IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Със сигурност не биха били толкова скептични, ако инженерите бяха в състояние да представят някакви изчисления на топлообменника Или поне параметри на... хм, изделието(?). За 5 години изпитания, вероятно са натрупани доста данни.
    Ха-ха-хаааа!
    То изчисления има по-назад, няколко пъти, има и преди повече от три години, а резултатите винаги едни и същи - ужасяващи.
    Ама кво от това, иначе голяма скука във форума. Е и метежчето са разпадна та съвсем заспиваме.
    А и не сме скептични, напротив, с удоволствие се подиграваме.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      За сметка на това, наблюдаваме, как група разбиратели, опитват да оборят неполиткоректните факти...и неща, които НЕ познават. Разбира се, със заклинания и проклетисване, като лузъри...
      Със сигурност не биха били толкова скептични, ако инженерите бяха в състояние да представят някакви изчисления на топлообменника Или поне параметри на... хм, изделието(?). За 5 години изпитания, вероятно са натрупани доста данни.

Коментар

Как съм я пропуснал тази тема?! Ама тя е разкош..!

Горд съм, че съфорумник е открил топлата вода! Жалко само, че вече дадоха Нобеловата награда за физика за тази година.
        Да'м. И сега, не могат да го дадат на Фурие...Пу, да му се не види.
        За сметка на това, наблюдаваме, как група разбиратели, опитват да оборят неполиткоректните факти...и неща, които НЕ познават. Разбира се, със заклинания и проклетисване, като лузъри...
        Last edited by Pyramid; 09.10.2020, 10:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Тая тема е една от най-яките, но модераторите правят всичко възможно да я осакатят.
          Да бв, пусто. За разлика от теб.

Коментар

Как съм я пропуснал тази тема?! Ама тя е разкош..!

Горд съм, че съфорумник е открил топлата вода! Жалко само, че вече дадоха Нобеловата награда за физика за тази година.
            Тая тема е една от най-яките, но модераторите правят всичко възможно да я осакатят.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Как съм я пропуснал тази тема?! Ама тя е разкош..!

Коментар

• ЛорДУФ?
                А, ЛорДУФ?

Зна'ш кога ще те призная? Кога доведеш прокуратурата и ми издадете обвинителен акт, дето да не падне в съда.
                А,
                Дотогава, сте гола вОда и кал по ушите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Абе, аз пиша за твоите измами, като за майстор на измамите, а ти се фокусираш върху жертвата и го привличаш, като съучастник. ТИПИЧНО за престъпилите закона по чл. 209 от НК.
                  КАТО си се окалял безвъзвратно с мнимата тръбичка, ще си търпиш последствията, а не да хвърляш сценичен прах в инвестора с нови теми за да се покриеш. Достатъчно си се изложил и показал като неук и неграмотен в така съществуващите. Като начало можеш да се регнеш в сайта " уча се"..физика за 6-ти клас и електротехника за 9-ти
                  Забавна работа: Точно Баш некадърници акъл да сипят, че и с НК да плашат. Колко пъти ги каним да сезират когото трябва, не щат. Що така бе, синковци? Де единия, де другия. Пък за неуки и неграмотни, точно един техен Апотеоз да бръмчи... Даже, някакъв мравучкащ се слон бяха си завързали, с хобот да тръби. После, като питах де е психиатъра, обаче, и поне слонът, притихна. Усеща се. Ама тоя тук, с чл.209, направо, изби рибата. "Жертва" бил. Не той, ами Слонът. ОК. И аз мисля, че беше прекаран. Ако тъй, да ходи да си иска парите от Белком ООД...ако върне изделието и му признаят мрънкотенето. Макар че, едва ли. Кешираха. Ала за цените, убедено, ще му извадят такива данни за годините назад че, ще му се доака...

