Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ми представлява една медна тръбичка поставена в една пластмасова, и това нещо се поставя под мивката и обменя топлина от изтичащата мръсна към студената която отива в бойлера.
И какво още представлява, колко детайла са, как са разположени, как функционират? Нещо за предназначението, напр.на един от тях, който, може да е от пластмаса, гума и от метал, да добавиш?
И още, напр.основното изискване за входа на канализацията?
- Само питам. Ей тъй, да си сверя часовника, дето се казва, с теб, направилия много повече "тръбички".
РАзкажи ни. Сьойле бакалъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеКак да има? Тя не отговаря на никакви минимални технически изисквания' да не говорим' че екологическите показатели сочат' че е супер рискова' меша мръсен и чист поток и прочее' абе' ако някой пусне за продажба подобно недоразомение' ще търка наровете поне 20г.
И така,
Имаш думата, Микромозъчко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеА какво представлява тръбата. Някакво ново осветление или нещо друго
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмхотепБе май наистина няма да има тръбичка?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Тази тръбичка се пече от 10 години и никаква файда. Жалко живота ти мина в мечти да си милионер а 10 години по-късно каква е равносметката? Яко фалит, пари няма за домейн..... Жалко на твое място щях да си хвана куфарите и да замина да бачкам някъде по европа за малко по-достоен живот. По добре с пари па макар и малко отколкото с мечти ама без пари. Със здраве от "прецакалчо" както ме наричаш
Хубава ти вечер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Пече се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
... яицето на гъзъ?
Абе, ми другия измамник няма ли да отпусне едни осемдесе лева та сайтчето поне да тръгне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Пече се
Абе, ми другия измамник няма ли да отпусне едни осемдесе лева та сайтчето поне да тръгне?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар