IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Матеев, в една друга тема, се зарече че щял да прави „каска-глобус” срещу корона-вируса, за има-няма 7 милиарда души. Сега, аз съм любопитен, дали изобщо ше стане, колцина ще си я купят и още, колцина ще я носят кажи-речи, ежедневно, колко ще им струва (каска +носене) ѝ т.н..И се обзалагам, че икономайзерът е по-евтин и много по-обмислен от това му упражнение. Отделно, за „1000 ПЪТИ по-евтино”.
    Вярно, нещата са несравними.

Ръкавицата е хвърлена, Матеев.

Готови...

- ДЕЙСТВАЙ !
    Last edited by Pyramid; 29.04.2020, 06:41.

Коментар

• Струва ли си разхода на енергия да се занимаваме със самозабравили се?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Матеев не съм вярвал че ще ти сложа ПЛЮС.
        За бизнес си МНОООГО НАВЪТРЕ в нещата.
        За твоето ПМО също трябва продукт да продаваш. Автоматична програма като за неграмотни. Не че повечето не работят с такива.
        Даваш абонамент за ъпдейти и щавиш
        Да се върнем на същия цитат: За чий бизнес, според теб, Матеев е „навътре в нещата”? Чак сега се загледах малко по - спокойно и критично, какво си написал и ми убягна мисълта ти за него и „навътре”. Вижда нещо, пропуска две... Кога онзи ден изригна, не беше никак хладнокръвен. Значи? Значи, „някъде Там”, се очертава Криза, която ... непосветените, допълнително и сами, задълбочават. И нашият идол (ето, отидЕ ПБЗ , Първата Божа Заповед) е сред тях. Сред тези, що си усложняват сами живота. Вярно, после ще рекат „Ама Това са световни процеси”.
        ​​​​​​И ще си „измият ръцете”. Пред съдружници, съграждани, работници...Че са изгубили пари, пазари, работа. И, по места като това, пак „ментори”.
        Съжалявам. Тъпо е.
        Last edited by Pyramid; 27.04.2020, 08:15.

Коментар

• ...Да не е...

Коментар

• Бориш ли, Хоботьов, Вируса? А?

Коментар

• По другите теми, са притиснали Гигов и дава фира, завалията, А ми е симпатичен...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

За твоето ПМО също трябва продукт да продаваш. Автоматична програма като за неграмотни. Не че повечето не работят с такива.
                Те това е идея. А неговият продукт са едни кодове. Единствено не знам, дали е предвидил да им програмира работа в чак толкова кризисна среда, когато не се знае кой, какво, колко, докога и защо, изобщо, прави...или НЕ прави. Все ми се чини, ще трябва ката ден да ъпдейтва и актуалността на моделите, сериозно ще изостава. Прекалено бурно е. Виж, след 4-5 години, когато ураганът стихне и...ако е оставил камък върху камък...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не разбра ли, че никой не вярва на твоето "откритие", както и на потенциалния пазар на изделието?

Ако беше толкова добро това изделие, защо досега не си ги направил милиардите, които ги обещаваш на хората? Защо досега не си направил производство, макар и малко като за начало, и след това бързо да го разширяваш благодарение на "бурните" продажби?

Според мене истината е, че сам не вярваш на всичко, което го пишеш, и затова се опитваш да излъжеш някой да ти даде пари хей така само за акъла. Такива глупаци обаче няма. Аз самия ако случайно реша, че в твоето изделие има хляб, сам ще си го проектирам, изтествам и усъвършенствам, и това ще стане за по-малко от месец време и за 1000 пъти по-малка сума от тази, която ти искаш. Та толкова по въпроса за "откритието" - ще си го открия сам.

