Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ/Е
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнениеИзмерИ и си изчисли сам. Ако можеш.
- Ама не можеш..
Не можа да си защитиш казаните от тебе цифри именно защото те са една дърта лъжа. Затова и отказваш да кажеш как си ги получил - защото не знаеш как да маскираш една лъжа с друга лъжа.
Та по икономията вече се изяснихме - тя Е САМО 1 СТОТИНКА НА ДЕН !!!
Дай сега да обясниш къде го видя този твой измислен пазар за 300 милиарда евра, който уж го подаряваш заедно с некадърния си продукт?
Тука също ми е любопитно как 3 бройки потенциален пазар го направи на 300 милиарда евра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение
ИзмерИ и си изчисли сам. Ако можеш.
- Ама не можеш.
Да беше взел парите 2008-ма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Непрекъснатото ти измъкване от този неудобен за тебе въпрос ме навежда на мисълта, че самият ти не знаеш как си я измислил тази огромна и нереалистична цифра за икономиите от твоята тръбичка. Затова още веднъж те завръщам към същината на спора:
ДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВА КАК СИ Я ИЗЧИСЛИЛ или ПОЛУЧИЛ ТАЗИ ИКОНОМИЯ ОТ 1 лев на ден !!!
Алтернативата - признай си публично, че си дърт лъжец и измамник, който 1-та стотинка икономия я надува до 1 лев.
- Ама не можеш.
Да беше взел парите 2008-ма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тези пари са една негова измислица, с която иска да ме дразни, понеже и двамата с него знаем, че такова нещо никога не е имало. Непрекъснатото намекване за тези пари говори за едно единствено нещо - той вече няма никакви доводи, и не знае какво повече да напише, след като вече ПУБЛИЧНО БЕШЕ РАЗОБЛИЧЕН, че е ДЪРТ ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК.
Неговата тръбичка е един пълен провал, и той го знае, и затова в момента се опитва да я пробута на някого като подарък. Истината е, че тя не реализира никакви сериозни икономии, и ако някой си я купи, няма да се изплати до края на живота му.
- 1 like
Коментар
-
levi_desni когато входящата вода е много студена и на много слаба струя не може да се стопли да кажем до 35 градуса ако не изчакаш минути и си консумират ток и още как. Измамата е в цените на топлообменниците, ето тази глупост от картинката е много скъпа и наистина работи до изравняване на температурите и колкото по голяма площ толкова по добре уж. Знаеш че е погрешно и производството му е скъпо. А това за пералнята е вярно ако се използва студена вода, понеже електродвигателя на барабана и този на помпата какво консумират - едно нищо, обаче нагревателя и особенно ако входящата вода е студена си е един змей въртящ електромера и няма нищо общо с консумация на електромотори.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
60 пъти повтори тази фраза!!!! Какви пари да вземе Матеев, като ти измамник не разполагаш с пари, а с кредит и желание да си купиш нов кемпер, който струва половин милион??????????????????
Неговата тръбичка е един пълен провал, и той го знае, и затова в момента се опитва да я пробута на някого като подарък. Истината е, че тя не реализира никакви сериозни икономии, и ако някой си я купи, няма да се изплати до края на живота му.Last edited by Mateev; 30.05.2021, 00:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от levi_desniДа беше взел парите, страхливец.
ДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВА КАК СИ Я ИЗЧИСЛИЛ или ПОЛУЧИЛ ТАЗИ ИКОНОМИЯ ОТ 1 лев на ден !!!
Алтернативата - признай си публично, че си дърт лъжец и измамник, който 1-та стотинка икономия я надува до 1 лев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеМатеев, ако приемем че си прав излиза че народа си живее царски и плаща едни нищожни сметки за ток. Проточните бойлери дори не работят зимата когато темп. на водата падне, тези по 3 киловатчаса които се продават масово точно защото инсталациите гарантирано издържат конкуматор с такава мощност.
Народът плаща точно толкова пари за ток, колкото е изгорил. Какво е обаче процентното съотношение между различните консуматори в дома - това вече е друга работа. Пералнята и мивката съвсем не са най-големите консуматори. Ако ти имаш някакви самозаблуди в това отношение, поне не ги показвай публично, защото се излагаш.
