Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
И прегрешенията ти ( всъщност, престъпления - срещу мен - поне не са от тежест и мащаб, които да заслужават да намесвам съда) са от коренно различен характер. И по „случая АЕЦ Козлодуй”, оказа се, нищо не вдяна което не е от това, че си „интелигентен”, ами май, точно от обратното. И „маниите” са плод (не на моя, а а измислилия си ги) болен мозък, и нямаш подготовка да даваш оценки там.
Изобщо, си далеч извън компетенциите си, драги. Бих казал, „жалко е” но, поне разкрива, що за двуного имаме пред себе си. За правописните ми грешки, може и да си прав, т.к.пиша през мобилния, набързо, и са ми едри пръстите за тази клавиатура, 65х40 мм но, до там с „попаденията”. За образованието ми не реви, каквато врата съм поискал - отворило ми я е. Бил, нашия, „на светлинни години над мен, по знания и опит”, „експерт по Дънинг-Крюгер”. ХАЙДЕ ДЕ! Бас ловя, Матейко, ти пък, нямаш нито знанията ми, нито опита ми в това, с което съм се занимавал и което съм правил аз. Ама съм порядъчен и скромен, и със и за глупости, не се дуя като теб. Затуй, можеш да ме хванеш за...
-НЕ. И ТОВА НЕ МОЖЕШ. Язък.
И все му било „несвързано”, на нашия. ТИ не можеш да свържеш нещата, Матейко сан. ТИ НЕ МОЖЕШ. НЕ-МО-ЖЕШ. Или (ѝ) не искаш, т.к. ... абе, излизаш в неудобна светлина.
И, който е гледал и чел цялото ни „шоу” тук, много добре, е схванал нещата (с изкл.на двама-трима с тежки мозъчни увреди, които гравитират покрай теб, като мухи-лайнарки) та, накратко,
НЕ ПРЕДЕШ, „Слоне”.
НЕ ПРЕ-ДЕШ.
Коментар