IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • ИЗМАМНИЦИ.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Трейдъри-мейдъри, всички са изпростели и всички търсят някого да излъжат а не да дадат нещо ценно..Ей, преди минута, гледам няк'во маце пита, дали можело „да се изсържа с day trading” или да вложела едни 100 К и да чакала.
      АБЕ, ПАРАЗИТИ НЕИЗТРЕБЕНИ, ДАЛАВЕРАТА С ШАШМИТЕ СВЪРШИ! ИЛИ ПРАВИШ НЕЩО ПОЛЕЗНО, ИЛИ СИ НА БОКЛУКА.
      Тошо, знаеш че им говорим за потенциал, в който да си инвестират парите в дългосрочен план - с идеята за развитие и потенциал във времето. "Този контингент“ живее в такава мъгла, че тотално вече не знаят на къде се движат и защо, с оглед на реалностите и трансформацията на икономическата концепция като цяло. Аз ли чета други неща или те гледат през някакви „счупени очила“, всичко което се случва в икономиката и какви събития се задават. Искат да си изфантазират нещо, че всичко е ок и ще го караме по навик…само да преминел микроба и се връщали към стария си „начин“. Хубаво е да си вярваш, но понякога заблудата за нещо е опасно и болезнено, защото го осъзнаваш със закъснение. Вие откачени ли сте бе, не виждате ли какво става по дяволите??? Блеят и чакат някакъв хибрид „месия-плиткоумник-визионер“, да им каже как по още "по-лесен начин" да си вкарат парите в поредната самоубийствена посока, с волатилност, която подскача като топче за „пинг-понг“. Чакат, изчакват, тръпнат в очакване, още съвсем мъничко…да се обезценят парите, които грам не се движат в полезни посоки. Залостили са се в изключително нестабилни процеси, в които сме тотално зависими, все пак сме все още отворена икономика. В международен план хората мислят за катарзис, нашите чакат спекула и пир от...спадовете, хахахахахахаха. Миличките, чакат с „лежане“ и с минимално извършване на действие да получат…“дивидент“. Нещата с всеки изминал ден потъват заради тяхното бездействие и всичките налични в обръщение пари се превръщат в една аморфна и скоро гниеща маса, която губи своята стойност с брутална скорост. Мамини сладки те, наивни, чакат да се върнат към "динамичното си бездействие" и прибиране на "рентичка и печалбица". Това, което им предлагаме е прекалено конкретна и последователна посока за техния „велик и извисен ум“. Когато им кажеш, че става дума за „пестене на енергия“ и се ококорват, търсейки някакъв убийствен ефект от 100%. "Велики икономически умове“, които от ден на ден все повече ги полазват тръпки и ги избива студена пот. Будят се в тъмните и много ранни часове на деня, втренчени в екраните, с надеждата, че някоя инфографика и индекс, няма да е с поредното червено огромно число и минус отпред. Ако им кажем нещо смислено за проекта и за продуктите в него, за хиляден път познай какво ще стане - пак ще ни обявят за ненормални и ще кажат, че нищо не разбираме и нищо не правим. Нищо, това не ни пречи да си пишем и констатираме...Вярвам, че покрай забавлението, някой ще прозре нещо, колкото и да е трудно да се повярва, че е възможно да има такива хора тук. Чувам, че по Коледа ставали чудеса, хайде да видим дали и по Великден стават такива...Подготвил съм си няколко любопитни абзаца, а и нали бях според оня..."филолог-реторик". Неизбежно е, виж с какви индивиди комуникираме все пак...
      Last edited by Павел Влахов; 15.04.2020, 11:35.

      Коментар


      • Трейдъри-мейдъри, всички са изпростели и всички търсят някого да излъжат а не да дадат нещо ценно..Ей, преди минута, гледам няк'во маце пита, дали можело „да се изсържа с day trading” или да вложела едни 100 К и да чакала.
        АБЕ, ПАРАЗИТИ НЕИЗТРЕБЕНИ, ДАЛАВЕРАТА С ШАШМИТЕ СВЪРШИ! ИЛИ ПРАВИШ НЕЩО ПОЛЕЗНО, ИЛИ СИ НА БОКЛУКА.

        Коментар


        • Ох.

          Коментар


          • Прочее, аз не разбрах, Матеев, дали изгледахте видео материалите.

            Коментар


            • Както се топи краве масло на припек, така се топи сега и стойността на ВАШИТЕ пари. Не ги ли инвестирате в реална, фактическа стойност, вие, измисени „специалисти”, губите много повече.
              Та, слушайте тези нещастници тук, дето реват „измамници”, не правете нищо, и се очертава да Го издухате, като никога досега. „Искал да спечели”.
              -Лошо няма, ама се вкарахте в такъв филм, дето да ви държи влага с години. „Спекуланти”. ХА ! Ейся.
              На „печелившите” - ЧЕСТИТО !
              Last edited by Pyramid; 12.04.2020, 20:03.

              Коментар


              • Гласях се да питам и мнимия „инж.Пеше” кой и къде е регламентирал, че отвежданата в цикъла на Ренкин топлина от кондензация на пАрата задължително „трябва” да се изхвърля и нейното оползотворяване е „неефективно”. Щях да го питам, също така, вижда ли, къде се губи най-много енергия в енергийната ни система и какво означава това „изгубване”, ама като гледам, нито му стиска, нито знае верния отговор, нито, какво следва от него. Затова, няма да го питам. Едва ли иска да се (до)изложи.

                Затуй, ей нА, СМИЛЯВАМ СЕ. НЕ ПИТАМ.
                (т.к.знаем отговора)
                Last edited by Pyramid; 12.04.2020, 04:35.

                Коментар


                • Да видим, кой от всички, дето ни поучават, си е дал сметка за какво, изобщо, става дума и кои от приказките му, НЕ са били(не)уместни. Щото не видях, някой да осъзнава, колко черна работа сме свършили и колко години усилия сме ви спестили. Хайлази. Предприемаческа култура - 0 (НУЛА)

                  Коментар


                  • Я да видим, колцина тук сме се срещали и се познаваме ЛИЧНО ?
                    Last edited by Pyramid; 12.04.2020, 04:17.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Павел Влахов Разгледай мнение

                      Хахахахаха, този с "нощното напикаване" и "умствените полюции" се появи отново. Наистина този взе да ми става симпатичен - като тихите шизофреници е, особено като го оставят сам и без надзор, едва тогава започва да буйства. Тошо, добре че сме ние двамата с теб, че да му придадем малко смисъл на живота му. Много е забавен, не отричам. Пускам сълза в негова чест. Той е нещо като "перпетуум мобиле
                      ​​​на тъпотата". Явно като малък е поел
                      ​интензивна доза от удари с кафеварката по главата, от там има като страничен ефект умствени тикове - първо коментира нещо, после го осмисля и накрая се напикава, защото е осъзнал, че нищо не е измислил, хахахаха.
                      Миии... толкова може, Павле. И той, и Пешето, и Зац, и Хоботьов...Хиляди „критики”, и нищо съществено като..конкуренция да кажем, поне да представят нещо, което да ангажира вниманието и мисълта във форума. Алтернатива някаква, която обяснява, откъде чакания ефект или защо поне, е по-дпбра. Щото, да изкараш нещо такова, трябва да си го обмислил, проиграл, изпитал...
                      А ТЕ НЯМАТ. НИЩИЧКО. НЮ-НЮ!