Коментар

- Мислиш ли? Преди години, бих ти повярвал и аз (стига да можех да забравя кой съм и всичко около себе си) но -ти да видиш! - оказа се, че Матеев поначало е бил опериран срещу „получаване на акъл от когото и да е”. (даже идидотска анкетка суи спретна, публична, да видят, колко бил „корав” ). При това положение, оказва се, той никога не би подходил безпристрастно, необременено и критично, вкл.спрямо собствените си заблуди. Какво остава, да се разделя с тях. Оттам, всякакви шансове при него (ама никога!) не са били на наша с Павел страна. Не мнимите „900 лв”, които, не са 900 и не измамата, която не аз съм извършил (а той стана съучастник въпреки, че беше прекаран) та, не тези глупотевини, а Матейковите възгледи, са обрекли една такава възможност. Не се и съмнявам, самоназначилият се за СЛОН, гордо вярва, че е прав. Свободен е, да вярва, в каквото ще.
                    Интересно е друго: глутницата смрадливи тролци, чий го дирите тук. От едничката злоба, ще се задавите бре. Виж, срещу вас, ние пък, развихме имунитет...
                    Абе, аз пиша за твоите измами, като за майстор на измамите, а ти се фокусираш върху жертвата и го привличаш, като съучастник. ТИПИЧНО за престъпилите закона по чл. 209 от НК.
                    КАТО си се окалял безвъзвратно с мнимата тръбичка, ще си търпиш последствията, а не да хвърляш сценичен прах в инвестора с нови теми за да се покриеш. Достатъчно си се изложил и показал като неук и неграмотен в така съществуващите. Като начало можеш да се регнеш в сайта " уча се"..физика за 6-ти клас и електротехника за 9-ти

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                      Абе, заради една дребна измама за 900лв., изпущи едрата за 300 000, да си ги арчиш, като пътуващ цирк по света, нарамил тръбичката
                      - Мислиш ли? Преди години, бих ти повярвал и аз (стига да можех да забравя кой съм и всичко около себе си) но -ти да видиш! - оказа се, че Матеев поначало е бил опериран срещу „получаване на акъл от когото и да е”. (даже идидотска анкетка суи спретна, публична, да видят, колко бил „корав” ). При това положение, оказва се, той никога не би подходил безпристрастно, необременено и критично, вкл.спрямо собствените си заблуди. Какво остава, да се разделя с тях. Оттам, всякакви шансове при него (ама никога!) не са били на наша с Павел страна. Не мнимите „900 лв”, които, не са 900 и не измамата, която не аз съм извършил (а той стана съучастник въпреки, че беше прекаран) та, не тези глупотевини, а Матейковите възгледи, са обрекли една такава възможност. Не се и съмнявам, самоназначилият се за СЛОН, гордо вярва, че е прав. Свободен е, да вярва, в каквото ще.
                      Интересно е друго: глутницата смрадливи тролци, чий го дирите тук. От едничката злоба, ще се задавите бре. Виж, срещу вас, ние пък, развихме имунитет...
                      Last edited by Pyramid; 09.10.2020, 00:21.

Коментар

По темата: Линкове с „доказателства” не ни въл уват, т.к. „информацията” в тях, преди публикуване, е преминала сериозна обработка, и достоверността ѝ не ни удовлетворява. Няма да идваме да гледаме, р.к.я обявяваме за измама.
                        И т.нар.„триста ѝляди за 'арчене”, са изобретение на същия измамно-рекламен щаб...
                        Абе, заради една дребна измама за 900лв., изпущи едрата за 300 000, да си ги арчиш, като пътуващ цирк по света, нарамил тръбичката

Коментар

• По темата: Линкове с „доказателства” не ни вълнуват, т.к. „информацията” в тях, преди публикуване, е преминала сериозна обработка, и достоверността ѝ не ни удовлетворява. Няма да идваме да гледаме, т.к.я обявяваме за измама.
                          И т.нар.„триста ѝляди за 'арчене”, са изобретение на същия измамно-рекламен щаб...
                          Last edited by Pyramid; 09.10.2020, 02:00.

Коментар

Ще ти платя с твоята монета, пък си мисли, каквото щеш:
                            Отговорът „по Матеев” е:
                            „- Не вярвам. Няма да дойда и няма да видя но, Матеев е измамник. Сигурно, кукувица ти е изпила ума, и ни хвалиш някаква си безполезна измишльотина или менте, по избор. Като близък до ГЕРБ, сигурно, си подавате един на друг едни пари, да си „усвоявате”... ”

Както виждаш, обективен съм, до немай къде.
                            Прочети още веднъж постинга, защото го допълних и дадох линк с доказателство. Така че ти си измамника, а аз винаги казвам истината. ВИНАГИ !!!

