Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
2. За пазара - целим се в едни 200 млн. домакинства и всякакви корп.клиенти, +/-. Още е недоразвит но, китайците ще го доразвят за нас. И за фотосоларите бяха конкуренция но, виждаш, реално, те са моторът. Нямаме претенции за целия пазар. Предвид това, че имаме цяла продуктова линия и сме с 5 крачки напред, с всеки отделен продукт, ще сме лидери и, най-вероятно, ще продадем бизнеса. Дори на китайци да е, лошо няма. Те да ни духнат в платната, да популяризираме с техни разходи , а ние -какво, да се дърпаме? Трябва ни шутът в гъза, както се казва. По маркетинга работим от години, сайтът ни се вижда. Та, пазарът е слабо разработен и сегментиран, поради тежки конструктивни недостатъци и недомислия на предшествениците. Можем да го възродим, щото сме много добри. Не „най-” но, много. И сме го разнищили от (доста) повече от три страни.
3. Сещам се - като спомена, за опарването - че, STS Solar също е на конкурентен пазар и вие също, не сте се уплашили. Следваме светъл пример.
4. Стартираме ли с ТОВА, следват т.2., 3,4 и т.н. и с всяко, сме първи. Ако щете. В китайското министерство на науката и технологията, се разглежда и „смешната” тема по АЕЦ, и онази, за сондажите и т.н. Не изключвам, ако голям холдинг поиска, да ни произвежда но, още е рано.
Ама иначе, сме „измамници”, нали. Аз за какво те каня сто пъти да видиш на място? Сигурно, за да ти „взема парите”, само и единствено.
5.И което съм казал и поканил да покажа, само ни се струва, както и твърденията ми, че можем са ви измъкнем от кризата, са пълна илюзия. И аз ви се струвам, пълна илюзия.
Затова,
Който смята че лъжем, мамим и т.н., без да е проверил и видял на място, както ви каних с моето видео, може да вярва на т.нар. „Валидатор” (а.к.а.„Имхотеп”), на т.нар. „инж.Пеше”( „national power") и на други, напр. „Баба Ванга” в руски „тълкувания” и т.н. Не идвайте и не проверявайте, Матеев. Нито за икономайзери, нито за сондажи, нито за перални, за нищо. Сензори, стабилизатори и т.н., и те ви се струват. Не идвайте, че ще вземе да се компрометирате...
Коментар