IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тошо, може би станаха 3 седмици откакто не съм писал, но ще ги удостоя и аз. Този с "измамници" вече дори не го забелязвам, че съществува, но знам, че придаваме смисъл на живота му. Това е хубаво усещане, защото е един вид благородство от наша страна. Малко ще се отпусна с писането, но ще е градивно. Едва ли ще го схванат "тези отдолу", но карай, не ми е проблем - пия бира и си пиша, голям кеф. Човек, не мога да спра да се смея - хахахахахахахахахаха. Има вечери, в които като им прочета "нещата" и се успокоявам за нас. После си лягам и заспивам спокойно. Има и по-зле от нас, Тошо. Майко мила, жив да не бях, но съм и станах свидетел на това - хахахахаххахаха. Видя го нали. Спи си и не се напрягай. Виж ги пак какво написаха и дадоха за "пример" и ще разбереш, че това е гротеска и достигане дъното на глупостта. Ние двамата, с всичките ни кусури и чудесии, сме цветя в сравнение с "това" отдолу, което се мисли за критерии на бизнеса и икономиката в България. Това са хората, които ще ни извадят от рецесията и кризата, малко ми е грозен хуморът, но ме разбери, че едвам се сдържам - мухахахахахахахахахахахаха. Жална ни майка. Пазара ще ги изтръска като излишни трохи, но когато стане, ще го усетят и ще си спомнят подмятанията и глупостите, които са изписаха по наш адрес. Обаче нека си запазим удоволствието за този "момент". Тогава ще видим кой ще се смее последен. Понеже са умници да четат какво става и защо. Виждам, че си падат по "research-а", но мисля, че го бъркат с прекаленото висене в Google. Прекалено многото информация вреди, когато не знаеш как да я използваш. Явно е трудно да осмислиш какво пишеш и показваш, защото после трябва да разбереш, че няма нищо общо с реалността, но и това е сложен процес. Остави ги, нека препускат в своята безумна заблуда какво и как. Глуповати, но симпатични с наивността си по някакъв странен начин.

Осъзнавам ние какво правим, но тези тук какво правят не знам, но и те също не знаят. Как един не го видях да покаже нещо негово, което е продукт правен в сегашните реални и конкурентни условия на пазара. Нещо правено достатъчно дълго време и по правилата. Не да ми цитират далавери от началото на прехода, когато е нямало нищо и никаква конкуренция - на руски пазари с цветни пасти за зъби, когато е нямало с к'во да си мият зъбите реално. Да отидат сега да правят паста за зъби и да продават там, да видим как ще стане. Да ми говорят за времена, когато имаше приватизация на заводи, политически чадъри в енергийния сектор и т.н. Благодаря ти за примера, Тошо, но този повече никога не ми го показвай като еталон за нещо си. Какъв "бизнесмен" е тоя не знам, но ще приема, че го уважаваш заради нещо си...каквото и да е то. Питаех уважение до време, но тоя ми се сгромоляса с гръм и трясък. Щото той като не го направил, значи нямало смисъл и как щял видиш ли с "абракадабра" да направим продукт. Пълен смях. Жалко за мЕлЕоните, които е натрупал с "определен гръб" зад себе си. Очарователен е, но ми идва в повече. Нека се спрем вече, че става смахнато. Ако искате да се сравняваме с нещо, аз имам с какво и е направено, за клиенти и пазар - под всякакви форми. А вие какво имате бе, сладурчета??? С Тошо също имаме нещо, но никой от нас не преувеличава с него. Елате и го вижте. Голям страх, хайде малко по-сериозно. Страх ви е, това е. Една Г.Оряховица и едно обаждане ви изплаши. Всичко, което пишете е безсмислие и нищо друго. Дори няма общо...какво да коментирам. Няма за какво да се хабя, а трябва да се чудя кога да намирам време за такива като "тези" отдолу, Тошо. Само загуба на време и пространство.

