IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Е доволен ли си от постигнатото?
    А ти от своето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Имам няколко папки, пазя си, какво и кога съм подал. Пустословици a'la Mateeff.
      Аз пък имам летяща чиния в гаража си в Горно Нанадолнище ул. Лапнишаран Nо -1. Който не вярва, да дойде и да я види. Таксата е 300 000 лева.
      Last edited by Mateev; 07.06.2020, 14:55.

Коментар

Да? И докъде?
        Е доволен ли си от постигнатото?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Е ти като си толкова напред я се виж докъде я докара

Да? И докъде?

Коментар

И май си толкова неграмотен, че не правиш разлика между подаване и публикация. Бедни ми, бедни Матеефф, не само си назад, ами си и доста встрани, „пич”. Иначе, банки не обирам, и патентни адвокати не ползвам. Имам право, ползвам го.
            Е ти като си толкова напред я се виж докъде я докара

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Отново излъга като ДЪРТ ЦИГАНИН. Явно никога не си го правил, и сега се наплете като пиле в кълчища. Патентните претенции, реферата и чертежите се подават в самото начало на започване на процедурата, заедно със заявката за отваряне на същата тази процедура. В общия случай това е една цяла папка с документи, която е поне 30-40 листа хартия. Самата заявка е поне 15 листа хартия в най-съкратения вид.

Да не говоря за таксите и разходите за патентни адвокати, които ти въобще не можеш да си ги позволиш, освен ако не обереш някоя банка.
              И май си толкова неграмотен, че не правиш разлика между подаване и публикация. Бедни ми, бедни Матеефф, не само си назад, ами си и доста встрани, „пич”. Иначе, банки не обирам, и патентни адвокати не ползвам. Имам право, ползвам го.

Коментар

Ясно - значи и за патентите нямаш никакви доказателства. Ясен си ми отвсякъде - изпечен дърт лъжец, който избива комплекси във форума.

Не знам какво очакваш - браво ли искаш да ти каже някой, след като всички видяха що за стока си.
                Имам няколко папки, пазя си, какво и кога съм подал. Пустословици a'la Mateeff.

Коментар

Патентни претенции се публикуват не когато ти искаш, а, когато им дойде времето.
                  За твое инфо, и аз знам, какво трябва да съдържат и как се оформят. Затова, ще траеш.
                  Не пречи, междувременно, да формулираш конкретноте точкиби как точно, съм бил „лъжел като дърт циганин наляво и надясно” имайки предвид, че за клевета се носи наказателна отговорност.
                  Отново излъга като ДЪРТ ЦИГАНИН. Явно никога не си го правил, и сега се наплете като пиле в кълчища. Патентните претенции, реферата и чертежите се подават в самото начало на започване на процедурата, заедно със заявката за отваряне на същата тази процедура. В общия случай това е една цяла папка с документи, която е поне 30-40 листа хартия. Самата заявка е поне 15 листа хартия в най-съкратения вид.

Да не говоря за таксите и разходите за патентни адвокати, които ти въобще не можеш да си ги позволиш, освен ако не обереш някоя банка.

Коментар

Май, за начало, трябва да се научиш да четеш. Тогава се обади.
                    Ясно - значи и за патентите нямаш никакви доказателства. Ясен си ми отвсякъде - изпечен дърт лъжец, който избива комплекси във форума.

Не знам какво очакваш - браво ли искаш да ти каже някой, след като всички видяха що за стока си.

Коментар

Аз ли съм смешен, след като всичко, което го казвам, има доказателства за него. Ти си човека, който лъже като дърт циганин наляво и надясно, и който досега не е доказал нито една дума.

Хайде, докажи поне едно нещо, че е истина. Патентното ведомство всеки месец издава ОФИЦИАЛЕН БЮЛЕТИН. Хайде, дай ми линк към някой от бюлетините, в който да видя и твоето име вътре в него.
                      http://www1.bpo.bg/index.php?option=...167&Itemid=269

Можеш да ни покажеш и заявките за патент, които си подавал. От тях искам да видя какви са ПАТЕНТНИТЕ ТИ ПРЕТЕНЦИИ, защото топлообменик или топла вода няма как да патентоваш.