                      Коментар


                      • Модератор, сериозно ли мислите, че тези ... форумци, така да речем, са създали нещо, та така ревностно ги защитавате? Ами вижте им действията. И сравнете с нашите.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                          Е-Е-Е-Ей го нА. И този тук никаквец, и онези, дето му се водят по „акъла”. И такива да ни дават „оценка”, и да ни игнорират?
                          Ами то ясно кой докъде води.
                          Хахахахаха, този с "нощното напикаване" и "умствените полюции" се появи отново. Наистина този взе да ми става симпатичен - като тихите шизофреници е, особено като го оставят сам и без надзор, едва тогава започва да буйства. Тошо, добре че сме ние двамата с теб, че да му придадем малко смисъл на живота му. Много е забавен, не отричам. Пускам сълза в негова чест. Той е нещо като "перпетуум мобиле на тъпотата". Явно като малък е поел интензивна доза от удари с кафеварката по главата, от там има като страничен ефект умствени тикове - първо коментира нещо, после го осмисля и накрая се напикава, защото е осъзнал, че нищо не е измислил, хахахаха.
                          Last edited by Павел Влахов; 12.04.2020, 01:34.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
                            ИЗМАМНИЦИ.
                            Е-Е-Е-Ей го нА. И този тук никаквец, и онези, дето му се водят по „акъла”. И такива да ни дават „оценка”, и да ни игнорират?
                            Ами то ясно кой докъде води.

                            Коментар


                            • ИЗМАМНИЦИ.

                              Коментар


                              • Тошо, като му отговори така - "Да „разчита на думата ми”? Че ние го правим заедно бе, алоуу.", се сетих на колко хора съм се доверил през годините и колко те на мен. В случая от 7-8 години си се доверяваме един на друг с теб. Знаеш, че много интензивно съм подлагал дори аз самия на съмнение, преди да правим нещо. Атакуваме от различни гледни точки и двамата променяме посоката ако необходимо. Бях ти го казал, че това е продукт и има всички шансове за това, когато се запознахме и беше направил онзи първи прототип. Винаги сме спорили и сме се доверявали на обективните изводи и резултати, а не на субективни изводи. Видиш ли да си мислим, че сме уникални и да си задоволяваме егото...това никога не се е случвало. В продукта не трябва се допускат такива своеволия. Тези вярно нямат идея за какво става дума обаче. Пълно бездарие цари тук, честно. Толкова отчайваща глупост не знаех, че съществува на едно място...Уцелил спекуланта момента в тая скопена среда, в която е живял сума време, пазара му дал една "нишичка" и възможността да е жив, че се и прави на инвеститор. Огромен брой са такива субекти. Това обикновено ти създава илюзията, че си малко като "едноок цар сред слепци". Демек в превод - си успял да си успешен, в среда, която е далеч от икономическата световна реалност. С някакви изкривени норми и примери как се правело бизнес и икономика. Както казва един мой познат, в случая човека е българин, но има натрупвания навън и то на доста високо ниво: "Винаги, когато съм в България и се срещна с бизнесмените и инвеститорите, после ми трябва цял месец за да се възстановя от граничещата до безумие тъпотия. Отивам после навън и се срещам с реалността и разбирам колко е зле, а има хора, които се смятат за флагмани на този бизнес в България. За инвеститорите даже не ми се коментира - нито на ниско, средно или високо ниво...Особено като отида в Израел, Швейцария, Южна Корея, САЩ и др." Друг негов израз: "Каквото и да направиш в България винаги ще си първи, защото тук нищо не се прави реално!" Това последното винаги ме усмихва, но и в същото време ме натъжава, има причина да е така. Доста пъти ми е казвал да не си хабя енергията, защото правя някакви градивни неща и не си струва да се занимавам с разни субекти.

                                Пичове, не сте ми сериозни. Дали някой тук ще ме уважава или не, не ми е от значение, и дали ще ми се възхити, да го удивя или каквото там ви е в ценностната система. Това не ми е цел, защото тя е друга и там насочвам и концентрирам енергията си - продукт, пазар и клиент. Аз съм го правил и съм им го давал в ръцете, така че знам какво означава. Знаел съм как да изработя сам един брой продукт и как да произведа малка серия от 6000 броя - това се реални примери, които съм извършвал като действия. Освен всички други като проектиране, разработка и консултации. Така че не ми се правете на отворени, защото сте ми неадекватни.

