IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ветрогенератори

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пирамидов, какво стана на събранието? За злощастие да присъствам не можах... :-(
    Вече го има дружеството ли?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Здравей.
      За "влизане" в дружеството е късно. Вчера, 21.09.2005 се състоя учредителното събрание.
      Но за сътрудничество - не. Прочети личните съобщения.

Коментар

• zdravej, kasno prochetoh doikraj diskusijata za vetrogenerat

zdravej, kasno prochetoh doikraj diskusijata za vetrogeneratorite. kasno li e veche da se vliza v akcionernoto drujestvo

Коментар

• С риск да бъда неучтив - А вие дадохте ли си труда да прочетете поне отнякъде насам изказванията ? Че стана много губенето на време да повтаряме едно и също...
          Моля, прочетете внимателно - не е кой знае колко, 13-14 странички...

Коментар

• разкажете по-подробно за това
            струва ми се интересно

Коментар

• Ей, хора, ще ходи ли някой от София на събранието? Идеята ми е да ходим заедно, че сам едва ли ще отида. Номера в кюто ми е 68113801. Хайде ако някой ходи и не иска компания да се свърже с мен, моля
              Keep walking ...

Коментар

• Приемаме, но за да стане всичко, се обади на ++++++++++ на телефон 052-61-51-41, ако още не е късно /надявам се да не е, но събранието на акционерите е насрочено следобеда на 21.09/, и трябва да се изпълнят някои формалности, там, копия на лични карти и т.н...За по-лесно намиране е посочен /и преди на сайта/ и неговият GSM.
                Толкова мога да кажа досега по организационното оформяне.

Коментар

• Хей всичко прочетох и мисля да инвестирам Видях дата 30.08.2005. Сега сме 9 месец. Как процедираме? Не мога да отделя четирицифрена сума отсега да се знае. Такива като мен приемате ли?
                  Keep walking ...

Коментар

• Pyramid не им се връзвай изобщо! Идеята ти е страхотна count me in!

Коментар

• Ако не беше ме обиждал, тъпов, щях да те подмина, но...
                      1. Неслучайно "турбина" написах в кавички. Щото е толкова турбина, колкото и аз-китаец. Така , гледам, го наричат в ежедневието, иначе научно се нарича "въздушен винт".
                      2. "Перка" е названието, ползвано от обикновените хорица, както и "натурален" вместо "нотариален" акт, ако ме разбираш / "натурален"= естествен, "акт" - полово действие или картина със сексуална насоченост, "нотариален акт" - документ, заверен от нотариус, и удостоверяващ покупко-продажба или друг начин за законно придобиване на имущество/. Та, правя разликата "бе, пич"
                      3. Попрочетох туй-онуй /без претенции за сериозни знания/ малко лекции по аеро и хидродинамика. Та там пише, че вискозитетът /вътрешното триене между молекулите при флуидите/ има навика при течностите да расте, а при газовете да спада с понижаването на температурата. Сиреч, по-малко триене - по-лесно достигане на по-висока скорост в ламинарен и даже в турбулентен поток. Енергийната плътност, /откъм кинетична енергия - топлинната е друго нещо/ отсвоя страна, зависи право пропорционално от пренасяната в секунда маса от потока флуид, и, т.к. газът с охлаждането повишава плътността си, субектът на това изречение прави същото.
                      Прав си, от финанси не разбирам. Но разбирам, че такива като теб, дори и да си имат, все тая, ибо явно не си забелязал нишата и възможностите, предоставяни от момента, или те мързи. А може завист или друга черна човешка злоба да те води, не знам. Аз затова тук се обърнах, понеже има хора, които от финанси по-разбират и в сътрудничество бихме могли да се придвижим напред. Познанията и командният ми опит ми стигат, за да разпределя задачите между тесни специалисти и те да изпипат нещата. Иначе, забелязвам алкохолното ти увлечение и вече не се чудя що си толкова злобен - стандартно поведение на изпаднал алкохолик
                      И двамата ми дядовци, лека им пръст, отидоха в един по-добър свят, където да не чуват сквернословия като твоите. Който реши да бъде наш акционер, ще влезе не само със своите пари, но и със своите познания, връзки, контакти и т.н., които може да бъдат полезни на делото. Също така, има правото и задължението да контролира нещата, и да отхвърля факторите, които водят до загуби. Освен това, вноските /след първата, задължителна по закон/следват делата. За какво говорим? Вярно, искам да направя пари, но и да спя спокойно. няколко хилки не стигат, за да ги гепиш и да щипнеш нанякъде. Поне да бяха милиони, че инак свършват много бързо... кого ще излъжа после? Не искаш "да влизаш" - спи спокойно, пий си биричката, и псувай "скапаната ни държава" или к'вото ти дойде на ума. щом само това можеш...

Коментар

• Tova tse Pyramid se izraziava po - hudozestveno , za da stane iasno na nefizitsite - e pravilen podhod .
                        Kakto i lekaria s prosti dumi se opitva da razkaze na bolnia......

Коментар

• Pyramid Zitiram:

Преобразуването на кинетичната енергия на вятъръра в кръгово движение не е задължително да става чрез "турбина" от тъй любимия Ви тип с "диаметър не по-малко от" . Вижте тук: http://www.solener.com/ferias.html
                          Знаете ли колко киловата е онова синьото правото в задния десен спрямо зрителя ъгъл на предпоследната фотография?

ti razlika mejdu turbina i perka pravish li be pich?

Njakolko reda po nagore sledvastata glupost - s 10 dumi nisto ne si kazal:

1. Дето е по-студено, нормално налягането на въздуха е по-високо, а вискозитетът-по-нисък,
                          2. Плътността е по-висока, а значи, енергийната плътност...

Energiina plutnost, kak ti go rodi tova bolniat mozuk i tozi viskozitet imash li predstava kakvo znachi???

Voobste ti ot mehanika ponjatie si njamsh pich, a ot finansi puk GRAM!
                          Taka, ch skupi Imp. ne che si mi simpatichen mnogo, ama poneje si si naivnik, a i susto njamsh gram ponjatie ot finansi, TE MOLJA, ako imash izlishni pari za hvurljane, daj da gi izpiem njakude, vmesto da gi davash na piramid, stoto sled edna godina ste vidish tochno edno tenekieno chuchelo, koeto ste se vurti v naj-dobria sluchaj ruchno ot ziganska kenetiochna energia kojto se preobrazuva vuv vurtjast ste petokuj, kojto ot svoja strana se retlanslira kum chetiriugulnia shestogon na dajdoto na piramid ....

Prosto vi se chudja, ako si imal kusmet (govorja za kusmet, ne za poznania) i si spechelil njakakvi pari??? Ami izpii gi pone da minat prez chervoto ti, taka de, poveche polza ste imash, ajde sus zdrave, i ne se obijdaj, ne ti jelaja zloto, reshenieto si e tvoe ....

Коментар

• Няколко причини, Императоре:
                            1. Дето е по-студено, нормално налягането на въздуха е по-високо, а вискозитетът-по-нисък,
                            2. Плътността е по-висока, а значи, енергийната плътност...
                            3. А така си се бъзикам и с анонимния, щото се чудех откъде тез мъдри мисли ,не, че не са верни

Коментар

• А не мисля, че като е студено повече духа - май просто по го усещаме... ;-)

Коментар

• Банда !!!!
                                Има ли някой от София, на събранието дето ще ходи и би се навил да ме представлява? Задължен ще му бъда... :-)

Коментар

Working...
                                X