Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
+100
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Тя и нашата е същата.
А проблема е че за да загрее един литър вода с един градус трябват 4000.
При нашите сметки ще загрее този литър с два градуса при идеални условия. Т.е. ще спести около 0.5 стинки на всеки литър вода при тези условия.
Значи през тази мивка ще трябва да преминат 50 литра вода днес за да спести 5(пет) стинки.
Гениално, нали?
Обаче, т.к. времето за преминаване е 1сек., отиваме до над 3000 цикли на протичане, т.е., за това време, кпд >> 50%...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...а бих се радвал, да ни бъдат посичени. Ние разбира се, чадт от тях си ги знаем и даже, решихме вече, как да отстраним поне още един но, споделяйте, нека видим какво не е наред.
А, относно ватовете, и по-малко може, какти и доста повече, доказано. Отчитани са до над 1460.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Тя и нашата е същата.
При нашите сметки ще загрее този литър с два градуса при идеални условия. Т.е. ще спести около 0.5 стинки на всеки литър вода при тези условия.
Значи през тази мивка ще трябва да преминат 50 литра вода днес за да спести 5(пет) стинки.
Гениално, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМоята сметка е 480W, но виждам проблеми другаде. И за протокола - не ви търся кусури на изделието...
А тези 50 литра са само студената. С още 50 стават сто литра.
Гениално, нали?
Last edited by Имхотеп; 11.10.2020, 01:06.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеИ аз толкова съм заделил, ама измамника иска 300 000 да арчи мноко кинта за глупостиLast edited by X_Y; 11.10.2020, 11:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМоята сметка е 480W, но виждам проблеми другаде. И за протокола - не ви търся кусури на изделието...
А, относно ватовете, и по-малко може, какти и доста повече, доказано. Отчитани са до над 1460.
Коментар
-
Еми кога ще давате заявката. Имам едни трийселева съм заделил за три бройки, с различен цвят...
Last edited by X_Y; 11.10.2020, 11:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ангажира се, при заявка от наша страна, да оптимизират изделието. Ама на теб, ТОВА, не ти върши работа, нали,..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ, веднъж, " изчискемията" му ТВЪРДО показвали максимум 40 (четирдесет!) вата, след няколко месеца, ватовете "станаха" 400 (четиристотин), пък ги "пресмята" същият "експерт".
- 1 like
Коментар
-
Какво стана с човека от Брюксел. Още ли пътува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Аз топлообменника си го сметнах. Признавам, че имам резерви, но по-скоро са свързани с други фактори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от на 1.10.2020 Pyramid Разгледай мнениеПрочее, човек от Брюксел идва, а ВИЕ тук, сте калпазани.
- 1 like
Коментар
Коментар