IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

............... което, в съда, те прави уязвим, а се доказва само за минутка. И това може да се уреди...ама ей нА, нямаш име.
    А пък, къде се продава СЪЩОТО, не можеш да посочиш, щото още не се произвежда, ......
    абсолютен шемет!

Тоя е абсолютен шемет!

Няма понятие какво говори!

"Изобретението" още не се произвеждаЛО, а тоя щял да търси "права"-та си срещу едни, които били "уязвими? СмЕх! ))

Кое те притеснява? Имам мнение в областта на топлотехниката и топлопредаването, нещо, което на теб ти липсва, ако защитаваш идеята за такъв "продукт" и се опитваш да го налагаш на пазара... Опссс, забравих, че този продукт не съществува!!!

"Но има там едни балъци, които ще почнат да го купуват!" - нали това си казваш, потривайки ръце и поединично /както разбирам/ - "работиш" хората...

..............................

По същество: СЛЕД ВСЯКО ЗАМЪРСЯВАНЕ /което е неминуемо, предвид естеството на работа на "изобретението"/ - БУКВАЛНО - след всяко замърсяване - МИЖАВИЯТ ефект от използването НАМАЛЯВА!

Е, търсим смисъла от нещо, което, за да запази ЩО-ГОДЕ мижавият си ефект, СЛЕД 2-3 измивания на ръце - трябва да се мие с ГОРЕЩА ВОДА и с нещо, на което правиш реклама - някакъв "мускул" - т.е. - заинтересуван си по някакъв начин от пласирането на друг продукт! /зная какъв препарат рекламираш, не се хаби да ми обясняваш!/

Какво стана до тук? Продуктът трябва да икономисва топлина, но в същото време ИЗРАЗХОДВА ГОРЕЩА ВОДА, за да се поддържа в що-годе работещо състояние, което НЕ Е СЪЩОТО, каквото е било, след първоначалното сглобяване! СмЕх!

Повече мазнотии от миенето на ръце води до абсолютен крах в замисъла, с който това изделие е "проектирано" /разбирай - откраднато като идея!/

Всяко замърсяване ВЛОШАВА ТОПЛООТДАВАНЕТО, директно - и съмнителния ЕФЕКТ!

Вкарваме НОВА ГОРЕЩА ВОДА и нови препарати! СмЕх!

..................................

Другото съществено: за да се почисти повърхността - до началния ѝ вид е необходимо: демонтаж, разглобяване, почистване, сглобяване, монтаж!

Не трябва да пропускаме и факта, че горните операции изискват отново гореща вода и препарат!

................................

Смешник, бе - абсолютен смешник!

Разбрах, че физиката, топлообмена и топлопредаването НЕ СА МУ били силна страна в училище! Във ВУЗ-а съвсем ги е изпуснал!

Разбира се, че в областта на топлообмена и топлопредаването ИМА много експерти! Всеки от тях би могъл да те консултира! Тия експерти, колкото и да ти се иска на теб - може да допълни и мотивите на ВСЕКИ СЪД! Оффф, пак забравих, че то нямаЛО изделие!!! ))

Защо си губя времето с тоя "изобретател", който се присмива на други хора, че нищо не били измислили?

.....................................

Алоу, почвай да четеш топлотехниката, защото понятие нямаш какво се опитваш да вкараш ТУК в главите на хората!

Коментар

• Видях всичко от Матеев, модератор. Не му се сърдя, ама си изтърва нервите. Ще се оправи, не го кори.

Коментар

• Преди малко, поразритах кошера и сега, с нов трепет очаквам един велик българин от град с условна буква Г, да докаже и да разкаже, как нечии възгледи били ... неправилни, как това, което е създал, не е точно Онова, за което си мисли и как участвам в малка група Големи, необразовани и т.н.неудачници, които, стават само да дават караул пред Неговия Пантеон. Разбира се, с дървени пушки, да не преебем Уволнението.

... А, колко лесно само, би могъл, да реши Казуса, като направи и изведе на пазар една каска-глобус, която...и т.н.

ВЕДНАГА купувам една. Нека не са 1000, ами само 100 пъти, по-евтино. За 10 (десет) лева. ТУТАКСИ.
        Last edited by Pyramid; 09.05.2020, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
          Проба , проба 1 2 3
          А .... още мога да пиша, много ядосах модераторите в тема политика и мислех, че са ме баннали форевър
          Жив съм значи още
          Жив и здрав да си, млад еж!
          Интересно ми е, ако си видял сайта ни, видео клиповете и т.н., как гледаш на екЦпърдѝзата на безименния? Въпроси по същество приемаме, привеъстваме и, ако не сме нещо уморени или заети, ще се постараем да отговаряме и аз, и Павел.

Коментар

• Проба , проба 1 2 3
            А .... още мога да пиша, много ядосах модераторите в тема политика и мислех, че са ме баннали форевър
            Жив съм значи още

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
              С колко се намалява диаметърът - не ме интересува

За мен представлява интерес - с какво време, инструменти и умения трябва да разполага, например една жена, която си е купила откраднатото от теб "изобретение"?

Нали не ми казваш, че през "изобретението" тече чиста вода? Мръсна ли е водата? Мръсна е! Зацапва ли стените? Да! Влошава ли се топлообмена? Да! Трябва ли да се почиства? ДА!