Щом сте решили може да си надувате балончето. Тошо, гледам им профилите и се смея с глас к'ви ни коментират - рентиери, спекуланти, теоретици, играйкат си със злато, акции, спекулка, "даване на акъл", обратно изкупуване и чакане за дивидентец, далаверка от спадове, неспане по цяла нощ и нива на волатилност, която ги кара да сънуват кошмари...Мога и още да изреждам, но няма смисъл. Да започна да ви изброявам какви и колко неща съм направил, на кого и как съм добавил стойност. Нямате хабер от това нещо "добавена стойност" и как се прави. За хиляди бройки мога да говоря и постижения, но пак няма смисъл, защото това за вас е само теория и цифрички, които само ги знаете на теория. От процесите грам идея си нямате на практика, ама ми цитирате нещо. Даже не мисля, че си струва да се занимавам, но поне ми е иронично смешно - ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха. Не знам, но дори няма да правя усилие да ги обиждам Тошо, а ще се смея. Хора, които нито си казаха имената, нито ми показаха нещо адекватно за сравнение и дори не разбират колко е нелепо. Снощи го видях тоя "новия" - пише за някакви компании, общини, БВП-та и "нещо", което...не знам дори и той дали се разбра какво показа като пример. Ама и той ми е забавен. Знам, че ги дразниш нарочно и се хващат като рибки, завалиите. Как един път не се загледаха в конструкцията и някои неща, които ще им изкарат очите. Като правите продуктово сравнение поне мислете бе, а не да се препирайте като превъзбудени първокласници. Темата е пълна с всякаква "фауна", така че Тоше, пишем си и да не ти пука. Ако играем на "студено и топло", тези са още на Северния полюс, ама как им го набием в...Даже няма надежда за стопляне. Да разберат какво сме направили, как и каква е идеята. Дори не четат, камо ли да се замислят. Като го гледам нашето Валидаторче, той вече ми е като фон - даже като го няма ме притеснява, че нещо не му се е случило. На един му казах, че темата не е за него и разбра, на другия също, но гледам, че от време на време се изпускат. Ще им мине и ще разберат, че нямат място тук. За този процес се изисква време - да се сблъскаш в отражението на некомпетентността си. Казах им 100 пъти - елате на място или ни се обадете. Но знам, че у тях смелостта и куража отсъстват, комбиниран със заблудата, води до вакуум. Е, Тошо, с вакуум можеш ли да се пребориш...не.

Чудя се - да се смея ли, да плача ли, или двете едновременно. Тези имат някакъв проблем със себе си, но дали се корени в детството им или от мразенето на всичко около тях, нямам идея. Може би всичко накуп. Няма да се задълбочавам, но аз ти го казах, че се смея с глас вече, то друго не ми и остава. Отворя ли темата и очаквам всичко, но определено не са стигнали дъното. Със сигурност ще следя следващата порция от глупост и безвремие. Игнорирам нещата, защото и с просто око и от примерите, които вадят, се вижда, че реално не схващат и няма и да схванат. Все едно да се блъскаме челно в дувара. Преди дни си направих експеримент с всякакви хора дали го разбират това нашето нещо, еми схващат го. Само тая "групичка на корифеи" не могат да вдянат. Перфектно го разбраха, съвсем обикновени хора при това - защо, какво и как е направено. Сега оня сладур, веднага ще се изкаже, само гледай... Сега ще му придам смисъл на съществуването, както и на групичката новодошли...

