Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by fearlessss8; 13.04.2021, 00:22.
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
Това форум за лаф-моабет и плюене ли е, и натякване кой колко е крив? Да вярно аз не съм АЙНЩАЙН, има на къде да се развивам доста в сферата на компютрите и сървърите!
Извинявай за любопитството, но би ли ни казал какво работиш в момента?Last edited by Mateev; 12.04.2021, 23:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЗнаете ли,че единия собственик на IMPERIA ONLINE Е БИЛ КАТО МЕНЕ С ИДЕЯТА ,А ДРУГИЯ Е БИЛ ПРОГРАМИСТА.
ти не можеш да работиш по проекта, пари нямаш, а после ние сме били лалалджии
аа да и и идеята не си казваш
ПП в твоят случай да приемем, че си визионер - имаш един единствен начин да си достатъчно убедителен и сериозен като човек, че твои близки роднини или приятели да повярват в теб и да ти пуснат някой лев финансиране.
така са започнали много големи компании, но хората са били оценени от близки и приятели. (много са се и провалили, но такъв е живота)
ако не можеш да осигуриш самоучастие с някакъв съществен % това означава, че нямаш качествата според твоите близки и приятели. В такъв случай не разчитай някой случаен човек, който е прочел форума да ти даде 1 милион е така, защото имаш много хубава идея, но ще му я кажеш след като ти даде парите
Last edited by bertram; 12.04.2021, 22:06.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не се явява за на пръв път тук, ама и предния, сякаш беше на 25, пък виж, кога се е регистрирал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
Какво шоу? Той е дете и вие му се връзвате на акъла да спорите с него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
За него не знам. Аз, като те слушам, правиш шоу.
Коментар
-
Споделих това,което си написал в една група във фейсбук за програмисти.
Last edited by bvg; 12.04.2021, 11:13.
- 1 like
Коментар
-
ТИ ПОЗНАВАШ ЛИ МЕ,ЧЕ ЗНАЕШ КАКВО МОГА И КАКВО НЕ МОГА ДА ПРАВЯ?
Коментар
-
ТИ ПОЗНАВАШ ЛИ МЕ,ЧЕ ЗНАЕШ КАКВО МОГА И КАКВО НЕ МОГА ДА ПРАВЯ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Не си казвай идеята току тъй. Който иска да я чуе, да плати две мильонки напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЧетейки тази тема се сетих за един случай във форума на Станимир, който се случи преди около една година. Идва някакъв нов акаунт и започва да пита какво е това СПРЕД, какво е това МАРЖИН и прочее смешни въпроси, от които си личи, че е чул за думичката ФОРЕКС само преди един или два дена. Дотук нищо лошо - новобранец е човека и аз и още няколко човека започнахме да го просвещаваме.
3-4 дена след това обаче той направо ни втрещи. Пусна обява, че продава идея за печеливша търговска стратегия на цена 600 лева, ама да сме побързали, защото цената щяла да расте след 2-3 дена.
Изводите сами си ги вадете, а асоциациите с тази тема са пълни. Нищо не знае нашия младеж, нищо не може да прави, няма образование, няма никаква експертиза, ама има "идея за милиони" и съвсем сериозно се надява да спечели пари само с разказването на тази идея на някого. И дори сам си вярва, което е невероятно, но е факт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Това е все същото. Използваш чужд продукт, за твоя печалба, без да си наясно с правните ограничения.
Какви са условията на Гугъл да се използва google maps за комерсиални цели.
- 1 like
Коментар
-
Това,което в идеята е заложено да се ползва от Google- е GOOGLE MAPS. Потенциалния пазар е цялия свят.Точно и в моята идея е заложено да се печели от двойна реклама, GOOGLE ADSENSE И ФИРМИ ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА РЕКЛАМА.
Имам доказателство,че идеята работи- тествано е нещо подобно,но доста базово на хартия и е проработило.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар