВГ по 500 кW мощност всеки - втора употреба естествено.
И започна едно ходене по мъките ...
В Сливенските банки ни казаха, че нямаме достатъчно имущество за обезпечаване на този кредит ...
В София с помощ от партньори намерихме един зам. директор на банка, обещахме комисионни при уреждане на кредита - 6 месеца усилия, разходи - сега ми е смешно...
Нещата поеха в друга посока ...
Вятърните генератори - втора употреба - се оказа, че са доста проблемни - както всяка техника втора употреба - аз по образование съм IT инженер и никак не ми бе приятно постоянно да се занимавам с аварирала техника / индиректно отговарям какви са проблемите на колегите в Сливен - а именно стара и често аварираща техника - по моите данни - събирани вече 4 години вятъра е ....тайна все пак /.
Започнахме интензивни преговори с големи западни инвеститори.
/ за изграждането на ел. централа от поне 25 - 30 MW - никой сериозен чужд инвеститор не се вълнува от по-малък проект /.
Има известно раздразнение у мен - защо няма национална подкрепа при реализирането на такива проекти - какво си мислят господата управници / банкери - че ще си вземем централите в джоба и ще се изнесем на Хавайте ...
Нещо смешно - помислихме за помощ при финансиране от някоя партия на власт - например БСП си имат една комсомолска организация на младите социалисти - тези юнаци имат закупени доста ВГ от повече от две години - лично ми каза по време на среща единия от тях - и още се мотаят - в Сливен са за смях - всички проектанти, консултанти и т.н. ги скубят яко - те не плащат със свои пари ... да ги пита човек от къде имат пари за ВГ .
Сега помагаме на чужди холдинги, които имат финансиране - ще построят централа - ще си вземат "гранта" - ще я продадат и ще се изнесат по-живо, по-здраво от България.
Ще следя с интерес дискусиите ...
При възможност - ще помагам ...
Поздрави.
Злати
Коментар
-
относно присъединяването към мрежата - нар. №14, нар. №6, макар, че №6 е за такива, които ще теглят. от 6 месеца нашия екип ближе задниците на топ мениджмънта на еон и авн. истината е че няма контретен норм. акт и затова нещата не вървят. оптимистичното е, че на последната ни среща с еон нашите партньори от германия/които работят с тамошния еон/ ги убедиха да приложат/само за нас/ немската практика за да видим какво и как ще стане. ще споделям още. чакайте с нетърпение
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от stznevermind-би ли дал повече инф за турбините и каде по -точно инвеститор ?????
ot tam natatuk selfexperience i trading! uspeh!
Коментар
Коментар