IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОДАРЯВАМ/Е

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    Аз подарявам един чушкопек JR-458-LK - Titan-върхът на българската инженерна мисъл.Почти като нов,с леки следи от кратка употреба/40 години/
    И повече работа върши от тръбичката.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
      Аз подарявам един чушкопек JR-458-LK - Titan-върхът на българската инженерна мисъл.Почти като нов,с леки следи от кратка употреба/40 години/
      Айтей. Определено, харесах.

Коментар

• Аз подарявам един чушкопек JR-458-LK - Titan-върхът на българската инженерна мисъл.Почти като нов,с леки следи от кратка употреба/40 години/

Коментар

• Медиите гърмяха, че му дават гражданство което много трудно се придобива. Така пишеха, не знам, при положение че ще строи огромна фабрика и се доверява да вкара цялата си технология. Всичко е до доверие, има ли доверие стават чудеса, иначе мизерия.
          D.Y.F-091066

Коментар

• ...А сега, какво още да ви подарим?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Имхотеп, той Мъск е такъв с гражданство с предимство - китайско. Особенно с развитието на технологиите че бъдещето е на комунизма да изброявам ли колко визионери съм чел да са се изказали. Автомобилните компании видяха успеха на Тесла, бързо растящата и капитализация и решиха да направят същото - електромобили. Държавите виждат икономическия ръст на Китай и искат същото да ги споходи и тях.
              Възможно ли е? Китай допуска ли двойно гражданство?

Коментар

• Имхотеп, той Мъск е такъв с гражданство с предимство - китайско. Особенно с развитието на технологиите че бъдещето е на комунизма да изброявам ли колко визионери съм чел да са се изказали. Автомобилните компании видяха успеха на Тесла, бързо растящата и капитализация и решиха да направят същото - електромобили. Държавите виждат икономическия ръст на Китай и искат същото да ги споходи и тях.
                D.Y.F-091066

Коментар

• А на Микромозъчко, бих подарил конкретно пластмасово изделие. Да ме помни с добро. Само, да се грижи своевременно да му сменя батерийките.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Много те сърби главата отвътре

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      По темата: Преди време, предложих на "небната душа";от Епълско, да му подаря познание. Можеше да направи много повече пари, отколкото някога е имал. Отказа. Удуши го ревност, която, скри зад "пуритански" бръщолевения. Сега, същият този, "пуританин", бълва змии и гущери, говори за "измами" но, НЕ е представил нито "каска-глобус" (дори за нормална и честна, нефризирана и несубсидирана цена, а не 1000 пъти по-евтино), нито доказателства към СОБСТВЕНИТЕ СИ твърдения за "Теоретичен Принос" към ФЕЦ. Откъде доказателства за "неверни цифри" У НЕГО, когато, термометрите са У МЕН?
                      Е,
                      Ето го и Въпросът. Да излъже, или да НЕ излъже Матейко?

Отговорът е ясен: НЕ СПИРА !
                      Което, би трябвало, да ме вкара в комплекс за малоценност като "измамник": И на малкия му пръст не мига се намаза. Пред Него, бледнея и съм провален "измамник".

Той и само Той, е Истинският Гигант на Лъжите.
                      Много те сърби главата отвътре

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

То според теб убаво, ама твоят приятел е член на УС на комунистическата партия в България?
                        А я виж тук, стената на срама:

Ей го, Е! Кой мами с неверни "данни". Хапе те кравата, Импотецие.

Коментар

Китайците комунета ли са, според мен комунета още няма никъде.
                          То според теб убаво, ама твоят приятел е член на УС на комунистическата партия в България?
                          А я виж тук, стената на срама:

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• По темата: Преди време, предложих на "небната душа";от Епълско, да му подаря познание. Можеше да направи много повече пари, отколкото някога е имал. Отказа. Удуши го ревност, която, скри зад "пуритански" бръщолевения. Сега, същият този, "пуританин", бълва змии и гущери, говори за "измами" но, НЕ е представил нито "каска-глобус" (дори за нормална и честна, нефризирана и несубсидирана цена, а не 1000 пъти по-евтино), нито доказателства към СОБСТВЕНИТЕ СИ твърдения за "Теоретичен Принос" към ФЕЦ. Откъде доказателства за "неверни цифри" У НЕГО, когато, термометрите са У МЕН?
                            Е,
                            Ето го и Въпросът. Да излъже, или да НЕ излъже Матейко?

Отговорът е ясен: НЕ СПИРА !
                            Което, би трябвало, да ме вкара в комплекс за малоценност като "измамник": И на малкия му пръст не мига се намаза. Пред Него, бледнея и съм провален "измамник".

Той и само Той, е Истинският Гигант на Лъжите.

Коментар

• Китайците комунета ли са, според мен комунета още няма никъде.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Pyramid, в момента нови технологии и инвации се пласират според мен по странен, но лесен начин. Само трябва да разполагаш с капитал. Пускаш нещото в пощенската кутия на една публична регистрирана на борса компания в тази област с акции които са паднали до центове, те още като го изпробват почват да бръмчат че ще направят голяма работа и акциите им от 13 цента станали на 30 долара. Това нещо го забелязах при няколко компании и дори си личеше че са получили подарък по пощата.
                                Компании? Правилно. Аз просто допуснах, че тук, може да има хора от бранша. Сгрешил съм. Основно, глаголизатори.

Коментар

Working...
                                X