Ot kade mogat da se kupiat vodno elektricheski generatori ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ветрогенератори
Collapse
X
-
mejduselski(az sam ot Elena),mn se radvam zatova 4e uspq da napravi6 nai-trudnoto,koeto "ne zavisi ot teb" i sabra partniori,da znae6 mn se kefq.imaiki predvid i tvoqta vazrast prosto ne moga da ne te pozdravq zatova 4e se zae,tarpq kritikite i varvi6 po patq,bez moralna obremenenost.uspeh ti jelaq i pomni dori i da ne go vzema6 v predvid edin moi savet-jajdata za pari vodi kam bednost.uspehi pak
Коментар
-
За друго иде реч, Ваше Императорство.
За това, че поне можеше да предупредиш - ++++++++++ колко време те търси, не е честно. Никой не те е изхвърлял от заверата, понеже никога не си бил вътре, да се разберем. Предприятието е факт с наличните към момента и приели устава акционери. Наистина ще имаш време да видиш "накъде духа вятъра", както казва Мозъка. Аз лично съм умерен оптимист, т.е. - ще стане, но плавно, без тласъци. Стискайте палци. Но дали ОСА ще реши в последствие да преобразува АД-то в публично, не се наемам да твърдя. Е, печени сте, нещо друго обезателно ще измислите, надявам се.
Коментар
-
Сигурното е, че императора не дойде. Както е сигурно, че всички умираме.
Както още, че и тъпов бележи някакви успехи-поне някой не дойде.
Добре е да има и такива. Не е сигурно, че начинанието ще успее. Поне не и 100%, както не е сигурно, че този, дето гледа, вижда.
Хайде сега, товарищ тъпов, плюй по пирамидата, плюй!
Дано ти олекне.
Че с неначесана завист трудно се спи.
Нанкай, дете на пустинята, и на други места дъжд не вали. Какво удовлетворение, все пак!
Коментар
-
Ima, pich ne zabravjaj, che mi duljish edno mnooooogo goljamo piene za tova, che te otkrehnah da ne hodish tam i da si pazish parite za drugi po-razumni i chestni nachinania (stoto tova namirisva na izmama). Kato se pribera v Sf ste ti napomnja )) Ti i za drugi nesta imash da me cherpish ....
Коментар
Коментар