По въпроса с пазара - ами не вярвам, че има пазар за такива изделия, и затова нищо не предприемам по въпроса. Ти като вярваш - ами пробвай се. Може пък да успееш, но не с продажба на акъл, а с продажба на реално изделие. С продажбата на акъл определено си се провалил, сега пробвай да направиш производство.
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Сетих се нещо, Матеев: Защо теб не те чуват относно трейдинга.
                    Вземат те за силен конкурент и, понеже става дума за наситена ниша, трудно приемат, че си безкористен. На мен, математиката не ми.беше силата но, твоите наработки, наистина, са красиви и...плашещо трудоемки дори за разбиране. Хората искат нещо простичко, лесно, „интуитивно” и т.н. Няма как, живеем в масово оглупяващ свят. Мен, съответно, не ме отразяват, щото ... досега, не съм направил пари. И ти така си мислиш. И още, вярват някои че, ако съм излязъл тук да потърся помощ, съм...как беше? Несъстоятелен? Измамник? КОНКУРЕНТ?

А аз казвам, много силен съюзник.

​​​​​​- КАКВО ТИ ПРЕЧИ ДА ПРОВЕРИШ?
                    Last edited by Pyramid; 24.04.2020, 23:52.

Коментар

Човек, всеки иска да продава акъл, но за този пазар няма купувачи. Виж го форума - всеки не просто продава, ВСЕКИ ПОДАРЯВА АКЪЛ, и пак никой не го иска. Та такива са даденостите към днешна дата, и искаме или не трябва да се съобразяваме с тях.

Аз самият се опитвам да подарявам акъл как може да се спечели на валутните пазари посредством създаване на стратегия с ПМО. И предполагам виждаш какъв е резултата - НИКОЙ НЕ ГО ИСКА ТОЗИ АКЪЛ, дори и когато е ПОДАРЕН. На фона на това ако взема да искам по 300 000 лева, направо ще стана смешен. И затова нищо не искам. Та вади си изводите......
                      Аз никога не съм се увличал по спекулациите. Забелязал ли си? И не искам „по 300 000 лв”, а търся подкрепа да отключим ѝикономайзера, ѝ пулсатора ѝ системата за баня, ѝ онова, дето все го избягвате, по далечна от разума причина... Предложих ти (дори само за него да е): НИТО.ЛЕВ НЕ ИСКАМ. Час и половина до два ВНИМАНИЕ, да чуете за какво иде реч. После, решавате ВИЕ.
                      САМ СИ ПЛАЩАМ Ѝ ПЪТ, Ѝ РАЗХОДИ, ВСИЧКО.
                      И после, АЗ СЪЩО ЩЕ КУПУВАМ от вас.

Ама вярно, насила хубост не става.

Коментар

• Човек, всеки иска да продава акъл, но за този пазар няма купувачи. Виж го форума - всеки не просто продава, ВСЕКИ ПОДАРЯВА АКЪЛ, и пак никой не го иска. Та такива са даденостите към днешна дата, и искаме или не трябва да се съобразяваме с тях.

Аз самият се опитвам да подарявам акъл как може да се спечели на валутните пазари посредством създаване на стратегия с ПМО. И предполагам виждаш какъв е резултата - НИКОЙ НЕ ГО ИСКА ТОЗИ АКЪЛ, дори и когато е ПОДАРЕН. На фона на това ако взема да искам по 300 000 лева, направо ще стана смешен. И затова нищо не искам. Та вади си изводите......

