Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...И те са?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОбясняваш им, че си не с 3,ами с 5 крачки пред света, те си треперят в дупките. Мишоци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Интересно е дали ИНВЕСТОРА, като е разрешил подобна тема, е предвидил портал за пострадали от престъпление по чл.209 от НК?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнениеПак ли си нощна измамник?
Коментар
-
Изтървал съм шоуто. Или не съм? Изглежда, този път, трябва да благодаря на модерацията. Попречила ми е да си разваля тотално мнението за Матеев.
Затуй, ще го напиша тук и ще помоля, да не бъде трито, (т.к Е по темата ) та, колегата да може да го прочете лично:
- Разбирам негодуванието ти, Росимире. Щото, никой не е съвършен, а ние с Павел твърдим, че представяме страхотна инвестиция. Сигурно, имам трески за дялане. Факт. Но, не е зле, като кипиш срещу мен, да се вгледаш първом в себе си. Обещал съм и изпълнявам:
1.Дойдеш ли на място, плащам ти горивото. 2.Мога да дойда и аз, да те информирам от първа ръка за цялата Стратегия (никак не е по-„слаба” от твоята, с ПМО-тата, и даже, е много по-гарантирана отвсякъде) при което, не ти искам и стотинка. Забравил съм ги.
3.И ти давам, какво да произвеждате и продавате поне още 20 години. И аз ще купувам от теб.
Обаче, тази каска за 7 милиарда души, съм петимен, просто, да я видя. Да те видя, как сам изобретяваш. Понеже, лично ти нас с Павел, изкара ... какви бяхме? - „нискоинтелигентни и неграмотни неудачници”, сочейки явно, себе си за пример на Успял.
ИСКАМ ДА ВИДЯ КАСКАТА.
...или теб, малко по-смирен и улегнал. Че се изложи.
Поздрави,
инж.Т.Несторов.
Last edited by Pyramid; 03.05.2020, 16:08.
Коментар
-
Още един ден в напразно очакване на „доказателства и разкази”, как нашите неща били неперспективни и следствие на наши си „заблуди”, вкл. ѝ от Матеев. Все си мислех, че той поне, ще се запознае, преди да приказва ама нА, тогава пък, ще се дискредитира. И предпочете да припява празни.приказки на празно място. Язък за „лидерството” на Успелия.
Ха сега, де ?!?
Коментар
-
А фактът е, че цялата ни „опозиция” тук, не успява да докаже „ниско кпд”, „грешно оценени” (по Матеев) проекти или пък, (нека не са 1000, а „само” 100 ПЪТИ) по-евтина алтернатива.
Така става, когато глаголят хора с МНЕНИЕ , А НЕ ФАКТИ.
Благодаря за фактическото потвърждение на НАШАТА с Павел правота.Last edited by RUBLA; 02.05.2020, 11:51. Причина: Спрете с неуважителното отношение към модераторите.
Коментар
-
Айде, да зазвучи по-миролюбиво: Очаквам Матеев първо, да научи повече, преди да „каже и докаже”. За да не се изложи, нали държи да го вземем на сериозно? За каската, го захапах, т.к.сам на няколко пъти ни изкара неудачници, хвърли твърдения за „1000 пъти по-евтино”, а сам не си разчете сили и подготовка. Не е редно така. Откак се знаем, винаги, съм хранил най - дружеско отношение но, да ме плюе, не позволявам на никого. Като си Голяма Работа - ОК съм с това - докажи го. Или поне, умно, си трай, бидейки сам в затруднено положение. За научаването повече, препоръчван близък контакт с източника, другото са лапешки дразги а ла „валидатор”.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
Не за друго, ами за граматиката го цитирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМатеев, в една друга тема, се зарече че щял да прави „каска-глобус” срещу корона-вируса, за има-няма 7 милиарда души. Сег, аз съм лпбоитен, дали изобщо ше стане, кколцина щщще си я купят и още, колцина ще я носят йажи-речи, ежедневно, колко ще им струва (йадка +носене) ѝ т.н..И се обзалагам, че икономайзерът е по-евтин и много по-обмислен от това му упражнение. Отделно, за „1000 ПЪТИ пи-евтино”.
Вярно, нещата са несравними.
Ръкавицата е хвърлена, Матеев.
Готови...
- ДЕХСТВАЙ !
Коментар
Коментар