IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОДАРЯВАМ/Е

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Та, подаряваме пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Можеме ама няма.
      На теб ти трябват пари, така че тези мильонки ще ги оставим ти да си ги изкараш

И слава Богу, че без вас. Неприятна компания сте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        И така, от нарочна скромност, ще намаля СПЕЦИАЛНО мащабите на похвалата сам за своите продукти и, ще напиша, "чешейки се по врата", сумата от едни 100 млн.лв. ПОНЕ ТОЛКОВА, може да изкарате от нашия подарък. На практика - значително повече.
        Условието е ЛИЧНО. Можете да;
        1.Документирате. 2.Да използвате документираното като доказателствен материал.
        Можеме ама няма.
        На теб ти трябват пари, така че тези мильонки ще ги оставим ти да си ги изкараш

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• И така, от нарочна скромност, ще намаля СПЕЦИАЛНО мащабите на похвалата сам за своите продукти и, ще напиша, "чешейки се по врата", сумата от едни 100 млн.лв. ПОНЕ ТОЛКОВА, може да изкарате от нашия подарък. На практика - значително повече.
          Условието е ЛИЧНО. Можете да;
          1.Документирате. 2.Да използвате документираното като доказателствен материал.
          Last edited by Pyramid; 30.05.2021, 15:23.

Коментар

• Престанете с личните нападки.
            रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
              Фактът, че не е взел парите и успява - показва, че е взел правилното решение. Очевидно е, че не всички пари (и "подаръци") са, които единствено могат да ни мотивират в отношенията ни с други хора.
              Трудно разбираема за теб теза.
              Да прави НЯКАКВИ пари -да, справя се. НЯКАК. Въпросът е че понесе тежки морални и репутационни щети и поне десет пъти, е беснял от безсилие. Трудно разбираема за вас, неговите , тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Едно време, на няколко пъти, ти и подарявах пари. Огромни пари. А ти, си се впрегнал да теглиш някаква водоноска. Що не взе парите? Нямаше нужда да се излагаш.
                Фактът, че не е взел парите и успява - показва, че е взел правилното решение. Очевидно е, че не всички пари (и "подаръци") са, които единствено могат да ни мотивират в отношенията ни с други хора.
                Трудно разбираема за теб теза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  А ето и моята идея за топлене на София с топла вода от Козлодуй. Решил съм най-важният проблем - как лесно да се транспортира топлата вода. Понеже вече съм подал заявката за изобретението в патентното, мога спокойно да ви разкрия каква е гениалната идея:

Едно време, на няколко пъти, ти и подарявах пари. Огромни пари. А ти, си се впрегнал да теглиш някаква водоноска. Що не взе парите? Нямаше нужда да се излагаш.

Коментар

Ето ви и моята гениална идея за пробиване на сондажи. Толкова е гениална, щото всички петролни компании по света се бият пред вратата ми коя да влезе първа, а отвън на паркинга са наредени TIR-овете със злато, с които да ми заплатят лиценза.

...И като как тук се интегрират боичките, които ти предложих да опишеш с матрица? Вярно, че си кух: ТУК, няма НИЩО СМИСЛЕНО, от което, Кокорко да прави ПАРИ.

ТЮХ, ЯЗЪК.
                    Да беше ми взел парите, Кокорко. Все по-добре от резила, дето си навлече.
                    Last edited by Pyramid; 30.05.2021, 04:59.

Коментар

• Ето ви и моята гениална идея за пробиване на сондажи. Толкова е гениална, щото всички петролни компании по света се бият пред вратата ми коя да влезе първа, а отвън на паркинга са наредени TIR-овете със злато, с които да ми заплатят лиценза.

Коментар

• А ето и моята идея за топлене на София с топла вода от Козлодуй. Решил съм най-важният проблем - как лесно да се транспортира топлата вода. Понеже вече съм подал заявката за изобретението в патентното, мога спокойно да ви разкрия каква е гениалната идея:

Коментар

Да се похваля и с моите микромодули. Имам ги всякакви и в големи количества - всякакви размери с всякакви дупки. Можете спокойно да ги заливате с всякакви електролити, като единственото изискване е електролита да е общ.

За разлика от конкурента от Горна Оряховица при мене имам реални бройки, а не само теоретични измислици на един болен мозък.

Ето снимка:

Хихихихихихххххх! Матейко, и кат'си толкоз "дОбър", ти що не продаваш шайби, дейба? Я, к'ви пАре са там, не са соларите, да та дебнат за точене на ДФЗ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп

Как да не вярваме, е тук се разбра че може да изкара пари само с халката. Но това преди двайспет-трийс години. Сега е дърт и грозен, и за нищо не става. Ми нали и жена му затова му изрита пенделския задник?
                            Ох. 'ногу ма бОли. Фара.

...и откъде си такъй информиран?

Коментар

• Да се похваля и с моите микромодули. Имам ги всякакви и в големи количества - всякакви размери с всякакви дупки. Можете спокойно да ги заливате с всякакви електролити, като единственото изискване е електролита да е общ.

За разлика от конкурента от Горна Оряховица при мене имам реални бройки, а не само теоретични измислици на един болен мозък.

Ето снимка:

Коментар

Икономията от некадърно направения топлообменик е 1 стотинка на ден.

Ако си миете чиниите без топлобменик, това ще ви струва около 20 стотинки на ден електроенергия.

Ако обаче си купите и монтирате некадърния топлообменик, той посредством вуду магия от тези 20 стотиники ще ви икономиса цял един лев.

Извод:
                                Топлообменика посредством магия произвежда по 80 стотиники на ден. В наръчника към него са описани всички заклинания, които ежедневно трябва да му ги четете в молитвите си към него.
                                Мдам. И Главното Заклинание е,

...Да беше взел парите, Матеев.

Коментар

Working...
                                X