IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОДАРЯВАМ/Е

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И бранд ако има резултата е съвсем различен, бранда продава както казват.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov

Това, което ти предлагам е да се възползвате от вашия "иновативен" продукт. Бизнес-план и кредит, за да почнете да произвеждате и продавате на пазара.
      Това не са празни приказки, а практичен съвет.
      Работещ бизнес е къде по-сигурен за старт на производство. АКО реши, че обектът му допада. Ако ли не, загърбва го и толкова. Лично на мен, ми стигат измамните практики на банките. Предпочитам, да правя нови неща, без повече, да съм зависим от тях. До тук бях по тази линия. Сега, пак най-учтиво: Ако имаш нещо, което да противопоставиш на работещо изделие, представи го.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Pyramid, инженери са..дипломирани и т.н.т.
        Е тъй де, какво ти казах?
        Само че, ако дипломата правеше инженера, то и боята би трябвало да прави колата. Мисълта ми е че, тя с нищо, не ги е направила по-стойностни. Едни хора, които си приказват.
        Last edited by Pyramid; 13.05.2021, 17:44.

Коментар

• Pyramid, инженери са..дипломирани и т.н.т.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Mи що не отидеш да видиш?
            За всичките тези години, всичко се върти около тръбичката, за която е ДОКАЗАНО че не си струва усилието.
            А досега се знае че "колегата" ти изяде едни триста хиляди лева с резултат който отдавна е в отходния канал.
            Значи "колегата" ти е доказан некадърник от който нищо не става.
            При това положение защо някой трябва да си губи времето и да ходи да гледа каквото и да било за което той говори вече 10 (десет!!!) години?
            Това е добра идея. Аз тук декларирам че, ако го разочаровам, му плащам горивото до тук и обратно. Тъкмо, ще види и къде са онези големи пари, които, съм "изял". И годините не са 10, ами 6, ама то кога един измамник като Импотехът, е знаел да брои?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

1.Не е предвиден да "акумулира", а да регенерира енергия. Денем и нощем, при работа, регенерира еднакво. Когато регенерира от по-евтината, резултатът в левчета, е по-скромен. Когато от по-скъпата -по- впечатляващ.
              2.За всяка болка, има лек. И кой твърди че -ама задължително - работи на ток? Успокой се. Разбрахме, не искаш. ОК тогава, никой не те насилва.

Ясно, нещата отиват на по-зле. Още по-скъп и неефективен начин за "справяне" с конкуренцията на работещите уреди, които се предлагат на пазара, които имат фиксиран клас на защита. Този "подарък" - няма практическо приложение и "регенерира" една енергия. Смех!
              "Иновативна" технология, за която не смеем да мотивираме бизнес-проект и кредит пред банка. Много съм впечатлен.
              Мога да "подаря" същата "иновативна" разработка, която е създадена и използвана още, преди някой от нас в този форум да е бил роден.

Коментар

• Имхотеп, той и изобретателя на корабния винт така е говорел през целия си живот и ходел и накрая живота му свършил. Жалкото в случая са 10-те загубени години през които е можело да се уреди въпроса.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Това черното супертрейдър може да се сметне, и е елементарно. Не са нужни никакви термометри, топломери, и квото се сетиш.
                  Пета година все едно и също. На какво ти прилича това? Синдром на Даун, развален грамофон, човек който не разбира елементарни физически закони и очевидно никога няма да ги разбере, та на какво ти прилича?
                  Празните приказки увисват като прани гащи точно там, където и вие, тролци: Пред работещия физически модел. ВСИЧКИ вие, се изпонасрахте от страх да не вин"вземат парите" и нищо не проверихте. Т.е., у мен, в ръцете ми, за разлика от вас, се намира пълното физическо опровержение на всичките ви брътвежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Глупости на търкалета !!!!!!!!!!!!!!

Не ти е за първи път да плещиш простотии от позицията на невежеството си. За да се изчисли топлинната енергия освен температурна разлика е необходимо знаенето и на ДЕБИТА, както и на масата и специфичната топлоемкост на флуида.

Следователмо цитирането само на температурна разлика е ОПИТ ЗА ИЗМАМА или по-точно е ТОТАЛНО НЕВЕЖЕСТВО -
                    сам си избирай кое от двете е вярното.
                    Какво ще кажеш за 6 литра в минута?