Освен това цитираните от мене данни могат да се проверят в Търговския регистър, където тебе те няма разбира се, но мене и сина ми ни има, фирмите също, оборотите и печалбите също ...

Следователно моята информация може да бъде проверена, а твоята е само една партенка и нищо повече.
                            Last edited by Mateev; 07.10.2020, 16:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Откъде реши, че нямам такова достижение в лабораторията?
                              Аз пък твърдя, че имам, и то не едно, а няколко. Твоята тръбичка ряпа да яде на фона на това, което се твори в тази лаборатория.

Ще ти кажа и още нещо - само за единия от проектите, който го движи сина ми, наскоро се създаде фирма и за нула време се намериха 150 000 лева външно финансиране. Сина ми сам си го постигна - не съм му помагал и не съм му дал една стотинка по този проект. Сам си разви устройството, сам си намери финансиране, сам си намери клиенти и сега вече сам си организира производството на първите 500 устройства.

И всичко това за няма една година. А това е само за един от проектите, при това не най-переспективния. Не обичам да се хваля като тебе и твоето болестно състояние, но ти ме принуди, за да ти демонстрирам светлинните години разлика в мисленето и действията на лузърите и на победителите в живота. Говоря за сина ми, който още е младеж, и на който това е втория бизнес. Първия пак сам си го направи, пак сам си намери финансиране, и за няколко години го направи с милионен оборот..
                              Ще ти платя с твоята монета, пък си мисли, каквото щеш:
                              Отговорът „по Матеев” е:
                              „- Не вярвам. Няма да дойда и няма да видя но, Матеев е измамник. Сигурно, кукувица ти е изпила ума, и ни хвалиш някаква си безполезна измишльотина или менте, по избор. Като близък до ГЕРБ, сигурно, си подавате един на друг едни пари, да си „усвоявате”... ”

Както виждаш, обективен съм, до немай къде.

Коментар

Преди малко, в една друга тема, Матеев се изказа, че кой шял да дойде да види нещо в един гараж, а не в най-модерна лаборатория, оборудвана по последна дума на техниката.
                                Та, да река: Ако някой тръгне да гледа лабораторията, Матеев, може и прав да,е. Който отива,да види достижение, отива там, където е то. На полето да е - там ше иде. В дупка -в дупката. Като нямаш това достижение в своята лаборатория, ходиш, където се представя.
                                Толкова по Гордостта Габровска.
                                Откъде реши, че нямам такова достижение в лабораторията?
                                Аз пък твърдя, че имам, и то не едно, а няколко. Твоята тръбичка ряпа да яде на фона на това, което се твори в тази лаборатория.

Ще ти кажа и още нещо - само за единия от проектите, който го движи сина ми, наскоро се създаде фирма и за нула време се намериха 150 000 лева външно финансиране. Сина ми сам си го постигна - не съм му помагал и не съм му дал една стотинка по този проект. Сам си разви устройството, сам си намери финансиране, сам си намери клиенти и сега вече сам си организира производството на първите 500 устройства. Сам си написа и Enterprise Cloud Based софтуер, с който логва данните от милиони устройства по целия свят и поддържа огромна база данни с всякакви справки, графики, диаграми и други отчети.

И всичко това за няма една година. А това е само за един от проектите, при това не най-переспективния. Не обичам да се хваля като тебе и твоето болестно състояние, но ти ме принуди, за да ти демонстрирам светлинните години разлика в мисленето и действията на лузърите и на победителите в живота. Говоря за сина ми, който още е младеж, и на който това е втория бизнес. Първия пак сам си го направи, пак сам си намери финансиране, и за няколко години го направи с милионен оборот.

Ето сайта му, който той пак сам си го направи. Разгледай брендовете - всеки един от тях е отделен сайт с продуктите, които се произвеждат под този бренд. Продажбите му са по целия свят. От чистата нула (0 лева и 0 познания) до голямо предприятие с вече собствени сгради и с модерно оборудване в тях сина ми го постигна за около 3 и половина години. И тука не съм му дал една стотинка. Дадох му само в процеса на неговото възпитание ПРАВИЛНИЯТ НАЧИН НА МИСЛЕНЕ, ако иска да е победител, а не лузър.

https://pastili.com/
                                Last edited by Mateev; 07.10.2020, 16:05.

Коментар

Working...
                                X