Коментар

• Не исках с лошо, Матеев. Ама не с рогата. Сам прекрасно знаеш, че
                          1.Именноза продукти става дума. Те си вървят с акъла но, там... абе, който има и иска.
                          2.Свалил си гарда и лесно те изкарах от черупката, а и пишеш...
                          Помисли: „за1000 пъти по-малко” е мисия невъзможна. Защо? Ами, с 300 лв не.може да произведеш 1 (ЕДИН !) инструмент, а ти трябват поне 15, дори минимум да ти вземат, под 60 К няма слизане. Отделно работна сила, материали, СМР, енергия, обучение и.т.н. , настройване на производство и т.н. тъй че, не се изхвърляй неподготвен. Винаги съм те уважавал, мотивирай ме да продължа.
                          3.Да съм...как беше...„ви вземел парите”? Дръж си ги. Ама не падай до нивото на муха-лайнарка като т.нар.„Валидатор”. Не ти отива.
                          4. Нямало било пазар. Ама вярно ли? Щото мислиш, че цял свят мисли като теб? Удивителна е фиксацията на всички тук в собствения ви пъп. Ще те изненадам: Ами, НЕ Е така. Пазар има. Това, че не го виждаш, е по причи на онова по-горе. Или мислиш че, дори във времето на вашия успех с пастите за зъби, в Русия, хората са купували само от тях? Пак греда: ТОЧНО тогава, аз поживях там няколко години и, лично, си купувах...COLGATE. И много рашки, и те наблягаха на западното. Т.е., и да сте държали значим дял, 100% не е бил. Максимум, 40 ÷50%. Е, другите какво, нямало ги е? Несериозно.
                          Още примери? -Моля: Много народ не пуши и не иска'. И? Я виж, колко пушат? Много не се боцкат. Ѝ? Са не би да няма наркомани? Колко пари се въртят там?
                          -ХА ТАКА.
                          5.Специално ме съветваха, да не споделям но, явно, трябва да напомня, ако пропускаш: Реално, само 1% домакинства да си купят, в ЕС, са около 1*10^9. ЕВРО. САМО от икономайзера. А иначе още много неща. Всяко със сравним потенциал.
                          6.Сензорите и автоматизацията, за които ти пея отдавна, са отделно. Ама и там, нещо от вида.
                          Така че, воля твоя.
                          Поздрави.

​​​
                          Last edited by Pyramid; 24.04.2020, 13:11.

Коментар

Не разбра ли, че никой не вярва на твоето "откритие", както и на потенциалния пазар на изделието?

Ако беше толкова добро това изделие, защо досега не си ги направил милиардите, които ги обещаваш на хората? Защо досега не си направил производство, макар и малко като за начало, и след това бърно да го разширяваш благодарение на "бурните" продажби?

Според мене истината е, че сам не вярваш на всичко, което го пишеш, и затова се опитваш да излъжеш някой да ти даде пари хей така само за акъла. Такива глупаци обаче няма. Аз самия ако случайно реша, че в твоето изделие има хляб, сам ще си го проектирам, изтествам и усъвършенствам, и това ще стане за по-малко от месец време и за 1000 пъти по-малка сума от тази, която ти искаш. Та толкова по въпроса за "откритието" - ще си го открия сам.

По въпроса с пазара - ами не вярвам, че има пазар за такива изделия, и затова нищо не предприемам по въпроса. Ти като вярваш - ами пробвай се. Може пък да успееш, но не с продажба на акъл, а с продажба на реално изделие. С продажбата на акъл определено си се провалил, сега пробвай да направиш производство.
                            Нервен ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Времето минава, и никой от вас не осъзнава, какъв великолепен шанс ви се предоставя да направите ПАРИ. ДОРИ И В КРИЗА.
                              Хубаво се вижте, „разбирачи”. НИКОЙ НЕ СИ МРЪДНА ГЪЗА, а само ръсите бози, как да се било проверяло. „Бонвиванът” и той мълчи, сякаш са го насилили, Матеев гък да каже не смее...Май са прави приятелите ми, че тук и от тези хора, няма смисъл да се търси подкрепа. Щото на себе си, не могат да са полезни. Щото видиш ли,„кризата ги изненадала”. Отдавна зрееше, ама ги „изненадала”. ХА!

Ако беше толкова добро това изделие, защо досега не си ги направил милиардите, които ги обещаваш на хората? Защо досега не си направил производство, макар и малко като за начало, и след това бързо да го разширяваш благодарение на "бурните" продажби?

Last edited by Mateev; 24.04.2020, 12:50.

Коментар

• Обясняваш им, че си не с 3,ами с 5 крачки пред света, те си треперят в дупките. Мишоци.

Коментар

Working...
                                X