Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Благодаря! Понеже не ми се четяха 62 страници подобни на последните 2 или първите 2, рекох да потърся кратък път до същината. Явно няма да стане! Интересът ми към темата угасна внезапно, както и се появи! Успех!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Що бе, зна'ш колко опаковки е ти трябват? Събирай там, събирай. Не се отчайвай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Баси отношението към най-добрите ти последователи и потенциални инвеститори и съдружници в тръбичката....е аз залудо ли събирах паре досега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеЯвно няма да стане! Интересът ми към темата угасна внезапно, както и се появи! Успех!
- 1 like
Коментар
-
А, лошо няма- ще ви трябват за лексотан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеБлагодаря! Понеже не ми се четяха 62 страници подобни на последните 2 или първите 2, рекох да потърся кратък път до същината. Явно няма да стане! Интересът ми към темата угасна внезапно, както и се появи! Успех!
Коментар
-
Не. Не е. Приема се лично запознаване на място.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеИзвинете, но се включвам в темата на 62-ра страница! Дали е възможно да ми изпратите линк на страницата с топлотехническите изчисления на продукта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ние с Лорда обаче събираме пари за всеки случай,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Пак се извърташ като фурнаджийска лопата.
Всички вече разбраха, че ти ВСЯЧЕСКИ ОТКАЗАШ КАКЪВТО И ДА БИЛО ДОКАЗАТЕЛСТВЕН МАТЕРИАЛ !!!
От тебе досега разбрахме само следното:
1. Аз съм велик изобретател !!!
2. Вервайте ми !!!
3. Имам няколко изобретения, но няма да ви кажа какви са те !!!
4. Няма да ви кажа каква е схемата на свързване.
5. Няма да ви кажа на какъв принцип работи.
6. Ефективноста обаче надхвърля теоретично възможната, и това е така, защото всички учени по света са глупаци.
7. Всички петролни компании по света са некадърници и будали, защото не са ми дошли в гаража в Горна Оряховица.
8. Който чете тази тема е глупав прост и тъп. а ако реши да ми даде пари, ще го пратя на майната му.
2.И тук лъжа: Поканих да проверите. Дойде ли някой от вас?
3.И тук лъжА. Казвах неведнъж. Ама, за да спиш спокойно и да не отслабнеш случайно, ще добавя още едно: Способ за РЕМ, приложим в STEALTH технологиите...и структура наза система за противодействие срещу нахлуване на оборудваи с него държави. (Служих в РР и РЕБ.). Като студент, изобретих и GaAs FET но, явно, отнесъл съм се несериозно...
4.Схеми за свързване бол, различни, за коя по-точно, съм бил нямало „да кажа”? ЛЪЖЕШ КАТО ДЪРТ РОМЛЯНИН, Матеев.
5.На няколко пъти ви казвах, самомнението ти високо, „експерт” уж си бил, пък 2 ѝ 2 да събереш - някак не се получава.
6.Пак лъжа. Нормална е, изцяло в модела си но, на вас с Импотеция ви убягва точният теоретичен модел. Тук съм напълно сериозен пък ти, ако щеш.
7.За тази точка, си ... абе, доста близо до истината.
8.Не знам как да коментирам. И Ти доста четеш...
Коментар
-
Хубу.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Вярно бе, да не се Хчупишъ. От друга страна, може да се търкулнеш, ОК.
Всички вече разбраха, че ти ВСЯЧЕСКИ ОТКАЗАШ КАКЪВТО И ДА БИЛО ДОКАЗАТЕЛСТВЕН МАТЕРИАЛ !!!
От тебе досега разбрахме само следното:
1. Аз съм велик изобретател !!!
2. Вервайте ми !!!
3. Имам няколко изобретения, но няма да ви кажа какви са те !!!
4. Няма да ви кажа каква е схемата на свързване.
5. Няма да ви кажа на какъв принцип работи.
6. Ефективноста обаче надхвърля теоретично възможната, и това е така, защото всички учени по света са глупаци.
7. Всички петролни компании по света са некадърници и будали, защото не са ми дошли в гаража в Горна Оряховица.
8. Който чете тази тема е глупав прост и тъп. а ако реши да ми даде пари, ще го пратя на майната му.
Коментар
Коментар