Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Е добре де, на какво може да разчита като даде размазана картинка? Например че някой с пари ще си каже - а, картинка, я да му дам едни 300К да има да си харчи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Поредната ГНУСНА ЛЪЖА. Абе човек, не ти ли писна да лъжеш и да се излагаш?
Ако бяха екранни снимки, трябваше разрешаващата способност да е поне 1280х1024, а не както е сега 346х277. Да не би да нямаш компютър и да използваш GSM-а си в изследванията? Щото и ако това кажеш, ще падна под масата от смях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами това са екранни снимки. За останалото, без молба и извинение, нищо няма да видиш. Ти, досега, така нищо и не разбра, затуй какъв съм аз, че Теб да открехвам, „експерта”? Бил знаел, бил можел, пък нА, такива дреболии, го омотават и года карат да,си говори сам. Дерзай, Матеев! Ти „можешъ”!.
Ако бяха екранни снимки, трябваше разрешаващата способност да е поне 1280х1024, а не както е сега 346х277. Да не би да нямаш компютър и да използваш GSM-а си в изследванията? Щото и ако това кажеш, ще падна под масата от смях.
Коментар
-
Ами това са екранни снимки. За останалото, без молба и извинение, нищо няма да видиш. Ти, досега, така нищо и не разбра, затуй какъв съм аз, че Теб да открехвам, „експерта”? Бил знаел, бил можел, пък нА, такива дреболии, го омотават и года карат да,си говори сам. Дерзай, Матеев! Ти „можешъ”!.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Ами той нарочно е направил картинките малки, за да не може никой нищо да разбере. Дори и тука се излага и пак прави опит за СЕЛСКИ ТАРИКАТЛЪК - качва картинки, на които нищо не се вижда.
- 1 like
Коментар
-
Ами ето една от картинките които е дал:
Ако някой може да разбере какво е това, да каже.
ПП
има още две, но качеството е същото.
Коментар
-
Ами ето една от картинките които е дал:
Коментар
-
Няма какво да те моля - сложи ги в zip файл и ги публикувай на форума, защото никой не ти вярва. Сигурен съм обаче, че няма да го направиш, защото никакви файлове няма и това е поредната лъжа и измама.
Знаеш ли - ако поне веднъж за разнообразие кажеш истината, ще остана безкрайно учуден .....
ПП
има още две, но качеството е същото.
Коментар
-
Някой ден, ако помолиш, ще ти пратя файловете, да си ги отваряш.
Знаеш ли - ако поне веднъж за разнообразие кажеш истината, ще остана безкрайно учуден .....
Коментар
-
Поредната лъжа. Ама ти наистина си ХРОНИЧЕН ИЗПЕЧЕН ЛЪЖЕЦ. Ако наистина си имал SCADA, къде са ти графиките, данните, изчисленията и стотиците други информационни файлове + логовете от OPC сървъра. Нищо ли не си запазил от тази безценна информация, или сега ще излъжеш, че без да искаш си пикал върху диска и той се е повредил?
Коментар
-
Аха. Ами всичко имаше, Всезнающи. Имаше SCADA, нещата подредени, чаках ви. Много пъти. Последно, преди месец, излязох отпуска 10 дни. ТОГАВА, записвах каквото можах но, трябваше, върнах нещата. А ти? ТИ, Мръдна ли си задника, да дойдеш, да видиш? Не. И ми говориш за термометри в задника? Явно, не било грях да си простак? Някак много „изведнъж”.
ТИ ме учиш?
Научно изследване. Скрий се.
Коментар
-
Че ти какво разбиращ от електроника? То не, че Матеев стопли, за какво го закачам, ами ти, съвсем си на друг континент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМа ти така и не разказа за мобилния в микровълновата,
Коментар
Коментар