Pyramid, в момента нови технологии и инвации се пласират според мен по странен, но лесен начин. Само трябва да разполагаш с капитал. Пускаш нещото в пощенската кутия на една публична регистрирана на борса компания в тази област с акции които са паднали до центове, те още като го изпробват почват да бръмчат че ще направят голяма работа и акциите им от 13 цента станали на 30 долара. Това нещо го забелязах при няколко компании и дори си личеше че са получили подарък по пощата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ/Е
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
А и, като е дерегистрирана, защо продължава да претендира за авторство? Това е мое изобретение в гаража ми в Редута-много по-скъп гараж поне
https://m.imot.bg/results?rub=1&type...rency=1&sort=1
Защото, целият комплекс важни елементи, не е поверен на хартията и, без него, представата е непълна. Нещо като историята с немските патенти, преди Втората Световна война. "- Да похарчим толкова пари да ги разбиваме, и толкова време...По-добре, да ги бяхме купили". Тук се дава - правете, който иска.
Иначе, в твойте линкове, съвсем нищо няма. Никакви "изобретения". Само някакви скучни гаражи за спекула на дребно.Last edited by Pyramid; 14.05.2021, 02:16.
Коментар
-
А и, като е дерегистрирана, защо продължава да претендира за авторство? Това е мое изобретение в гаража ми в Редута-много по-скъп гараж поне
https://m.imot.bg/results?rub=1&type...rency=1&sort=1Last edited by X_Y; 13.05.2021, 22:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
След дерегистрацията на ПМ, интелектуалната собственост вече е дерегистрирана, т.е., не се води на никого. Неразбираем остава страхът от среща с автора.
В допълнение: твоите обиди към мен и неглижиране на мненията ми не ми се нравят и ме мотивират да участвам в темата с противно на твоето мнение и това е съвсем естествено, защото защитаваш погрешна теза с откровена лъжа: "Подарявам/е".
По-лесно за един предприемач е да разработи свой продукт, отколкото да рискува да влезе в твоите схеми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Това, че нещо работи не означава, че има пазар за него (както е в случая).
Чия е интелектуалната собственост е другият голям проблем, който може да се окаже препъни-камък за всяко производство.
Когато се каже, че нещо е подарък, редно е първо да се сетим за Троя.
Заглавието на темата би било по-ориги
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИмпотех, сигурен съм че работи, какво да видя..ти си единия от съмняващите се, редно е някой от вас да иде. После и да кажа - да работи..антирекламата ще продължи сигурно дори по ожесточено.
Чия е интелектуалната собственост е другият голям проблем, който може да се окаже препъни-камък за всяко производство.
Когато се каже, че нещо е подарък, редно е първо да се сетим за Троя.
Заглавието на темата би било по-оригинално: "Подаряваме Троянски кон".
- 1 like
Коментар
-
Има една стара тема, за ПДНГ -АД, в която, не пиша, тмк.съм им обещал. Е, вчера, там, форумецът can, пита ( цитирам):
Вчера, 18:54
Чудя се каква е логиката цената тук да пада в унисон с цената на Хим, петрола вече се възстанови и е почти 70 долара, газта юли ще е 44 лв. - повече отколкото преди падането след споразумението с Газпром, всички предвиждат европейските й цени(които оказват влияние и на българските) да растат следващите години заради зелената сделка, от тази година ще започват вече да се изпомпват по-сериозни количества от новото находище, а цената на акциите падна наполовина от ковид кризата и си стои....
Дали пък да не им го подаря, а? Какво ще кажете?Last edited by X_Y; 13.05.2021, 20:55.
Коментар
-
Работещ бизнес е къде по-сигурен за старт на производство. АКО реши, че обектът му допада. Ако ли не, загърбва го и толкова. Лично на мен, ми стигат измамните практики на банките. Предпочитам, да правя нови неща, без повече, да съм зависим от тях. До тук бях по тази линия. Сега, пак най-учтиво: Ако имаш нещо, което да противопоставиш на работещо изделие, представи го.
Разбира се, че имам нещо, което да противопоставя на твоето "работещо" изделие. Всичко, което е представено в листите на маркетите е работещо, търси се от клиентите и се реализира на пазара.
Най-учтиво определям "твоето" изделие като неконкурентно.
Още по-учтиво определям твоето недоверие към "собствения" ти продукт като водещо. Това пречи на реализацията му на пазара. "Измамните" практики на банките, както ти ги определяш - са възможност за предприемачите, които са уверени в пробива на техния продукт на пазара. Ти си неуверен и затова "подаряваш" нещо, което е съществувало преди теб.
По-вероятно е дори да "подаряваш" нещо, чиято интелектуална собственост е спорна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тука си напълно прав - не дипломата прави инженера, защото я нямаш, а гаража. Всеки, който има гараж, автоматично му се присвоява титлата ИЗОБРЕТАТЕЛ, както и правото да кисне по 24 часа във форума и да оплюва всички, посмели да се усъмнят в неговите "изобретения".
Last edited by X_Y; 13.05.2021, 20:53.
Коментар
-
, сигурен съм че работи, какво да видя..ти си единия от съмняващите се, редно е някой от вас да иде. После и да кажа - да работи..антирекламата ще продължи сигурно дори по ожесточено.Last edited by X_Y; 13.05.2021, 20:54.D.Y.F-091066
Коментар
-
Е тъй де, какво ти казах?
Само че, ако дипломата правеше инженера, то и боята би трябвало да прави колата. Мисълта ми е че, тя с нищо, не ги е направила по-стойностни. Едни хора, които си приказват.
- 1 like
Коментар
-
Работещ бизнес е къде по-сигурен за старт на производство. АКО реши, че обектът му допада. Ако ли не, загърбва го и толкова. Лично на мен, ми стигат измамните практики на банките. Предпочитам, да правя нови неща, без повече, да съм зависим от тях. До тук бях по тази линия. Сега, пак най-учтиво: Ако имаш нещо, което да противопоставиш на работещо изделие, представи го.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар