IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение

И аз това мислих да напиша! Че има хора доста хора бачкат доброволно , пък и доста хора просто си ходят на работата за 1000-2000-3000-3500 лева и не мислят за изкарването на повече пари, като майка ми.
    Не внимаваш: Казах, "за удоволствие".

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да бе, ама ако ние сме цивилизовани, някои не са...
      Там е клопката. Вълците с овчи кожи това точно дебнат. Да се подхлъзнеш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

А, те се опитват. Аз се опитвам да свикна да не кипвам и да го приемам спокойно и не винаги ми се получава .
        Да бе, ама ако ние сме цивилизовани, някои не са...

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение

И аз това мислих да напиша! Че има хора доста хора бачкат доброволно , пък и доста хора просто си ходят на работата за 1000-2000-3000-3500 лева и не мислят за изкарването на повече пари, като майка ми.
          Ти слушай майка си, обаче, да не съжаляваш един ден. Права е жената.
          Last edited by Selena; 13.04.2021, 20:27.

Коментар

Ами НЕ Е ИСТИНА. ТИ не си "всеки един човек на земята". Има и други, които, работят за удоволствие, мнозина -съвсем безплатно.

Коментар

Не мисля. Ама и те не мислят. Как се смях преди 2+ години, с един американо-шотландски серсемин, идея нямаш: Пратил ми той NDA, недодялано, мърляво и необвързващо, казвам, чакай да проверим, кой на кого какво обещава, преди да ти насипя инфо за милиарди. Изпращам му своята версия, казвам, ако искаш -допълни, коригирай и ми изпрати с мокър подпис аз под празна бланка, НЕ СЕ ПОДПИСВАМ. Няма такова нещо, той си мисли че, като ми влязло в пощенската кутия, това недодяланото, ме било обвързвало да му споделям и се сърди, че съм го бил "подвел". Мислят си някои, че ядем доматите с коловете. Казва "ако не ни харесва, ще ти върнем информацията", сякаш, като прочетеш книга и я върнеш, не си я използвал и не е останала същината при теб. Е, отрязах го, а ти ой говедото, се жалва. И, когато обясних на модераторите в мрежата, че лъже, че нямаме подписан И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ документ, се разревал да ми изтрият профила. Та, адвокатите, казваш... Ами, такива, пет пари не струват.
              А, те се опитват. Аз се опитвам да свикна да не кипвам и да го приемам спокойно и не винаги ми се получава .

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Еми е така, дойдат едни момчета, поначупят ти кокалите, поразпорят ти задницата, и така няколко пъти... сам ще го дадеш,

Блажени вярващите.

Коментар

И като как?
                  Еми е така, дойдат едни момчета, поначупят ти кокалите, поразпорят ти задницата, и така няколко пъти... сам ще го дадеш,

Last edited by Имхотеп; 13.04.2021, 19:30.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ъ, в гаража, при тръбичката? Ма те и него могат да вземат...
                    И като как?

Коментар

Ей, ама голям мерак. Ще те разочаровам, обаче. Нищо подобно.
                      Ъ, в гаража, при тръбичката? Ма те и него могат да вземат...

Коментар

Измамник кво ся, с тръбичката провал, с микромодула нищо не става, ми как е с изплащането на хапартамента, май-май ще зимуваш под моста, а?

Ей, ама голям мерак. Ще те разочаровам, обаче. Нищо подобно.

Коментар

• Измамник кво ся, с тръбичката провал, с микромодула нищо не става, ми как е с изплащането на хапартамента, май-май ще зимуваш под моста, а?

Коментар

Трябва да научиш и какво е скаундрел. Много полезна информация.

Теб те знаем. Удоволствието е твърде съмнително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Няма да повярваш, но всеки един човек на земята се опитва да направи същото всеки божи ден.
                              Ами НЕ Е ИСТИНА. ТИ не си "всеки един човек на земята". Има и други, които, работят за удоволствие, мнозина -съвсем безплатно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
                                Днес научих какво е воблер. Доста полезна информация.
                                Трябва да научиш и какво е скаундрел. Много полезна информация.

Коментар

Working...
                                X