IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение

Просто споделих,че се опитвам да започна да изкарвам пари по-някакъв начин.
    Няма да повярваш, но всеки един човек на земята се опитва да направи същото всеки божи ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

В пазарната икономика една стока (или информация) струва точно толкова, колкото пари някой е готов да даде за нея. Та от тази гледна точка твоето инфо не е за милиарди, а към днешна дата е точно КРЪГЛА НУЛА.

Нека да те светна - цената ти Ask може и да я оценяваш за милиарди, но докато не се появи цена Bid, няма как да се сключи сделка и няма как да се появи цена Last, която плод на сключената сделка, и която е единственият меродавен критерий колко струва твоята стока или информация.

Към днешна дата цената Bid е КРЪГЛА НУЛА, и ако по твоята стока се рисуваше графика, тя нямаше да мръдне дори и на цент над нулата.
      Така да е, бизнесменино!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Колкото по-високи цели има, толкова повече усилия ще трябва да вложи и толкова повече досадници да пребори. Затова, ми направи тъжно впечатление преминаването на юнака към воблери.
        Просто споделих,че се опитвам да започна да изкарвам пари по-някакъв начин.

Коментар

• Днес научих какво е воблер. Доста полезна информация.

Коментар

Не мисля. Ама и те не мислят. Как се смях преди 2+ години, с един американо-шотландски серсемин, идея нямаш: Пратил ми той NDA, недодялано, мърляво и необвързващо, казвам, чакай да проверим, кой на кого какво обещава, преди да ти насипя инфо за милиарди. Изпращам му своята версия, казвам, ако искаш -допълни, коригирай и ми изпрати с мокър подпис аз под празна бланка, НЕ СЕ ПОДПИСВАМ. Няма такова нещо, той си мисли че, като ми влязло в пощенската кутия, това недодяланото, ме било обвързвало да му споделям и се сърди, че съм го бил "подвел". Мислят си някои, че ядем доматите с коловете. Казва "ако не ни харесва, ще ти върнем информацията", сякаш, като прочетеш книга и я върнеш, не си я използвал и не е останала същината при теб. Е, отрязах го, а ти ой говедото, се жалва. И, когато обясних на модераторите в мрежата, че лъже, че нямаме подписан И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ документ, се разревал да ми изтрият профила. Та, адвокатите, казваш... Ами, такива, пет пари не струват.
            В пазарната икономика една стока (или информация) струва точно толкова, колкото пари някой е готов да даде за нея. Та от тази гледна точка твоето инфо не е за милиарди, а към днешна дата е точно КРЪГЛА НУЛА.

Нека да те светна - цената ти Ask може и да я оценяваш за милиарди, но докато не се появи цена Bid, няма как да се сключи сделка и няма как да се появи цена Last, която плод на сключената сделка, и която е единственият меродавен критерий колко точно струва твоята стока или информация.

Към днешна дата цената Bid е КРЪГЛА НУЛА, и ако по твоята стока се рисуваше графика, тя нямаше да мръдне дори и на цент над нулата.
            Last edited by Mateev; 13.04.2021, 18:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Просто адвокатите си оправдават хонорарите .
              Не мисля. Ама и те не мислят. Как се смях преди 2+ години, с един американо-шотландски серсемин, идея нямаш: Пратил ми той NDA, недодялано, мърляво и необвързващо, казвам, чакай да проверим, кой на кого какво обещава, преди да ти насипя инфо за милиарди. Изпращам му своята версия, казвам, ако искаш -допълни, коригирай и ми изпрати с мокър подпис аз под празна бланка, НЕ СЕ ПОДПИСВАМ. Няма такова нещо, той си мисли че, като ми влязло в пощенската кутия, това недодяланото, ме било обвързвало да му споделям и се сърди, че съм го бил "подвел". Мислят си някои, че ядем доматите с коловете. Казва "ако не ни харесва, ще ти върнем информацията", сякаш, като прочетеш книга и я върнеш, не си я използвал и не е останала същината при теб. Е, отрязах го, а ти ой говедото, се жалва. И, когато обясних на модераторите в мрежата, че лъже, че нямаме подписан И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ документ, се разревал да ми изтрият профила. Та, адвокатите, казваш... Ами, такива, пет пари не струват.

Коментар

Хахахахахххххх! И да, и не. Ама да видиш, какви NDA изпращат някои, да се чудиш, са или не са на себе си.
                Просто адвокатите си оправдават хонорарите .

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение
                  [ATTACH=CONFIG]n3745648[/ATTACH]
                  Хахахахахххххх! И да, и не. Ама да видиш, какви NDA изпращат някои, да се чудиш, са или не са на себе си.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	1
Size:	42.3 КБ
ID:	3745648

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

От идеята да променяме Гугъл,минахме на идеята да произвеждаме воблери.От един бизнес в друг,ама кво да прави момчето като е бъкано с идеи,само пусти кинти да има и ще промени света.С толкова много идеи на него ще му трябва печатница за пари,а не просто финансиране
                      Колкото по-високи цели има, толкова повече усилия ще трябва да вложи и толкова повече досадници да пребори. Затова, ми направи тъжно впечатление преминаването на юнака към воблери.

Коментар

ЗАВИСИ! Но не е чак толкова много!
                        аз не разбрах само какво ще е твоето самоучастие и имаш ли подкрепа (финансова) от близките си роднини и приятели?
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

7. Губят се постоянно и доста често
                          8. Хубавите воблери се поръчват страшно много
                          9. Ръчно изработените воблери са доста по-скъпи
                          Воблери се продават навсякъде ...
                          Твоите с какво ще са по различни от другите? И по важното как ще ги убедиш рибарите че са различни - по ефективни примерно.
                          Имам 50-на воблера, загубил съм стотици и съм преправял още толкова. Или куките ще са боклуци, или няма да гази дълбоко
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                            Т.е. имаш идея да произвеждаш воблери, но и за това търсиш инвеститор? Там колко е мизата?
                            От идеята да променяме Гугъл,минахме на идеята да произвеждаме воблери.От един бизнес в друг,ама кво да прави момчето като е бъкано с идеи,само пусти кинти да има и ще промени света.С толкова много идеи на него ще му трябва печатница за пари,а не просто финансиране
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

(в България не искам да имам и точка регистрирано, да не вземе да стане нещо като с Божков в бъдеще).

Туй изби рибата и без воблери.

Коментар

Искаш ли да ти дам телефона на Матеев? Много е мил.
                                Ами то повечето бизнесмени и хора с пари са мили, защото не се знае дали палачинката ще се обърне в твоя полза. Може на тях да им потрябва помощ от теб в някой момент и така. Или пък да си им удобен за нещо да свършиш.

Коментар

Working...
                                X