IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ветрогенератори

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ot kade mogat da se kupiat vodno elektricheski generatori ?

Коментар

• Nqkoi znae li ot kade da se vzemat vodno eletricheski turbini ?

Коментар

• Oshte po temata:
        http://www.aerotecture.com/media/aerotecture_dvd_sm.wmv

Коментар

• дружеството е учредено. до 2 дни ще бъдат подадени документи за съдебна регистрация. поради увеличения/за съжаление късно/ интерес към придобиване на акции ще обсъдим с юристите всички възможности и ще уведомим желаещите.

Коментар

• Е-е-е-е-е, ми дано успеете тогава... стискам палци...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ne po temata

hahhaahahhahahaha,izvinqvai

Коментар

• Благодаря, Буров!
                Правя, каквото мога.
                P.S.
                Какво ми е на възрастта? Нима 39 са много?
                73!

Коментар

• mejduselski(az sam ot Elena),mn se radvam zatova 4e uspq da napravi6 nai-trudnoto,koeto "ne zavisi ot teb" i sabra partniori,da znae6 mn se kefq.imaiki predvid i tvoqta vazrast prosto ne moga da ne te pozdravq zatova 4e se zae,tarpq kritikite i varvi6 po patq,bez moralna obremenenost.uspeh ti jelaq i pomni dori i da ne go vzema6 v predvid edin moi savet-jajdata za pari vodi kam bednost.uspehi pak

Коментар

• За друго иде реч, Ваше Императорство.
                    За това, че поне можеше да предупредиш - ++++++++++ колко време те търси, не е честно. Никой не те е изхвърлял от заверата, понеже никога не си бил вътре, да се разберем. Предприятието е факт с наличните към момента и приели устава акционери. Наистина ще имаш време да видиш "накъде духа вятъра", както казва Мозъка. Аз лично съм умерен оптимист, т.е. - ще стане, но плавно, без тласъци. Стискайте палци. Но дали ОСА ще реши в последствие да преобразува АД-то в публично, не се наемам да твърдя. Е, печени сте, нещо друго обезателно ще измислите, надявам се.

Коментар

• Иператоре, добра ти е позицията- като изчакаш и влезеш по-късно може да не си с толкова голяма печалба, но поне ще видиш от къде духа вятърът.

Коментар

• Човече, не дойдох, само защото ми беше невъзможно. Това не значи, че съм се отказал, освен ако заради отсъствието ми не сте ме изхвърлили от заверата... :-(
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Сигурното е, че императора не дойде. Както е сигурно, че всички умираме.
                          Както още, че и тъпов бележи някакви успехи-поне някой не дойде.
                          Добре е да има и такива. Не е сигурно, че начинанието ще успее. Поне не и 100%, както не е сигурно, че този, дето гледа, вижда.
                          Хайде сега, товарищ тъпов, плюй по пирамидата, плюй!
                          Дано ти олекне.
                          Че с неначесана завист трудно се спи.
                          Нанкай, дете на пустинята, и на други места дъжд не вали. Какво удовлетворение, все пак!

Коментар

• Dolnoto supbstenie e za Impa.

Коментар

• Ima, pich ne zabravjaj, che mi duljish edno mnooooogo goljamo piene za tova, che te otkrehnah da ne hodish tam i da si pazish parite za drugi po-razumni i chestni nachinania (stoto tova namirisva na izmama). Kato se pribera v Sf ste ti napomnja )) Ti i za drugi nesta imash da me cherpish ....

Коментар

• Hora, abe chuhte li za energia dobivana ot vulnite. Edni shotlandzi sa razrabotili prototip i toj raboti, dosta interesno.

Коментар

Working...
                                X