IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Бецотговори ма въороса с камионите.
    Пък и наистина ли вярваш че, след като сам се позиционира като мой враг, ще ти снеса ключова техническа информация? Нали си Голям Експерт? Извлечи си я сам. Отзовах си поканата, не ми трябваш. Оправяй се.
    Какво ще прави Матеев - притежател на 3000 кошера, куп фирми и председател на поне две асоциации без теб. Не си човек да го оставиш да се "оправя"

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Не съм бил агент на ДС, не съм пикал в контакта, не съм убивал Милен Цветков, не съм спал с майка ти, не съм рептил, не съм извънземен, не се занимавам с каски, газки, прашки, кисели краставички или с компоти. Имаш ли някакви други странни въпроси, "свързани" с твоята тръбичка?
      Не отговори на въороса с камионите.
      Пък и наистина ли вярваш че, след като сам се позиционира като мой враг, ще ти снеса ключова техническа информация? Нали си Голям Експерт? Извлечи си я сам. Отзовах си поканата, не ми трябваш. Оправяй се.
      Last edited by Pyramid; 17.05.2020, 19:32.

Коментар

Достатъчно съм споделил. От досегашните ти подскоци виждам, че, нищо не си вдянал. Съответно, няма и от тук насетне, да вденеш. И за ДС, не помня да съм те нарекъл агент ама, ако сам се разпознаваш за такъв, аз какво да сторя? Попитах, бил ли си, не отрече...
        Не съм бил агент на ДС, не съм пикал в контакта, не съм убивал Милен Цветков, не съм спал с майка ти, не съм рептил, не съм извънземен, не се занимавам с каски, газки, прашки, кисели краставички или с компоти. Имаш ли някакви други странни въпроси, "свързани" с твоята тръбичка?

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

За всичко пише, не и за тръбичката-"изобретение". Мислеше си сигурно, че за 600поста по темата, вече ще е събрал 600 000лв. Но както казваше Петко Бочаров, да, ама не.
          Трогателно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Измамник, за тръбичката говори, не се отвличай,

За всичко пише, не и за тръбичката-"изобретение". Мислеше си сигурно, че за 600поста по темата, вече ще е събрал 600 000лв. Но както казваше Петко Бочаров, да, ама не.

Коментар

Ама ти за много умен взе да го мислиш. Не забеляза ли, че в технически аспект той НЯМА НИКАКВА ЗАЩИТА. Няма, защото не знае какво да каже, а не знае какво да каже, защото нашите технически доводи направо го съсипаха. Сега той няма да може да заспи, осъзнавайки дългогодишните си самозаблуди.

За да може все пак нещо да ни опонира, забелязваш ли че мина изцяло на личностни заяждания и обиди. Глупави сме били, прости сме били, членове на държавна сигурност сме били, с какси сме се занимавали и какво ли не още. Въобще всякакви простотии от 1001.кладенеца, и нито дума за ТЕХНИЧЕСКИТЕ АСПЕКТИ НА НЕГОВОТО ИЗОБРЕТЕНИЕ, които ние се опитваме сериозно да обсъждаме.

В края на краищата изобретението си е негово и би трябвало той да е безкрайно наясно с техническите аспекти, а сега какво излезе - предаде се много бързо и не знае какво техническо да ни каже, за да се защити.
              Достатъчно съм споделил. От досегашните ти подскоци виждам, че, нищо не си вдянал. Съответно, няма и от тук насетне, да вденеш. И за ДС, не помня да съм те нарекъл агент ама, ако сам се разпознаваш за такъв, аз какво да сторя? Попитах, бил ли си, не отрече...

Коментар

Измамник, ето ти малко информация за бъдещите ти изяви. Ще видиш и нещо за твоите работи.

https://www.engineeringtoolbox.com/o...nts-d_284.html

Water Cast Iron Air or Gas 1.4 7.9
                Water Mild Steel Air or Gas 2.0 11.3
                Water Copper Air or Gas 2.3 13.1
                Water Cast Iron Water 40 - 50 230 - 280
                Water Mild Steel Water 60 - 70 340 - 400
                Water Copper Water 60 - 80 340 - 455
                Air Cast Iron Air 1.0 5.7
                Air Mild Steel Air 1.4 7.9
                Steam Cast Iron Air 2.0 11.3
                Steam Mild Steel Air 2.5 14.2
                Steam Copper Air 3.0 17
                Steam Cast Iron Water 160 910
                Steam Mild Steel Water 185 1050
                Steam Copper Water 205 1160
                Steam Stainless Steel Water 120 680
                Ирелевантно. Ама и ти дерзай.

Коментар

Кажете Измамник, вие с какви други формули описвате топлинен трансфер?
                  Разкрийте най-после мистерията, ударете ни в земята със сметки? Както би постъпил един не инженер, ами дори и един осмокласник който сам си е взел свидетелството, а не му го е взел баща му, тежка номенклатура в Горна по това време?

Ама ти за много умен взе да го мислиш. Не забеляза ли, че в технически аспект той НЯМА НИКАКВА ЗАЩИТА. Няма, защото не знае какво да каже, а не знае какво да каже, защото нашите технически доводи направо го съсипаха. Сега той няма да може да заспи, осъзнавайки дългогодишните си самозаблуди.

