IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ветрогенератори

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За Флинт:
    Голяма лъжица, спор няма. Но не се ли напънеш, няма да лапаш.

За Big Boss:
    Ледът се пропуква, но ще отговоря със сигурност, когато сам я добия, става ли?

Коментар

• И аз се удивлявам.

Вчера си направих труда да прочета почти цялата тема и много бях изненадан, защото по принцип Българите са недоверчив народ, от това че толкова много хора са се съгласили и вложили пари в започването нанов съвместен бизнес.

Успех ви желая от сърце.

П.С. Ако можете пратете ми една оферта на продукта ви и кога горе долу ще излезе на пазара.

Коментар

• Направо ви се удивлявам момчета. Имате ли представа с какво сте се захванали?

Коментар

• Най-Най-Най-Най! ...
          Хм. Мисля, с рекламите не бива да се прекалява.
          Т.е. достатъчно хвалихме, нека сега тръгне като хората, тогава пак - и то КАК! - ще хвалим. И моите разбирания за инвестирането и финансирането на ново начинание претърпяха корекции, откак дружеството бе учредено. По точно, размина се това, как си представях частния бизнес отвътре, и това, с каква скорост става и какви зависимости го управляват. Представях си нещата по-гъвкави и лесни, заблудата на лаика. Голяма е отговорността да се управляват чужди пари, лично аз, ако ще и да предложих именно този технически вариант и визията за неговото развитие, реално, освен схеми и чертежи , засега нямам, ама никакво, влияние на другите лостове. Там има думата бордът на директорите. Втори месец очаквам нещо да се случи, та реални пари да постъпят за реализацията на самия прототип, не просто по набирателната сметка, където влязоха още на 21.09.2005. Тях ги отпускат капка по капка, ако решат изобщо :-(
          Това е, господа. А мейлът ми / всъщност, един от многото, които редовно проверявам/ е cangaroo@start.bg - и аз днес не можах просто така да си вляза в рубрика "КОМЕНТАРИ", наложи се да излизам наново и с чак втори опит успях. Идея си нямам защо.
          Хайде, лека ви вечер.

Коментар

• И защо тази информация е само на ЛС? Не е ли време вече да започнете рекламирането продукта?

Коментар

• Blagodarnosti Pyramid, za otgovora.
              Neshto Foruma mi pravi problem s izprashtaneto na lichni saobshtenia, ta po toz povod - kakav ti e palnijat e-mail za da ti otgovorja tam?
              life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Pyramid,
                Би ли било възможно отново да обобщиш някои неща за ветрогенератора - току-що препрочетох цялата тема, но нали всичко подлежи на промяна, а и вместо ние да сглобяваме пъзела от предни постове - защо да не го направиш ти отново?
                Не се интересувам от акции в дружеството, а от продукта - от следващата пролет излизам от града и ще съм на 21 мои си декара, където искам освен всичко друго да инсталирам ветрогенератор, който да подпомага домакинството, както и в моменти на ниско или нулево потребление - да връща в мрежата. Наш'то Енерго позволява подобно "връщане" което се отчита от двоен електромер и ще получавам "кредит" към сметката си. Мястото е относително високо и има по-ветровита част - според данните има средна скорост на вятъра 4.5м/с .
                Интересно би било дали "машината" може да се ползва в наши условия (мрежата е 110 волта 50 Hz), климата е от +30 до -40C, а зелената енергия е много на почит и мода.
                Пък кой знае - може да направиш още една фючърсна сделка
                ако не тук, драсни ми на trader1@site64.com с подробности ...
                life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Върви. Малко по-бавно, отколкото предполагах, че ще стане, но все пак .
                  Шегата настрана - вече "продадох" първия брой. Фючърсна сделка, като тръгне - купува го чичкото, в някои градове тече записване, чака се ред.
                  Всъщност, бюрократични пречки забавиха регистрацията. Изпитанията ще започнем през зимата, гадничко, наистина, студено...бррр!!!
                  Повече инфо - "Като му дойде времето" :-)

Коментар

• Pyramid, kak vurvi rabotata? Ima li izgradeni prototipi veche, koga st ese puska v proizvodstvo i kak sa poruchkite?

Коментар

• Tova ne e tochno po temata ama ako se okage viarno
                      predstoiat mnogo interesni promeni:

Fuel's paradise? Power source that turns physics on its head
                      http://www.guardian.co.uk/science/st...627424,00.html

wlado

Коментар

• Според проекта-да, даже /би трябвало, при отчитане необходимите изисквания за разполагане/ и по-кратко. Но нима не си чел по-предните страници във този раздел? За да не се повтаряме. И още, това за "без загуби в акумулатора" също е абс. теория, та там кпд рядко стига 80%. Инак ходи около 60-70%, не повече. За жалост. И като прибавиш и тяхната цена, сам смятай.

Коментар

• Гледах ветрогенератори, които се изплащат за над 12 години, без да се включва поддръжката и ако цялата електроенергия се консумира на момента, без да имаме загуби в акумулатора.

Вашия проект по-различен ли ще е? Защото ако мога да си сложа нещо което да ми се изплати 100% за по-малко от 10 години бих го сложил.

Коментар

• Да, дружеството беше учредено, но просто всеки от нас е малко или много ангажиран покрай това, което някои тук рекоха, че "намирисва на измама", пък ние си мислим, че е проектиране и строеж на прототип, натоварване на производствени мощности, някаква доза инвенция и т.н., няма смисъл само да глаголим, ако няма новости.
                            Питай по-конкретно, Дидо, или речи нещо да оживим дискусията, темата си заслужава.

Коментар

• Tazi tema q zabravihme!
                              Kakvo stana u4redi se drujestvoto,nikoi ne kaza?
                              Всичко е възможно,само желание да има!
                              Делян Костов ;-)

Коментар

• Започнах да пиша шеговит отговор, но се загледах в линка...
                                Добре направено. Долу-горе така виждаме нещата и ние. За водни турбини - сигурно ще намериш, Traderр къде. Стискам палци.

Коментар

Working...
                                X