IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ами, примерно съм учил "технология на металите" и "техническо чертане" , а ти не си. Ти дори не можеш да представиш чертеж на тръбичката
    Хехехех. Мога, ама не ти се полага.
    Добавям:
    Технологията на металите не ми влизаше в курса нито в ТЕТ, нито в ТУ. Виж, с чертането, посъбрахме очите на даскалицата в ТУ. С туш върху кадастрон. Вярно, беше отдавна.
    Last edited by Pyramid; 08.05.2021, 21:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Стига си повтарял като латерна "теоретически принос". Това, точно теб няма да те направи компетентен.
      Матеев ти написа тук учебници, а ти, вместо да му благодариш - постоянно се заяждаш с него.
      Ако искаш Матеев нещо да ти обясни, редно е да го помолиш! Неглижирането на неговите, теоретична и практическа подготовка- не ти помагат.
      Май не схващаш, кой какво "неглижира". Точно той (забележи, ТОЙ, А НЕ АЗ!) се би в гърдите за този "принос" , а една книга не е посочил, да е издал, едно ТЕОРЕТИЧНО изследване да е направил и т.н. но, ПАК ТОЙ, се оказа, че не ебава от елементарни закони на физиката, твърдейки неистини по адрес на представени от мен, практически наработки. Излиза "Подготвеният Матейко", е измамник и невежа...

.. А, само колко рибок -пишман ФЕЦионери, му се налови през форума, леле-мале!
      Затуй, Мико, бъди добър: Ако знаеш нещо от него, а той се стеснява -помогни на другарчето си, защити го, като ни посочиш, какво да четем.
      ...ИЛИ ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА МАТЕЙКОВ АДВОКАТ. Нали е голям и могъщ? Да се защитава. Че, да си вика припевчици, е срам, срам, срам и позор!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз не разбрах, що за техническа компетентност имаш пък ти. Ако е като "теоретическия принос" на Матеев, ясно.
        Ами, примерно съм учил "технология на металите" и "техническо чертане" , а ти не си. Ти дори не можеш да представиш чертеж на тръбичката

Коментар

Аз не разбрах, що за техническа компетентност имаш пък ти. Ако е като "теоретическия принос" на Матеев, ясно.
          Стига си повтарял като латерна "теоретически принос". Това, точно теб няма да те направи компетентен.
          Матеев ти написа тук учебници, а ти, вместо да му благодариш - постоянно се заяждаш с него.
          Ако искаш Матеев нещо да ти обясни, редно е да го помолиш! Неглижирането на неговите, теоретична и практическа подготовка- не ти помагат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Няма нищо лошо да изпият по кафе.
            Разбира се тя ще трябва да го плати. После обаче ще трябва да отиде до гаража да види тръбичката...

Нещо съм объркал постановката. Той не казва да изпият кафе, а "да изпием по едно". И в това няма лошо и ще се намери кой да го плати.
            В дух на (моята) креативност: да са здрави младите!
            Все пак залагам, че "патентният представител" е нова фигура, но няма нищо общо с измамници и други подобни. Разбира се, убеден съм, че в тоя форум измамници няма и всички си помагат, без да имат лошо отношение към другите.

Съвсем сериозно: тук наистина има големи спецове. Повтарям-уважавам знанията и ерудицията на "Тъпо парче", Имхотеп, Матеев.
            Всеки от вас е наистина на ниво- и в практиката, и в теорията в своите области

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

А, пък, ако си покаже микромодула, рискува да я скъса................................. ...........от смях )

Коментар

• А Мико говореше за "моя" глутница. Хубаво се вижте.
                (Това - за ония двамата, под Селена.)

Коментар

Разбира се тя ще трябва да го плати. После обаче ще трябва да отиде до гаража да види тръбичката...
                  Хехе когато тъпата пандемия се разкара и може да се пътува всичко ще може стига да сме живи. Пойнтът беше друг.