Пътя вече го знаеш - направи си Home Automation, като си купиш 40-50 различни смарт устройства, които освен че ще можеш да си ги включваш/изключваш от всяка една точка на света ще можеш и да им гледаш статистиката за консумираната електроенергия - ден по ден и месец по месец, красиво оформена в графики.
Ще те светна с малко реални цифри, които буквално в момента ги преписвам от GSM-а си:
Хладилник - средно 2 kWh / ден
Пералня - средно 1 kWh / ден в дните, в които се пере
Обикновен компютър без монитор - средно 1.5 kWh / ден
Пелетна горелка на парното - средно 1.5 kWh / ден в студените дни, през които е пусната
Фурна - средно 2 kWh на ден, ако се готви 1 ястие
Насвирен компютър с 3 монитора - средно 9.5 kWh / ден
Климатик - средно 6 kWh / ден в топлите дни
Хладилна ракла (фризер) - средно 1.7 kWh / ден
Сървър - средно 14 kWh / ден.
Насвирен сървър - средно 22 kWh / ден
Парково осветление с 60 LED осветителни тела - средно 5 kWh / нощLast edited by Mateev; 30.05.2021, 00:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнениеКрясъците Матееви и страхът да провери (като, например, ме обвини в съда за опит за измама) са, защото,се страхува да не се получи от антиреклама - СЪВЪРШЕНАТА РЕКЛАМА.
РЕВНУВА, завалията: Как може, друг да забогатее там, където, "Великият ТОЙ" е спал. Дори този някой, ако подаря, да не съм аз или Павел. Щото, за този страхливец, Матеев, ние сме бедни и, значи, "провалени". Този беден страхливец си позволи даже, да плещи глупости, като свидетел, от първо лице, за семейството ми в опит са уязви и обиди, да се откажа...
Което, няма как да стане. И -АМА МНОГО! - го боли. Защото, роденият да пълзи, не може да лети.
Да беше взел парите, Матеев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение
Каква ти стотинка? Говоря,подарявайки, за 10-15 лв на месец. Излиза, годишно, между 120 и 180 лв.
ДА БЕШЕ ВЗЕЛ ОНЕЗИ ПАРИ.
За разлика от тебе мене не ме гони деменцията да забравям какво съм писал в постинги само от преди няколко часа.
Твоето твърдение от преди 2 часа е 150 kWh икономия на месец или 30 лева на месец или 1 лев на ден.
Твоето твърдение от преди 5 минути е 15 лева на месец или 50 стотинки на ден.
Много бързо и лесно клекна и намали икономията 2 пъти. Как я направи тази магия не знам, освен ако наистина тези цифри не си ги измисляш с чесане зад врата и гледане в тавана.
Аз за разлика от тебе публикувах РЕАЛНИ СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ, според които възможната икономия е САМО 1 СТОТИНКА НА ДЕН от пералнята, и приблизително същото от миялната машина.
Та още веднъж те призовавам да си публикуваш изчисленията как си ги получил твоите цифри, защото ми писна от лъжите ти и от стъкмистиката, при която не можеш да кажеш едни и същи цифри два пъти подред.
Коментар
-
Крясъците Матееви и страхът да провери (като, например, ме обвини в съда за опит за измама) са, защото,се страхува да не се получи от антиреклама - СЪВЪРШЕНАТА РЕКЛАМА.
РЕВНУВА, завалията: Как може, друг да забогатее там, където, "Великият ТОЙ" е спал. Дори този някой, ако подаря, да не съм аз или Павел. Щото, за този страхливец, Матеев, ние сме бедни и, значи, "провалени". Този беден страхливец си позволи даже, да плещи глупости, като свидетел, от първо лице, за семейството ми в опит са уязви и обиди, да се откажа...
Което, няма как да стане. И -АМА МНОГО! - го боли. Защото, роденият да пълзи, не може да лети.
Да беше взел парите, Матеев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеМатеев, ако приемем че си прав излиза че народа си живее царски и плаща едни нищожни сметки за ток. Проточните бойлери дори не работят зимата когато темп. на водата падне, тези по 3 киловатчаса които се продават масово точно защото инсталациите гарантирано издържат конкуматор с такава мощност.
Коментар
-
Матеев, ако приемем че си прав излиза че народа си живее царски и плаща едни нищожни сметки за ток. Проточните бойлери дори не работят зимата когато темп. на водата падне, тези по 3 киловатчаса които се продават масово точно защото инсталациите гарантирано издържат конкуматор с такава мощност.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар