IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Аз топлообменника си го сметнах. Признавам, че имам резерви, но по-скоро са свързани с други фактори.
    Ние подходихме така да се каже научно. Резултатите са ... потресаващи.
    В крайна сметка се оказа че 1-2 лева на година я спестиш, я не.
    Има го по-назад и ще го постна пак като съм по-ентусиазиран да пиша.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Понеже още един форумец прояви интерес към търбичката, мисля да покажем отново сметките.
      В момента ме мързи, и ще го направя по-късно. Ти обаче измамник, може да ги репостнеш отново за по-голяма прегледност на резултатите и заключението.

Аз топлообменника си го сметнах. Признавам, че имам резерви, но по-скоро са свързани с други фактори.

Коментар

• Понеже още един форумец прояви интерес към търбичката, мисля да покажем отново сметките.
        В момента ме мързи, и ще го направя по-късно. Ти обаче измамник, може да ги репостнеш отново за по-голяма прегледност на резултатите и заключението.

Коментар

Я кажи по точка 3 като поàрчиш да каже сто хилки и инвеститора поиска да се "изтегли", как ще връщаш парите?
          Ще му покажа къде си и да бие, да бие, да бие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Питах от техническа гледна точка. Това, за което бръмчиш наистина е проблем, ако се разглежда от този инфантилен ъгъл, на което, и Матеев се върза, и което, е излагация. Явно, не знаете че, който инвестира,
            1. НЕ губи собственост върху ресурса, с който участва.
            2. Инвестиция НЕ СТАВА по гламавия „начин”, до който, е „достигнал” Импотех: „Давам тук накуп едни.пари, и(по избор) -
            -се надяам
            -се моля
            3. ОсъществяваРазходите са поетапни и със строга отчетност. Няма „да си 'арчиш”.
            Осъществява се постоянен и пълен контрол, до степен изтегляне от участие и изискване на изразходваните средства обратно. Все пак, който плаща, той поръчва музиката.
            4. Само минимална част от инвестицията е за заплащане. Останалите са за инструменти, СМР, оборудване, машини, суровини, енергия и т.н.
            5. Обяснявахме, че въпросните средства са само, ако се прави на празно място (понеже, не разполагаме с произв.мощности, за разлика от Матейко, примерно) ѝ, при партньорство с подобна фирма, бата поевтиняват с пъти.
            6.Не съм ви споделял но, имах предложение от меатна инструментална фирма, да ми поемат производството на единия детайл. Не.приехме, т.к.детайлите са доста повече, а и веднъж, при друга сделка, сата тази фирма, се „усуска” в ппслесния моменр и поиска да им платя повторно ДДС-то, за което, вече се бяхме разбрали и бяхме стиснали ръцете. Т.е., притесних се за коректността.

И т.н., да не ти зоря пилешкия мозък, и това ти е много.
            Я кажи по точка 3 като поàрчиш да каже сто хилки и инвеститора поиска да се "изтегли", как ще връщаш парите?

​​​​​​​

Коментар

Аз не разбрах за какво са необходими 300к, но явно си трябва финансиране. Иначе, за 5 години всякак щяха да реализират идеята и да организират производство.
              Ето една трезва оценка. А тук, някои, бръщолевят врели -некипели.

Коментар

Добре де, ще ти кажа: Най-трудното, да не каже невъзможно, е да намериш някой балък да ти даде триста хиляди лева.

Питах от техническа гледна точка. Това, за което бръмчиш наистина е проблем, ако се разглежда от този инфантилен ъгъл, на което, и Матеев се върза, и което, е излагация. Явно, не знаете че, който инвестира,
                1. НЕ губи собственост върху ресурса, с който участва.
                2. Инвестиция НЕ СТАВА по гламавия „начин”, до който, е „достигнал” Импотех: „Давам тук накуп едни.пари, и(по избор) -
                -се надяам
                -се моля
                3. ОсъществяваРазходите са поетапни и със строга отчетност. Няма „да си 'арчиш”.
                ​​​​​​​Осъществява се постоянен и пълен контрол, до степен изтегляне от участие и изискване на изразходваните средства обратно. Все пак, който плаща, той поръчва музиката.
                4. Само минимална част от инвестицията е за заплащане. Останалите са за инструменти, СМР, оборудване, машини, суровини, енергия и т.н.
                5. Обяснявахме, че въпросните средства са само, ако се прави на празно място (понеже, не разполагаме с произв.мощности, за разлика от Матейко, примерно) ѝ, при партньорство с подобна фирма, бата поевтиняват с пъти.
                6.Не съм ви споделял но, имах предложение от меатна инструментална фирма, да ми поемат производството на единия детайл. Не.приехме, т.к.детайлите са доста повече, а и веднъж, при друга сделка, сата тази фирма, се „усуска” в ппслесния моменр и поиска да им платя повторно ДДС-то, за което, вече се бяхме разбрали и бяхме стиснали ръцете. Т.е., притесних се за коректността.

И т.н., да не ти зоря пилешкия мозък, и това ти е много.
                Last edited by Pyramid; 10.10.2020, 21:10.

Коментар

Аз не разбрах за какво са необходими 300к, но явно си трябва финансиране. Иначе, за 5 години всякак щяха да реализират идеята и да организират производство.
                  Еми хапартамента е заложен и съдия-изпълнителя чука на вратата. Това е голямо напрежение. Да не говорим че фиестата вече се скапва и трябва нова, по-голяма кола. За нови дрехи също, щото дори и ризката на снимката е смъкната от некоя жица дет' сушат пране някои. За една уелнес почивка в чужбина... още доста може да се изброява, но схващаш горе-доле защо,

Коментар

Добре де, ще ти кажа: Най-трудното, да не каже невъзможно, е да намериш някой балък да ти даде триста хиляди лева.

Коментар

Знаете вие. Таратанци знаете.

Коментар

• Прочее, нашето решение, предлага облекчаване на ей такива проблеми. Щом възникват дори в Щатите, те явно, са сериозни. А ние помагаме да бъдат -ако не изцяло решени, то - смекчени.
                        Докато щатът търси начин да електрифицира транспорта си, неговата електрическа мрежа остава уязвима за прекъсвания заради неспособността ѝ да покрие търсенето

Коментар

Знаеме ама ни е все тая.
                          Знаете вие. Таратанци знаете.

Коментар

...и ставате също обект на смешки. Ето, например, не знаете елементарно, кое се постига най-трудно...
                            Знаеме ама ни е все тая.

Коментар

Ха-ха-хаааа!
                              То изчисления има по-назад, няколко пъти, има и преди повече от три години, а резултатите винаги едни и същи - ужасяващи.
                              Ама кво от това, иначе голяма скука във форума. Е и метежчето са разпадна та съвсем заспиваме.
                              А и не сме скептични, напротив, с удоволствие се подиграваме.

...и ставате също обект на смешки. Ето, например, не знаете елементарно, кое се постига най-трудно...

Коментар

Със сигурност не биха били толкова скептични, ако инженерите бяха в състояние да представят някакви изчисления на топлообменника Или поне параметри на... хм, изделието(?). За 5 години изпитания, вероятно са натрупани доста данни.
                                Вврно. И бяха поканени лично да,се убедят. Да, ама не. И, понеже насила хубост не става...

Коментар

Working...
                                X