Казах ти Тошо, че който трябва ще разбере. Видя, че назад изписах фермани и пак не схванаха. Колкото и да го повтарям като папагал, пак ще е същото...няма смисъл. В тази връзка, понеже някой се изказа, че като "скролирал" надолу в историята на социалните мрежи, едва тогава разбрал. Еми нормално е, защото трябва усилие. Без него трудно можеш да схванеш нещо. Все пак мисленето е сложен процес - с усилие на онова горе, което е между раменете. Понякога те заболява и главата, понеже за някои е истинско изпитание. Затова го подреждам и разказвам - има последователност и история на разработката. В тази връзка го казвам пак - всеки последен пост в мрежите ще е нещо, което показва нещата като достигнат резултат, а старите постове са началото на проекта. Простичко е. Смятам, че тук има завършили средно образование и знаят какво са - увод, изложение и заключение. Знаят също какво е последователност. Не ви го "пълня" с много текст, за да ви е просто за асимилиране, но все нещо трябва да прочете, освен да гледате картинки, нали. Така се представят проекти и в тази форма - с история. Който трябва ще го схване, защото не е сложно. И подчертавам - продуктът не е за рафта в магазина и няма да го сглобявате вие или майстора ви. Но за това никой не ни попита, а го написах поне три пъти...Нямате хабер от цената, кога се изплаща, както и какво включва системата. Но си дрънкате на воля. Повтаряте това "икономайзер" като папагали, без да се замислите защо. С едно идване щяхте да си спестите резила. Ама айде, нали разбирате и знаете много, ще ви оставя пак да си фантазирате, че да видим до какво ще стигнете като "умозаключения". Любопитно ми е...
    Last edited by Павел Влахов; 06.05.2020, 15:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
      Май единия измамник е бил измамен от другия и сега няма избор,
      ...каза един истински Измамник.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
        Ето едно устройство, което отговаря на заглавието зелено и интелегентно:

https://www.smartx.bg/products/xiaom...BE%D0%B4%D0%B0

Говорим за ето тази компания с оперативна печалба за $5,2 млрд. USD (2013 г.)

https://en.wikipedia.org/wiki/Xiaomi[SUP][

От друга страна имаме устройство измислено от двама измамници...

Май единия измамник е бил измамен от другия и сега няма избор,

Коментар

Ето едно устройство, което отговаря на заглавието зелено и интелегентно:

https://en.wikipedia.org/wiki/Xiaomi[

От друга страна имаме устройство измислено от двама измамници от община с 6,3млн. общ приход за 2017г.!!!
          Сравнението е равносилно но слон с въшка.....

https://g-oryahovica.org/2011-11-27-...----2017-.html
          Ами хубу. Щом така мислиш.
          Last edited by Pyramid; 05.05.2020, 19:30.

Коментар

• Ето едно устройство, което отговаря на заглавието зелено и интелегентно:

https://en.wikipedia.org/wiki/Xiaomi[

От друга страна имаме устройство измислено от двама измамници от община с 6,3млн. общ приход за 2017г.!!!
            Сравнението е равносилно но слон с въшка.....

https://g-oryahovica.org/2011-11-27-...----2017-.html

Коментар

За нема и триста лева в техномаркета продават чудесна парочистачка ровента
              С нея ли се къдриш?

Коментар

Ха-ха-ха-ха-ха, хората го направили същото, за няма и седем лева, а нашия измамник половин метър тръба иска за триста кинта да продава.

За нема и триста лева в технополиса продават чудесна парочистачка ровента
                Last edited by 13ADROL; 04.05.2020, 23:04.

Коментар

Ми ти кьорав ли си? Там си пише.
                  Даже е под седем лева - 6.98 лева.
                  И върши същата работа като твойто.
                  Чували сме. Ама тези ви играчки, са даже 3 (три!) Пъти по-евтини. Което, не ги прави и 1/10 по-ефикасни. Та, кой кьоравия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    ...за колко лева каза? Пък и „същото” не видяхме никъде, дори наполовина.
                    Ми ти кьорав ли си? Там си пише.
                    Даже е под седем лева - 6.98 лева.

И върши същата работа като твойто.

Коментар

Ха-ха-ха-ха-ха, хората го направили същото, за няма и седем лева, а нашия измамник половин метър тръба иска за триста кинта да продава.
                      ...за колко лева каза? Пък и „същото” не видяхме никъде, дори наполовина.

Коментар

Бих си купил един за спомен от него на цената на това:

https://www.novaservis.bg/ferroairmi...-na-voda-xrom/

То и ползата е същата......

Коментар

Много точно казано!

Коментар

Е ако продадеш една бройка това ще е най-големият успех в живота ти.

Коментар

Ех, как не знаех по-рано? Ми Гран мерси тогава, че ми рече.
                              Last edited by Andi11; 04.05.2020, 21:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

И ти какъв си, че да ти „сигнализирам?

Коментар

Working...
                                X