Първоначално изпратено от fearlessss8
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да бе, ама ако ние сме цивилизовани, някои не са...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
А, те се опитват. Аз се опитвам да свикна да не кипвам и да го приемам спокойно и не винаги ми се получава .
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
И аз това мислих да напиша! Че има хора доста хора бачкат доброволно , пък и доста хора просто си ходят на работата за 1000-2000-3000-3500 лева и не мислят за изкарването на повече пари, като майка ми.Last edited by Selena; 13.04.2021, 20:27.
Коментар
-
Ами НЕ Е ИСТИНА. ТИ не си "всеки един човек на земята". Има и други, които, работят за удоволствие, мнозина -съвсем безплатно.
Коментар
-
Не мисля. Ама и те не мислят. Как се смях преди 2+ години, с един американо-шотландски серсемин, идея нямаш: Пратил ми той NDA, недодялано, мърляво и необвързващо, казвам, чакай да проверим, кой на кого какво обещава, преди да ти насипя инфо за милиарди. Изпращам му своята версия, казвам, ако искаш -допълни, коригирай и ми изпрати с мокър подпис аз под празна бланка, НЕ СЕ ПОДПИСВАМ. Няма такова нещо, той си мисли че, като ми влязло в пощенската кутия, това недодяланото, ме било обвързвало да му споделям и се сърди, че съм го бил "подвел". Мислят си някои, че ядем доматите с коловете. Казва "ако не ни харесва, ще ти върнем информацията", сякаш, като прочетеш книга и я върнеш, не си я използвал и не е останала същината при теб. Е, отрязах го, а ти ой говедото, се жалва. И, когато обясних на модераторите в мрежата, че лъже, че нямаме подписан И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ документ, се разревал да ми изтрият профила. Та, адвокатите, казваш... Ами, такива, пет пари не струват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Еми е така, дойдат едни момчета, поначупят ти кокалите, поразпорят ти задницата, и така няколко пъти... сам ще го дадеш,
Коментар
-
И като как?
Last edited by Имхотеп; 13.04.2021, 19:30.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Ъ, в гаража, при тръбичката? Ма те и него могат да вземат...
Коментар
-
Ей, ама голям мерак. Ще те разочаровам, обаче. Нищо подобно.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеИзмамник кво ся, с тръбичката провал, с микромодула нищо не става, ми как е с изплащането на хапартамента, май-май ще зимуваш под моста, а?
Коментар
-
Трябва да научиш и какво е скаундрел. Много полезна информация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Няма да повярваш, но всеки един човек на земята се опитва да направи същото всеки божи ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеДнес научих какво е воблер. Доста полезна информация.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
Коментар