                                Думите ти Тошо - "Да „разчита на думата ми?", също ми напомниха, че съм повярвал във вас и вие в мен, защото знаеш, че имам и други партньорски проекти. Взаимен процес на доверие и осъзнаване какво правим. С всеки един от вас, с който съм правил проекти и продължавам все още с някои да доразвивам конкретни такива. Винаги съм осъзнавал, че сте изключително качествени хора, за разлика от много индивиди тук. Ти познаваш някои от тях, например: с Наско, с който правихме "Таблета за незрящи ; с Венци, по проекта с "Мултифукционална патерица"; с Любо (от Shkolotо) и Илиан по проекта за "Машина за дигитализация". Нашите проекти с теб ги знаем, особено този, който ни запозна "Отоплител за обувки". Последваха този проект, заради който ни мислят, че "мошеници" - "Система за пестене на енергия" и продължението му в "Система за баня", който предстои да бъде доразработен и според мен ще е много категорично доказателство за много неща. Особено предстоящата му трансформация, към която ще се насочим. Какви ли не хора има сред вас, с които съм работил и продължавам да работя, както и под формата на услуги и собствени разработки - всякакви инженери, програмисти, хардуерни специалисти, технолози, подизпълнители, занаятчии, производители, икономисти, маркетолози и какви ли не още. Да не говоря, че сферата ми е такава, че всички тези и куп други, са част от продукта и се налага да работя с всеки един от тях, когато влезем в различни фази и етапи от продуктовия процес. Доверил съм се и съм си изградил стабилни отношения с хора, с които можем да направим много.Дори много хора биха се учудили какво и с кого може да се направи тук. Но важното, че аз съм изградил процеса и методиката - знам как да го правя, с кого, знам какви нива и резултати е възможно да се постигнат. През годините с можещи хора, които аз знам какво правят и знам как да подходя с тях и да комуникирам, докато други само приказват и си мислят, че им е ясно. Реалността е брутална, но когато разбереш каква и работиш много и усърдно ще има резултати. Натрупвания, опити и грешки, видял съм как се постига, кой може и как го прави. Тук тръгнали да ми обясняват какво и как трябвало и защо...смешно ми е. Друго не ми остава освен да се засмея...

                                Това е, няма какво да говоря повече. Аз не очаквам някой да ме харесва и хвали. Ако някой иска да разбере как се случват нещата и по какъв начин се подхожда, ето. Ако реши някой да пробва как се работи с мен и какво имам предвид с това "дълъг и последователен процес", но с крайна цел "продукт", има си начини да ме намери. Никого не принуждавам насила, пазарът е огромен, избирайте си с кого да работите. Аз знам какво правя и защо:

                                https://solo-form.com/

                                За Solo - https://solo-form.com/za-solo/

                                Проекти - https://solo-form.com/proekti/

                                Проектен процес - https://solo-form.com/uslugi/

                                Блог - https://solo-form.com/statii/

                                Facebook - https://www.facebook.com/soloformdesign/

                                Instagram - https://www.instagram.com/solo_form/

                                LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/solo-form/

                                Pinterest - https://www.pinterest.com/solo_form/




                                Отправям покана за последен път, и от името на Тодор. Между 21-ви и 27-ми април, всеки желаещ да посети гаража в Г.Оряховица, където е установката. Който иска да види на живо нещата е добре дошъл. Просто предварително се обадете, за да има ангажимент Тодор и да знае кой и в колко часа му е удобно да дойде. Всичко друго би било просто празни думи и обобщения, които не водят до нищо реално. Само и единствено на място може да се получи комуникация, на база видяно и от там насетне да има градивно продължение. Винаги сме били на мнение, че когато искаш да разбереш едно нещо е по-добре да го видиш и пипнеш, просто е. Ако прецените, се запознайте предварително в конкретните места, в които публикувам материали свързани с проекта:


                                Проектът - https://solo-form.com/project/sistem...e-na-energiya/

                                Product Website - http://hteconomizer.com/

                                Facebook – https://www.facebook.com/hteconomizer/

                                Видео - https://www.facebook.com/hteconomize...0788875783709/

                                Instagram – https://www.instagram.com/hteconomizer/

                                LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/hteconomizer/

                                Pinterest - https://www.pinterest.com/hteconomizer
                                Last edited by Павел Влахов; 11.04.2020, 19:17.

                                Коментар

                                Working...
                                X