Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОДАРЯВАМ/Е
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДоверие ли си нямат !
Коментар
-
Имхотеп, заблуждаваш се. Проблема на тези разни работи е че са извън фабриката на Света и той ги държи така. Там не могат да си вдигнат главите от работа. С един приятел си мечнаехме да правим едни неща, ама дали са ценни, дали били ефективни - голямо мислене. Там се появиха фабрики и то не една, работят в тях хора, произвеждат количества и ние се чудим кой им ги купува. Едва ли са на загуба.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАми значи едно средство за производство ни е останало в България , нереализирано като вторична суровина..тогава какво се оплакваме. Само трябва да измислим какво да произвеждаме, което японците да ни го купят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеretro_69, може да направиш производство с него, дали може да топи стъкло..алуминий знам че може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Мерси за предложението! Дано подаръка не ми струва 300 бонаLast edited by Pyramid; 15.05.2021, 00:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеА на Микромозъчко, бих подарил конкретно пластмасово изделие. Да ме помни с добро. Само, да се грижи своевременно да му сменя батерийките.
Коментар
Коментар