Първоначално изпратено от fearlessss8
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
В пазарната икономика една стока (или информация) струва точно толкова, колкото пари някой е готов да даде за нея. Та от тази гледна точка твоето инфо не е за милиарди, а към днешна дата е точно КРЪГЛА НУЛА.
Нека да те светна - цената ти Ask може и да я оценяваш за милиарди, но докато не се появи цена Bid, няма как да се сключи сделка и няма как да се появи цена Last, която плод на сключената сделка, и която е единственият меродавен критерий колко струва твоята стока или информация.
Към днешна дата цената Bid е КРЪГЛА НУЛА, и ако по твоята стока се рисуваше графика, тя нямаше да мръдне дори и на цент над нулата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Колкото по-високи цели има, толкова повече усилия ще трябва да вложи и толкова повече досадници да пребори. Затова, ми направи тъжно впечатление преминаването на юнака към воблери.
Коментар
-
Не мисля. Ама и те не мислят. Как се смях преди 2+ години, с един американо-шотландски серсемин, идея нямаш: Пратил ми той NDA, недодялано, мърляво и необвързващо, казвам, чакай да проверим, кой на кого какво обещава, преди да ти насипя инфо за милиарди. Изпращам му своята версия, казвам, ако искаш -допълни, коригирай и ми изпрати с мокър подпис аз под празна бланка, НЕ СЕ ПОДПИСВАМ. Няма такова нещо, той си мисли че, като ми влязло в пощенската кутия, това недодяланото, ме било обвързвало да му споделям и се сърди, че съм го бил "подвел". Мислят си някои, че ядем доматите с коловете. Казва "ако не ни харесва, ще ти върнем информацията", сякаш, като прочетеш книга и я върнеш, не си я използвал и не е останала същината при теб. Е, отрязах го, а ти ой говедото, се жалва. И, когато обясних на модераторите в мрежата, че лъже, че нямаме подписан И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ документ, се разревал да ми изтрият профила. Та, адвокатите, казваш... Ами, такива, пет пари не струват.
Нека да те светна - цената ти Ask може и да я оценяваш за милиарди, но докато не се появи цена Bid, няма как да се сключи сделка и няма как да се появи цена Last, която плод на сключената сделка, и която е единственият меродавен критерий колко точно струва твоята стока или информация.
Към днешна дата цената Bid е КРЪГЛА НУЛА, и ако по твоята стока се рисуваше графика, тя нямаше да мръдне дори и на цент над нулата.Last edited by Mateev; 13.04.2021, 18:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Просто адвокатите си оправдават хонорарите .
Коментар
-
Хахахахахххххх! И да, и не. Ама да видиш, какви NDA изпращат някои, да се чудиш, са или не са на себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3745648[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
От идеята да променяме Гугъл,минахме на идеята да произвеждаме воблери.От един бизнес в друг,ама кво да прави момчето като е бъкано с идеи,само пусти кинти да има и ще промени света.С толкова много идеи на него ще му трябва печатница за пари,а не просто финансиране
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
ЗАВИСИ! Но не е чак толкова много!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
7. Губят се постоянно и доста често
8. Хубавите воблери се поръчват страшно много
9. Ръчно изработените воблери са доста по-скъпи
Твоите с какво ще са по различни от другите? И по важното как ще ги убедиш рибарите че са различни - по ефективни примерно.
Имам 50-на воблера, загубил съм стотици и съм преправял още толкова. Или куките ще са боклуци, или няма да гази дълбокоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеТ.е. имаш идея да произвеждаш воблери, но и за това търсиш инвеститор? Там колко е мизата?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 3 Харесвания
Коментар
-
(в България не искам да имам и точка регистрирано, да не вземе да стане нещо като с Божков в бъдеще).
Туй изби рибата и без воблери.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Искаш ли да ти дам телефона на Матеев? Много е мил.
Коментар
Коментар