Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ/Е
Collapse
Заключена.
X
X
-
Икономията от некадърно направения топлообменик е 1 стотинка на ден.
Ако си миете чиниите без топлобменик, това ще ви струва около 20 стотинки на ден електроенергия.
Ако обаче си купите и монтирате некадърния топлообменик, той посредством вуду магия от тези 20 стотиники ще ви икономиса цял един лев.
Извод:
Топлообменика посредством магия произвежда по 80 стотиники на ден. В наръчника към него са описани всички заклинания, които ежедневно трябва да му ги четете в молитвите си към него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ми що да я споменаваме? Не ни интересува тази недоделка-измама. Споменавай ти, ти търсиш глупав инвеститор с много пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНещо на ви чувам да споменавате Голямата Тръба, 5-7 [kW], 10-15 лв икономия месечно, която, фактически, подаряваме. Не ви стиска?
...А бяхте толкова корназ
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Да се върнем на темата - подаръкът представлява една никому непотребна тръбичка, или по-точно не самата тръбичка, а нейната документация. Самата документация представлява няколко разкривени драсканици на гърба на използвано парче тоалетна хартия.
Параметрите на подаръка са следните:
1. Некадърно направен топлообменик, без никакви предварителни изчисления и никакво предварително проектиране. Разбирай - уйдюрдисване с подръчни парчета PVC тръба, намерена на бунището.
2. Този топлообменик има 10 пъти по-малка площ от необходимото, и затова очакваната от него икономия не надхвърля 4%.
3. Недомислиците в конструкцията на топлообменика ще доведат до периодично задръстване с боклюци от мивката. Те и съществуващите сифони понякога се задръстват, но се почистват много лесно. При тръбичката почистването е почти невъзможно и още при първото задръстване тя ще бъде демонтиран и изхвърлен на боклука.
4. Очакваната икономия от топлообменика е от порядъка на 1 стотинка на ден. При цена с монтажа около 500 лева се очаква да се изплати след 50 000 дена (137 години).
5. Пазар за такива топлообменици НЯМА НИКАКЪВ. Те дори и в момента се произвеждат от разни фирми, и нито една от тях не е просперирала.
6. Интерес от нови производители на топлообменици НЯМА НИКАКЪВ !!! То ако имаше кяр в тази работа, сульо и пульо щеше да се юрне да ги произвеждат.
7. "Откритие" или "изобретение" НЯМА НИКАКВО !!! Просто някаква отклонителна тръбна арматура. Голям смях - измислил човека как се отклонява една тръба от друга.
8. Няма абцолютни никакви лабораторни измервания на реалния процент на икономията. Има само измислени с хвърляне на боб числа, който след това са завишени 100 пъти.
9. Има и безкрайна хвалипръцковщина, заради която повече от 10 години се създават във форума тема след тема с една единствена цел - лъжа и измама с цел привличане на някой потенциално глупав инвеститор, но с много пари.
Коментар
-
Е, за теб също. Като ти вземат хапартаментчето наесен ще трябва да се местиш под моста.
Иди да огледаш от сега какво е останало, че местата бързо се заемат от други бизнесмени като теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
За "лорда", винаги ще има. Един гол банан, с няколко изпъкнали ивици.
Иди да огледаш от сега какво е останало, че местата бързо се заемат от други бизнесмени като теб.
- 1 like
Коментар
-
Значи засега потенциалният пазар се увеличава с 33% до четири тръбички.
Не е зле за няколко минути. Ако и Лорда се включи ще има значителен ръст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Пропусна да споменеш за парите ....
Ама можеше да ги вземеш. Язък. "Търговецът".
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL
Тия ли пари предлага нещастника? Според мен предлага много по-голяма измама..трябва да спасяваме хората
Та, така.
Да беше взел парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не може. Доказа го.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
За това говорим. Аз също бих си купил една тръбичка, но я искам жълто-зелена на цвят с розови цветчета. Това е за да омилостивя жената, иначе ще ме забуха по главата заради глупоста, която съм направил с тази покупка.
Не е зле за няколко минути. Ако и Лорда се включи ще има значителен ръст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Матеев да не може да изчисли? Ти чуваш ли се измамник? Ти нямаш инструментите за изчисления!
Коментар
-
Имай в предвид че пазара за 3 бройки го има защото тези трийс лева дето съм заделил за три тръбички още не съм ги изхарчил.
Коментар
Коментар