Коментар

А, пък, ако си покаже микромодула, рискува да я скъса................................. ...........от смях )

Коментар

Не видях нищо съществено по поста, който цитирате.
                      (имам също усещането, че за втори път попадам във вашия игнор)
                      Извън горното, редно е да обърнете внимание на желанието на Пирамид, да изпиете по кафе. Той споделя тук, но очевидно се срамува да си поиска директно (среща за кафе). Може да включите и другия общ форумен познайник с няколко ника (Ендер...)

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Предимно от тестостерона иде. Това му е идеята, каква загадка? На мен ми е останал малко и го ползвам пестеливо
                        Тц. Едно е хормон друго е възпитание. Аз си мисля, че липсва второто. И друго мисля ама не е за тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Откъде иде тая агресия за мен е загадка, но има много малко неагресивни хора, които пишат тук.
                          Предимно от тестостерона иде. Това му е идеята, каква загадка? На мен ми е останал малко и го ползвам пестеливо

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

С прискърбие пристъпвам към добре позната процедура. Осъществих я и с предишния безимен ник.

Контролен панел / игнор.

Уморително е да се чете толкова много пустота и тесногръдие гарнирано със скудоумие в толкова дълги постове.

Това, че някой е любезен с друг участник във форум бил той мъж или жена, а не просташки агресивен просто означава, че двама интелигентни и възпитани индивида комуникират.

Разбирам, че някои мисловни процеси са сложни. Явно е сложна и обработката на самата идея за интелигентно виртуално общуване.

Но вие не сте сам в тези трудности. Уви името ви е легион.
                            Не видях нищо съществено по поста, който цитирате.
                            (имам също усещането, че за втори път попадам във вашия игнор)
                            Извън горното, редно е да обърнете внимание на желанието на Пирамид, да изпиете по кафе. Той споделя тук, но очевидно се срамува да си поиска директно (среща за кафе). Може да включите и другия общ форумен познайник с няколко ника (Ендер...)

Коментар

Като вземам повод от последните постове, това, че се харесвате с Пирамид не означава непременно и, че трябва да му лансирате (вие, самата) участието. Или вие (самата) работите с Пирамид и неговият "патентен" представител?
                              Като "дупе и гащи" сте.
                              Препоръка: ако "патентният" представител не е точно Ендер, помислете и за неговото включване, защото има вероятност нещата да не ви се получат на определен етап от взаимоотношенията.
                              Така мисля, но може да греша в алгоритъма на действията.
                              С прискърбие пристъпвам към добре позната процедура. Осъществих я и с предишния безимен ник.

Контролен панел / игнор.

Уморително е да се чете толкова много пустота и тесногръдие гарнирано със скудоумие в толкова дълги постове.

Това, че някой е любезен с друг участник във форум бил той мъж или жена, а не просташки агресивен просто означава, че двама интелигентни и възпитани индивида комуникират.

Разбирам, че някои мисловни процеси са сложни. Явно е сложна и обработката на самата идея за интелигентно виртуално общуване.

Но вие не сте сам в тези трудности. Уви името ви е легион.

Коментар

Отзад напред: Не е Ендер но, ако се наеме да открехне безстрашния, не възразявам. Момчето се увлича, а стъпки в правилна насока, втори месец, не предприема. И после, някой (друг) виновен?
                                За дупето и гащите: Не разбирам, Селена с какво те дразни. Че не ме напада? И интерес бих изпил по едно с нея, да се запознаем. Не сме се виждали дори. Иначе, за какво "лансиране на участието ми" я упрекваш, е загадка. Възпитан човек е, вижда, каква глутница сте се нахвърлили отгоре ми...Е, рекла една добра дума за мен и дай, да я хокаме? Тежки са комплексите на някои, страх, да не бъдат "засенчени" ....тя не страда от тази глупост, значи, е "виновна" едва ли не, заедно с мен, ЧЕ АЗ НЕ ВИ ПРАВЯ ЕВАЛА? Сбъркали сте. Със или без Селена, аз отстоявам позиции. Ако бяхте мъже, щяхте да разберете. Разбра го една жена и просто, внесе глътка свежест във вмирисаното ни противостоене
                                За което, и благодаря.

Аз също не ви правя евала. За вашата глутница говоря.

Коментар

Working...
                                X