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

На мен ми е достатъчен фактът, че не може да акумулира топлина от нощната енергия.
                      Не е конкурентен на съществуващите.
                      Добре зная за какво става дума. Вторият голям недостатък е този, че хората в мокрото помещение са уязвими. Токов удар и гърчещо се тяло. Кофти ситуация.
                      1.Не е предвиден да "акумулира", а да регенерира енергия. Денем и нощем, при работа, регенерира еднакво. Когато регенерира от по-евтината, резултатът в левчета, е по-скромен. Когато от по-скъпата -по- впечатляващ.
                      2.За всяка болка, има лек. И кой твърди че -ама задължително - работи на ток? Успокой се. Разбрахме, не искаш. ОК тогава, никой не те насилва.

Коментар

Mateev, ами въобще не е простотия, той казва че има пренос на толина и това по разликите в температурите на входящата и изходящата вода съвсем точно се установява..ако няма разлика значи не работи и обратното - разлика в температурите доказва че работи. Иначе аз бих те защитил за слораките, ти не си виновен че си правил проекти и си търгувал с компоненти, ако не си го правил ти то някой друг би го направил и дори ако никой в България не го правеше, то българите щяха да платят на някой в чужбина да им прави проекти или да си ги внесат компонентите който както намери.Празни обвинения не хвърлям по никой, ти защо го правиш сега това вероятно си нямаш идея - просто вендета и да продължи кавгата.
                        Това черното супертрейдър може да се сметне, и е елементарно. Не са нужни никакви термометри, топломери, и квото се сетиш.
                        Пета година все едно и също. На какво ти прилича това? Синдром на Даун, развален грамофон, човек който не разбира елементарни физически закони и очевидно никога няма да ги разбере, та на какво ти прилича?
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Имхотеп, така само на приказки 50 процента е шанса да има и 50 да няма - нищо или нещо. Това обаче със сигурност не означава нищо, защото как ще го покаже нищото пък някой да си помисли че то работи. Просто няма как да стане такава измама, и който се хване да го прави нали първо сам ще го изработи, ще го изпробва добре абсолютно сам и ще прецени дали работи и дали е полезно..на всичко отгоре нищо няма да е дал със сигурност предварително. Какви са шансовете за измама ? Няма как да се случи измама..а той казва вече имаме куп полезни неща които работят и има логика дори да подари пък нещо да види бял свят както се казва.
                          Mи що не отидеш да видиш?
                          За всичките тези години, всичко се върти около тръбичката, за която е ДОКАЗАНО че не си струва усилието.
                          А досега се знае че "колегата" ти изяде едни триста хиляди лева с резултат който отдавна е в отходния канал.
                          Значи "колегата" ти е доказан некадърник от който нищо не става.
                          При това положение защо някой трябва да си губи времето и да ходи да гледа каквото и да било за което той говори вече 10 (десет!!!) години?
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Mateev, ами въобще не е простотия, той казва че има пренос на толина и това по разликите в температурите на входящата и изходящата вода съвсем точно се установява..ако няма разлика значи не работи и обратното - разлика в температурите доказва че работи. Иначе аз бих те защитил за слораките, ти не си виновен че си правил проекти и си търгувал с компоненти, ако не си го правил ти то някой друг би го направил и дори ако никой в България не го правеше, то българите щяха да платят на някой в чужбина да им прави проекти или да си ги внесат компонентите който както намери.Празни обвинения не хвърлям по никой, ти защо го правиш сега това вероятно си нямаш идея - просто вендета и да продължи кавгата.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Пичове, отидете в някой форум за физика или зли гении. Никой не му дреме за вашите бойлери или там квото са.

Или във форума на Горна Оряховица или там от където сте да си мьекате взаимно.
                              Last edited by Yolo; 13.05.2021, 17:09.

Коментар

Mateev, не ме ядосвай.
                                Ами недей да защитаваш простотията на Пирамид и аз няма да се занимавам с тебе. Не мога обаче да си мълча, когато във форума някой приказва технически недомислици или по-точно технически простотии.

Коментар

Working...
                                X