If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледайте (ако сте пропуснали) днешното предаване на (120 минути , в частта "Икар от Кочериново") и си прехвърлете през ума последните месеци в нашите теми
За сетен път: ПЕЧАЛБИ НЕ ГАРАНТИРАМЕ. Даваме подсказка и продукти, които, ще се харчат. Оттам насетне, вие сте.
Разбира се - гаранция има само че хората ще бъдат излъгани и измамени (както инвеститори, така и потребители), като им се каже, че има икономия от 1 лев на ден, а в действителност тя няма да надхвърли дори и 1 стотинка. Доказано с неопровержими доказателства !!!
Тъй като темата е за подаряване, обявявам, че ПОДАРЯВАМ учебник Теоретични основи на топлотехниката. Учебника е безценно помагало за изобретатели на отклонителни тръбни арматури и всякакви тръбички около тях.
Автор: Тодор Ц. Тодоров
Категория: Техническа литература
Издателство: Техника
Град на издаване: София
Година: 1970
Страници: 556
Език: Български
Наличност: 1 бр.
Корици: Твърди
Състояние: Отлично
Цена: 10 лв., които аз ще ги заплатя и ще изпратя учебника за моя сметка в Горна Оряховица. Само ми трябва адрес на получателя.
И най-важното - чрез учебника подарявам знания за поне 100 милиарда евра.
Тъй като темата е за подаряване, обявявам, че ПОДАРЯВАМ учебник Теоретични основи на топлотехниката. Учебника е безценно помагало за изобретатели на отклонителни тръбни арматури и всякакви тръбички около тях.
Автор: Тодор Ц. Тодоров
Категория: Техническа литература
Издателство: Техника
Град на издаване: София
Година: 1970
Страници: 556
Език: Български
Наличност: 1 бр.
Корици: Твърди
Състояние: Отлично
Цена: 10 лв., които аз ще ги заплатя и ще изпратя учебника за моя сметка в Горна Оряховица. Само ми трябва адрес на получателя.
И най-важното - чрез учебника подарявам знания и пазар за поне 100 милиарда евра на всички изобретатели на тръбички.
Тя печалбата беше 300 милиарда евра, но напоследък той реши да я кара малко по-скромни, и я намали на 100 милиона. След 1-2 месеца ще приказва само за 10 хиляди, но нега да го почакаме да узрее.
КАжи бе, "уважаеми Хекспертино". Пак ли искаш да ти сипя?
Само да попитам....Ще изкараме 100 млн. печалба ли?!Това ,за какъв период?!Можеш ли също да напишеш ,какви продажби е имал този чудодеен продукт предходни години и с колко процента са нараствали продажбите годишно?!
Много се впечатлих от тия 100 милки дето ще ги изкараме!!
Гледал ли си оня готин филм - "Татко ще ми купи колело ,ама друг път!"
За 4-5 години максимум. Ако внимаваш. Ако си пасивен, ще те озори. Факт.
Само да попитам....Ще изкараме 100 млн. печалба ли?!Това ,за какъв период?!Можеш ли също да напишеш ,какви продажби е имал този чудодеен продукт предходни години и с колко процента са нарасвали продажбите годишно?!
Глидал ли си оня готин филм - "Татко ще ми купи колело ,ама друг път!"
Тя печалбата беше 300 милиарда евра, но напоследък той реши да я кара малко по-скромни, и я намали на 100 милиона. След 1-2 месеца ще приказва само за 10 хиляди, но нега да го почакаме да узрее.
И така, от нарочна скромност, ще намаля СПЕЦИАЛНО мащабите на похвалата сам за своите продукти и, ще напиша, "чешейки се по врата", сумата от едни 100 млн.лв. ПОНЕ ТОЛКОВА, може да изкарате от нашия подарък. На практика - значително повече.
Условието е ЛИЧНО. Можете да;
1.Документирате. 2.Да използвате документираното като доказателствен материал.
Само да попитам....Ще изкараме 100 млн. печалба ли?!Това ,за какъв период?!Можеш ли също да напишеш ,какви продажби е имал този чудодеен продукт предходни години и с колко процента са нараствали продажбите годишно?!
Гледал ли си оня готин филм - "Татко ще ми купи колело ,ама друг път!"
Коментар