ПП: Не забравяй, че аз вече имам такива документи, знам какво има в тях и как трябва да изглеждат, така че не можеш да излъжеш. Искам да ги видя твоите, и особено ми е интересно как си изписал 20-30 листа с текст, след като тука във форума едно изречение не можеш да напишеш без правописна грешка в него. Също така една схема не можеш да нарисуваш, без да я сбъркаш.
                      Патентни претенции се публикуват не когато ти искаш, а, когато им дойде времето.
                      За твое инфо, и аз знам, какво трябва да съдържат и как се оформят. Затова, ще траеш.
                      Не пречи, междувременно, да формулираш конкретноте точкиби как точно, съм бил „лъжел като дърт циганин наляво и надясно” имайки предвид, че за клевета се носи наказателна отговорност.

Коментар

Аз ли съм смешен, след като всичко, което го казвам, има доказателства за него. Ти си човека, който лъже като дърт циганин наляво и надясно, и който досега не е доказал нито една дума.

Хайде, докажи поне едно нещо, че е истина. Патентното ведомство всеки месец издава ОФИЦИАЛЕН БЮЛЕТИН. Хайде, дай ми линк към някой от бюлетините, в който да видя и твоето име вътре в тях.
                        Май, за начало, трябва да се научиш да четеш. Тогава се обади.

Коментар

Ей, не съм и предполагал, че така ще го гавря Матейка. Ама такива изхвърляния като неговите, и хлапак от 10-ти клас, рядко, много рядко, си позволява. Порасвай, ей, Матеев ! Смешен си.

Хайде, докажи поне едно нещо, че е истина. Патентното ведомство всеки месец издава ОФИЦИАЛЕН БЮЛЕТИН. Хайде, дай ми линк към някой от бюлетините, в който да видя и твоето име вътре в него.

Можеш да ни покажеш и заявките за патент, които си подавал. От тях искам да видя какви са ПАТЕНТНИТЕ ТИ ПРЕТЕНЦИИ, защото топлообменик или топла вода няма как да патентоваш.

ПП: Не забравяй, че аз вече имам такива документи, знам какво има в тях и как трябва да изглеждат, така че не можеш да излъжеш. Искам да ги видя твоите, и особено ми е интересно как си изписал 20-30 листа с текст, след като тука във форума едно изречение не можеш да напишеш без правописна грешка в него. Също така една схема не можеш да нарисуваш, без да я сбъркаш.
                          Last edited by Mateev; 06.06.2020, 21:55.

Коментар

• Ей, не съм и предполагал, че така ще го гавря Матейка. Ама такива изхвърляния като неговите, и хлапак от 10-ти клас, рядко, много рядко, си позволява. Порасвай, ей, Матеев ! Смешен си.

Коментар

Те патентите да не ги продават в горнооряховската бакалия по 2 лева единия?

Защото и по този път съм минавал (с патентите), и то няколко пъти, и мога да докажа, че тука също лъжеш като дърт циганин.

От цялата тема до момента само не стана ясно дали се казваш Наполеон или Чингис Хан. Важно е все пак да знаем, за да те оценим подобаващо.
                              Аха. Щял да „докаже”.
                              Ами действай, Матеев. И, като стигнеш, докладвай. „ЕкЦперте”.

Коментар

Компетентните хора са станали такива, защото, четат внимателно. Манипулаторите, опитващи да впечатляват с мнима компетентност, създават видимост, трупат камари дрънкулки и „данни”, за да омагьосват тъпчовците. Има неколцина, дето са налапали въдицата и тук, и други, дето им я подават само дето, не е наша тази игра. Досега, убедено, Матеев ни занимава с бедната си гледна точка, мрънкайки за изобретения и изобретатели неща, дето и нему не са ясни, като ни приписва свои заблуди, и подминава всичко, което го мързи да осмисли. НП, прочее, не ни бърка. Ние знаем, кое е и кое не е изобретение и, ако заемаме позиции нейде, то е при класовете ИС, на които, отговаряме. Няколко са изобретенията, които сме заявили и нито едно, НЕ Е от въображаемите от Матеев, за които, той бръмчи. Греда. Иначе, редовна тактика е на манипулатори и търгаши, да дрънкат глупотевини, за да обезценяват нещо, което или ги плаши, или смятат за сериозна конкуренция. Гроздето е кисело по принцип.
                                Те патентите да не ги продават в горнооряховската бакалия по 2 лева единия?

Защото и по този път съм минавал (с патентите), и то няколко пъти, и мога да докажа, че тука също лъжеш като дърт циганин.

От цялата тема до момента само не стана ясно дали се казваш Наполеон или Чингис Хан. Важно е все пак да знаем, за да те оценим подобаващо.

Коментар

Working...
                                X