За да може все пак нещо да ни опонира, забелязваш ли че мина изцяло на личностни заяждания и обиди. Глупави сме били, прости сме били, членове на държавна сигурност сме били, с каски сме се занимавали и какво ли не още. Въобще всякакви простотии от 1001.кладенеца, и нито дума за ТЕХНИЧЕСКИТЕ АСПЕКТИ НА НЕГОВОТО ИЗОБРЕТЕНИЕ, които ние се опитваме сериозно да обсъждаме.

В края на краищата изобретението си е негово и би трябвало той да е безкрайно наясно с техническите аспекти, а сега какво излезе - предаде се много бързо и не знае какво техническо да ни каже, за да се защити.

Коментар

Твоят Идол рече, бил можел, разни бла-бла-бла и, понеже иде реч „за тръбичката” (от която, видя ц се, ни к ой от вас, няма представа) рекох да хо питам за Каската, която, той лично, опита нажмен да прехвърли. Вярно, пак сам, нещо се режеше за „техническата Революция”, на която, се изживява като дистрибутор та, рекох да видим, колко е способен сам да сътвори нещо.
                    Слаб 2 (две) за Великия Инхенеро с Данните.

Коментар

Няма пък. Да тъ'й яд.
                      Измамник, ето ти малко информация за бъдещите ти изяви. Ще видиш и нещо за твоите работи.

https://www.engineeringtoolbox.com/o...nts-d_284.html

Water Cast Iron Air or Gas 1.4 7.9
                      Water Mild Steel Air or Gas 2.0 11.3
                      Water Copper Air or Gas 2.3 13.1
                      Water Cast Iron Water 40 - 50 230 - 280
                      Water Mild Steel Water 60 - 70 340 - 400
                      Water Copper Water 60 - 80 340 - 455
                      Air Cast Iron Air 1.0 5.7
                      Air Mild Steel Air 1.4 7.9
                      Steam Cast Iron Air 2.0 11.3
                      Steam Mild Steel Air 2.5 14.2
                      Steam Copper Air 3.0 17
                      Steam Cast Iron Water 160 910
                      Steam Mild Steel Water 185 1050
                      Steam Copper Water 205 1160
                      Steam Stainless Steel Water 120 680
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Момент: ТИ ли си „един куп инженери”? Мултиперсонална шизика? А какво става с Каската?

Коментар

Кажете Измамник, виа с какви други формули описвате топлинен трансфер?
                          Разкрийте най-после данните, ударете ни в земята със сметки? Както би постъпил един не инженер, ами дори и един осмокласник който сам си е взел свидетелството, а не му го е взел баща мъ, тежка номенклатура в Горна по това време?

Няма пък. Да тъ'й яд.

Коментар

„Експерт”. Мамин сладък. „Мислели”. И пак се върна на Любимия Фурие, макар дори на Цанов топлообмемника, да не е в неговия обхват. Приготвил съм ви, по кое да ме цунете от хиенската глутница, споко.
                            Кажете Измамник, вие с какви други формули описвате топлинен трансфер?
                            Разкрийте най-после мистерията, ударете ни в земята със сметки? Както би постъпил един не инженер, ами дори и един осмокласник който сам си е взел свидетелството, а не му го е взел баща му, тежка номенклатура в Горна по това време?

Last edited by Имхотеп; 17.05.2020, 18:58.

Коментар

То ако от такъв вид икономия на енергия имаше смисъл, досега всички производители на миялни машини за чинии или на перални щяха да са го вградили в своите изделия. Идеята е ясна на всеки един инженер по света и в нея няма нищо "изобретателско". И ако в тази идея имаше хляб, досега масово щеше да се използва. При това цената на модифицираните перални или миялни машини нямаше да е кой-знае колко по-скъпа. Достатъчна щеше да е само рекламата им, че ние ползваме рекуператор за икономия на енергия.

Самият факт, че за изобретение може да бъде помислено нещо толкова елементарно, което се знае от всички инженери по света, говори само и единствено за тоталното невежество на дадения "изобретател". Той просто не знае какво не знае, и когато случайно го открие, не може да повярва, че един милиард други инженери по света отдавна го знаят това като елементарен факт с нищо ново в него.
                              Аха. Един милиард други инженери по света. Абе, не бяха ли 7 милиарда? Онези, дето щяха Твоята Каска да искат и да купят? Че се обърках. Разочароваш ме, Матеев. За по-улегнал те имах.
                              Last edited by Pyramid; 17.05.2020, 18:59.

Коментар

Измамник, темата е за тръбичката ако не си забравил. Която сам си отвори.

Когато някой си отвори тема да се рекламира, тогава ще коментираме.
                                А сега разкажи как виждаш бъдещето на изделието си при дадените данни?

Че ти пък, откога взе да „разбираш от данни”? Че той, на този фронт, Самият Матеев се дъни...
                                Last edited by Pyramid; 17.05.2020, 18:55.

Коментар

Working...
                                X