Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ/Е
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеАз подарявам един чушкопек JR-458-LK - Titan-върхът на българската инженерна мисъл.Почти като нов,с леки следи от кратка употреба/40 години/
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИмхотеп, той Мъск е такъв с гражданство с предимство - китайско. Особенно с развитието на технологиите че бъдещето е на комунизма да изброявам ли колко визионери съм чел да са се изказали. Автомобилните компании видяха успеха на Тесла, бързо растящата и капитализация и решиха да направят същото - електромобили. Държавите виждат икономическия ръст на Китай и искат същото да ги споходи и тях.
Коментар
-
Имхотеп, той Мъск е такъв с гражданство с предимство - китайско. Особенно с развитието на технологиите че бъдещето е на комунизма да изброявам ли колко визионери съм чел да са се изказали. Автомобилните компании видяха успеха на Тесла, бързо растящата и капитализация и решиха да направят същото - електромобили. Държавите виждат икономическия ръст на Китай и искат същото да ги споходи и тях.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо темата: Преди време, предложих на "небната душа";от Епълско, да му подаря познание. Можеше да направи много повече пари, отколкото някога е имал. Отказа. Удуши го ревност, която, скри зад "пуритански" бръщолевения. Сега, същият този, "пуританин", бълва змии и гущери, говори за "измами" но, НЕ е представил нито "каска-глобус" (дори за нормална и честна, нефризирана и несубсидирана цена, а не 1000 пъти по-евтино), нито доказателства към СОБСТВЕНИТЕ СИ твърдения за "Теоретичен Принос" към ФЕЦ. Откъде доказателства за "неверни цифри" У НЕГО, когато, термометрите са У МЕН?
Е,
Ето го и Въпросът. Да излъже, или да НЕ излъже Матейко?
Отговорът е ясен: НЕ СПИРА !
Което, би трябвало, да ме вкара в комплекс за малоценност като "измамник": И на малкия му пръст не мига се намаза. Пред Него, бледнея и съм провален "измамник".
Той и само Той, е Истинският Гигант на Лъжите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
То според теб убаво, ама твоят приятел е член на УС на комунистическата партия в България?
А я виж тук, стената на срама:
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКитайците комунета ли са, според мен комунета още няма никъде.
А я виж тук, стената на срама:
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
По темата: Преди време, предложих на "небната душа";от Епълско, да му подаря познание. Можеше да направи много повече пари, отколкото някога е имал. Отказа. Удуши го ревност, която, скри зад "пуритански" бръщолевения. Сега, същият този, "пуританин", бълва змии и гущери, говори за "измами" но, НЕ е представил нито "каска-глобус" (дори за нормална и честна, нефризирана и несубсидирана цена, а не 1000 пъти по-евтино), нито доказателства към СОБСТВЕНИТЕ СИ твърдения за "Теоретичен Принос" към ФЕЦ. Откъде доказателства за "неверни цифри" У НЕГО, когато, термометрите са У МЕН?
Е,
Ето го и Въпросът. Да излъже, или да НЕ излъже Матейко?
Отговорът е ясен: НЕ СПИРА !
Което, би трябвало, да ме вкара в комплекс за малоценност като "измамник": И на малкия му пръст не мига се намаза. Пред Него, бледнея и съм провален "измамник".
Той и само Той, е Истинският Гигант на Лъжите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, в момента нови технологии и инвации се пласират според мен по странен, но лесен начин. Само трябва да разполагаш с капитал. Пускаш нещото в пощенската кутия на една публична регистрирана на борса компания в тази област с акции които са паднали до центове, те още като го изпробват почват да бръмчат че ще направят голяма работа и акциите им от 13 цента станали на 30 долара. Това нещо го забелязах при няколко компании и дори си личеше че са получили подарък по пощата.
Коментар
Коментар