If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По било лесно да откажеш парити' отколкото да обясниш за монтажа и другите въпросш' явно' наистина мамиш
Дрън-дрън. Две изисквания има за монтажа, без които, не може да работи. Попитах ви, кои са те, като уж плямпате че сте били "разбирали" - замълчахте ( което значи, че лъжете), а сега, ме питате за нещо, което не е моя грижа? Сбъркали сте човека.
Ти се грижи за себе си. Че съдия-изпълнителят е на път.
Така и не каза колко ще струва монтажа на търбичката?
Както и за всичко останало нищо не казваш. Ми как да ти даде човек пари?
А и на Матеев казах: На него, може и 10 К да му поискат. Щом дава. Като гледам, и ти се правиш на Отворко та, и на теб може да ти, знам ли. Ама, ако и с ръцете си на умственото си равнище, вече ме е страх за теб.
Ти се грижи за себе си. Че съдия-изпълнителят е на път.
Така и не каза колко ще струва монтажа на търбичката?
Както и за всичко останало нищо не казваш. Ми как да ти даде човек пари?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ми монтажа е там некъде около хилядарка. Ти други сметки ли имаш?
А и на Матеев казах: На него, може и 10 К да му поискат. Щом дава. Като гледам, и ти се правиш на Отворко та, и на теб може да ти, знам ли. Ама, ако и с ръцете си на умственото си равнище, вече ме е страх за теб.
Що, ти като си купуваш бойлера, с монтажа ли си го купуваш? Или колата - с гаража? И гумите и акумулатора, и мивката? Абе големи Консули се навъдихте! Матейко, дори, смяташе въпросния Монтаж по 1000 лв, ако не ме лъже паметта. Само и само, да "докаже", кое как (НЕ било) работело.
Ми монтажа е там некъде около хилядарка. Ти други сметки ли имаш?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Що, ти като си купуваш бойлера, с монтажа ли си го купуваш? Или колата - с гаража? И гумите и акумулатора, и мивката? Абе големи Консули се навъдихте! Матейко, дори, смяташе въпросния Монтаж по 1000 лв, ако не ме лъже паметта. Само и само, да "докаже", кое как (НЕ било) работело.
Логиката е следната: При регенерирана мощност, напр. 5 [kW] - имаме до 8 - в ЕС, при инсталирани 1 млн.бр, имаме 5 [GWp]. При коеф.на едновременност Ке= 0,1, това са 500MW. Обаче, в Европа има място за до 100 млн.бройки...
...и тук, виждам Импотеция да грАкне, как Това "не можело да бъде", как Онова...затуй, щедро -да бъде, както Той иска - приемаме много по-лошо то,
Ке=0,01. И пак, 50 MW*100 = 5[GW]. ... Чисто, Нейчър френдли...
Логиката е следната: При регенерирана мощност, напр. 5 [kW] - имаме до 8 - в ЕС, при инсталирани 1 млн.бр, имаме 5 [GWp]. При коеф.на едновременност Ке= 0,1, това са 500MW. Обаче, в Европа има място за до 100 млн.бройки...
...и тук, виждам Импотеция да грАкне, как Това "не можело да бъде", как Онова...затуй, щедро -да бъде, както Той иска - приемаме много по-лошо то,
Ке=0,01. И пак, 50 MW*100 = 5[GW]. ... Чисто, Нейчър френдли...
Според всички нас ' ти просто иска да вземе 300 000лв' за топлоомбенник ' съществуващ навсякъде
Коментар