IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОДАРЯВАМ/Е

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Глупости. Никой не иска пари. Подарява се. Взема-ползва-прави пачки.
    И аз искам да ти подаря кофата си с боклук. Заповядай в Габрово пред гараж номер 7, за да си вземеш подаръка. Ще ти покажа и други кофи с боклук, като срещу заплащане мога да ти дам още няколко.
    Last edited by Mateev; 30.05.2021, 02:58.

Коментар

• Икономията от некадърно направения топлообменик е 1 стотинка на ден.

Ако си миете чиниите без топлобменик, това ще ви струва около 20 стотинки на ден електроенергия.

Ако обаче си купите и монтирате некадърния топлообменик, той посредством вуду магия от тези 20 стотиники ще ви икономиса цял един лев.

Извод:
      Топлообменика посредством магия произвежда по 80 стотиники на ден. В наръчника към него са описани всички заклинания, които ежедневно трябва да му ги четете в молитвите си към него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми що да я споменаваме? Не ни интересува тази недоделка-измама. Споменавай ти, ти търсиш глупав инвеститор с много пари.
        Глупости. Никой не иска пари. Подарява се. Взема-ползва-прави пачки.

Коментар

Нещо на ви чувам да споменавате Голямата Тръба, 5-7 [kW], 10-15 лв икономия месечно, която, фактически, подаряваме. Не ви стиска?
          ...А бяхте толкова корназ
          Ми що да я споменаваме? Не ни интересува тази недоделка-измама. Споменавай ти, ти търсиш глупав инвеститор с много пари.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Да се върнем на темата - подаръкът представлява една никому непотребна тръбичка, или по-точно не самата тръбичка, а нейната документация. Самата документация представлява няколко разкривени драсканици на гърба на използвано парче тоалетна хартия.

Параметрите на подаръка са следните:

1. Некадърно направен топлообменик, без никакви предварителни изчисления и никакво предварително проектиране. Разбирай - уйдюрдисване с подръчни парчета PVC тръба, намерена на бунището.

2. Този топлообменик има 10 пъти по-малка площ от необходимото, и затова очакваната от него икономия не надхвърля 4%.

3. Недомислиците в конструкцията на топлообменика ще доведат до периодично задръстване с боклюци от мивката. Те и съществуващите сифони понякога се задръстват, но се почистват много лесно. При тръбичката почистването е почти невъзможно и още при първото задръстване тя ще бъде демонтиран и изхвърлен на боклука.

4. Очакваната икономия от топлообменика е от порядъка на 1 стотинка на ден. При цена с монтажа около 500 лева се очаква да се изплати след 50 000 дена (137 години).

5. Пазар за такива топлообменици НЯМА НИКАКЪВ. Те дори и в момента се произвеждат от разни фирми, и нито една от тях не е просперирала.

6. Интерес от нови производители на топлообменици НЯМА НИКАКЪВ !!! То ако имаше кяр в тази работа, сульо и пульо щеше да се юрне да ги произвеждат.

7. "Откритие" или "изобретение" НЯМА НИКАКВО !!! Просто някаква отклонителна тръбна арматура. Голям смях - измислил човека как се отклонява една тръба от друга.

8. Няма абцолютни никакви лабораторни измервания на реалния процент на икономията. Има само измислени с хвърляне на боб числа, който след това са завишени 100 пъти.

9. Има и безкрайна хвалипръцковщина, заради която повече от 10 години се създават във форума тема след тема с една единствена цел - лъжа и измама с цел привличане на някой потенциално глупав инвеститор, но с много пари.

Коментар

• Нещо на ви чувам да споменавате Голямата Тръба, 5-7 [kW], 10-15 лв икономия месечно, която, фактически, подаряваме. Не ви стиска?
              ...А бяхте толкова корназ

Коментар

Е, за теб също. Като ти вземат хапартаментчето наесен ще трябва да се местиш под моста.
                Иди да огледаш от сега какво е останало, че местата бързо се заемат от други бизнесмени като теб.
                Ти какво, свидетел ли си? Малиййй!?!

Коментар

За "лорда", винаги ще има. Един гол банан, с няколко изпъкнали ивици.
                  Е, за теб също. Като ти вземат хапартаментчето наесен ще трябва да се местиш под моста.
                  Иди да огледаш от сега какво е останало, че местата бързо се заемат от други бизнесмени като теб.

Коментар

Значи засега потенциалният пазар се увеличава с 33% до четири тръбички.
                    Не е зле за няколко минути. Ако и Лорда се включи ще има значителен ръст.
                    За "лорда", винаги ще има. Един гол банан, с няколко изпъкнали ивици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Пропусна да споменеш за парите ....
                      Веднъж може. Аз не съм такъв злодей, всеки път, да бъркам с пръст в раната.

Ама можеше да ги вземеш. Язък. "Търговецът".

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL

Тия ли пари предлага нещастника? Според мен предлага много по-голяма измама..трябва да спасяваме хората
                        Импотецият не е в час. Както обикновено. Гласях му едни 40000 (четирдесет хиляди) лева, Матейко се направи на "благороден", и ги изтърва. В резултат на това - за което, пак му благодаря - аз направих много повече, той изгуби милиони, и така. Сега страда, че не ги е взел, ама не мога да го мисля. Като му подавах стотици милиони, той реши да хапе ръката, която го храни... ГЛУПОСТ безпросветна. Язък. Мислех го за умен.

Та, така.

Да беше взел парите.

Коментар

Не може. Доказа го.
                          Пропусна да споменеш за парите ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

За това говорим. Аз също бих си купил една тръбичка, но я искам жълто-зелена на цвят с розови цветчета. Това е за да омилостивя жената, иначе ще ме забуха по главата заради глупоста, която съм направил с тази покупка.
                            Значи засега потенциалният пазар се увеличава с 33% до четири тръбички.
                            Не е зле за няколко минути. Ако и Лорда се включи ще има значителен ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Матеев да не може да изчисли? Ти чуваш ли се измамник? Ти нямаш инструментите за изчисления!
                              Не може. Доказа го.

Коментар

Имай в предвид че пазара за 3 бройки го има защото тези трийс лева дето съм заделил за три тръбички още не съм ги изхарчил.

За това говорим. Аз също бих си купил една тръбичка, но я искам жълто-зелена на цвят с розови цветчета. Това е за да омилостивя жената, иначе ще ме забуха по главата заради глупоста, която съм направил с тази покупка.

Коментар

Working...
                                X