Време, инструменти и умения за монтаж и демонтаж на "изобретението"???

Ега ти кофти-проблемите, които предлагате да си създадат хората! Е, няма такива мазохисти!
              Все съм допускал, че си недобросъвестен но, чак толкова...твърдиш нещо, би трябвало да имаш данни. А нямаш. Толкова по „стесняването”.
              За „откраднатото” - също. Или посочваш от кога, къде, кога и как е „откраднато” и привеждаш доказателства, или ставаш уязвим за съдебни дела.
              За замърсявнето - вярно е, замърсява се. Почиства се за минути, с „Мистър мускул” и гореща вода. Без разглобяване. „Чудо - Проблемът” е решен години, ПРЕДИ дори да се включиш тук.
              След толкова писане, не видяхме един смислен въпрос да зададеш. Единствено, основание за съдебно дело, което ще изгубиш, т.к. целият процес на създаването, Е документиран. Единствено, формата на тръбата (кръгов цилиндър) взаимствахме от пазара, както и кинцентричното разположение - от известните ти, възможно, неща. Ама ТОВА е налично повсеместно, и се води „състояние на техниката” . Другите елементи, за които не знаеш, са критичните но, ти наистина не знаеш, което, в съда, те прави уязвим, а се доказва само за минутка. И това може да се уреди...ама ей нА, нямаш име.
              А пък, къде се продава СЪЩОТО, не можеш да посочиш, щото още не се произвежда, Сладур. Тичай се дръж на мама за полата, или да громиш Мъск. Определено, той е мнооого разтревожен от теб.
              Last edited by Pyramid; 09.05.2020, 09:29.

Коментар

• С колко се намалява диаметърът - не ме интересува

За мен представлява интерес - с какво време, инструменти и умения трябва да разполага, например една жена, която си е купила откраднатото от теб "изобретение"?

Нали не ми казваш, че през "изобретението" тече чиста вода? Мръсна ли е водата? Мръсна е! Зацапва ли стените? Да! Влошава ли се топлообмена? Да! Трябва ли да се почиства? ДА!

Време, инструменти и умения за монтаж и демонтаж на "изобретението"???

Ега ти кофти-проблемите, които предлагате да си създадат хората! Е, няма такива мазохисти!

Коментар

Разбира се, че тук е друго. Щото, нямаме таквизи Световни Хекцперти като теб, Безименния, Лорда на ... как беше...гарсониерите и, определено, ТУ -Софийски. Тей, ами. ЛипЦвате ни, съхнем-вехнем без вази и т.н.
                  Абе бая сте я окъсали

Коментар

...че забравих да питам Познавача:
                    Момя те, Безименен, ще ми кацеш ли, с колко се стеснява сечението на мръсния канал при нас?
                    Българска граматика. Ниво на образование.

Коментар

• ...че забравих да питам Познавача:
                      Момя те, Безименен, ще ми кацеш ли, с колко се стеснява сечението на мръсния канал при нас?

Коментар

• Като се замисля, само заради писанията -Легенди на Безименния (да се свети Името Му, пишем го правилно и с Главна буква) - та, само зарад' неговите Божествено снизошедши тулкувАния на непонятното Му, очаквам поне куп Негови изследователи и следовници, да дойде на поклонение да лицезре Артефакта.
                        ХвалА на таквизи Патреоти. Чест и слава имъ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение

Всичко подобно което се продава е измама. Едните даже казват че отдавало 8кВ.
                          Подобни твърдения могат да правят само хора, които и най-малка представа нямат за какво става въпрос.
                          Цяла катедра има в ТУ Топлотехника. Ако слушаш обаче тия измамници, се оказва че тия от ТУ нищо не разбират от топлообмен. А всъщност подобно изделие е неефективно, и за това никой по света не се занимава с подобни простотии.
                          В Горна Оряховица обаче е друго.

Разбира се, че тук е друго. Щото, нямаме таквизи Световни Хекцперти като теб, Безименния, Лорда на ... как беше...гарсониерите и, определено, ТУ -Софийски. Тей, ами. ЛипЦвате ни, съхнем-вехнем без вази и т.н.

Коментар

• Я кАжи, Безименни, кои точно „звезди” ти Го говорят и кои зодии трябва да станат с левия крак, да не се спънат с десния? Няма да те питам, откъде извади тази купчина от „данни” ѝ измишльотини, т.к. си нов тук и сме ти дали, така да се каже, „кредит на доверие”. Сега Гледам, спрял си завода на Тесла в Шанхай, за което, поздравления. Ей го нА, кой е Истинският Господ на електромобилите а, сега, гледам, и на „стесненията на проходното сечение”.
                            Велик си, Боже на електромобилите, икономайзерите и 5-те % загуба от пренос на ВН за всеки 100 км. Аферим, машала, Ашк олсун!

П.П.
                            И покорно благодаря за Посещенията. Има нужда, има нужда.
                            Last edited by Pyramid; 08.05.2020, 22:51.

Коментар

• Както винаги -"изобретателят", който търси сметка - какво били направили другите - НИЩО съществено САМ НЕ Е СЪТВОРИЛ.

Цитира мнение - и нищо по същество не казва: КАК би отрекъл очевАдни факти!

До тук: откраднато изделие, което се предлага като "иновативно", а в същото време - нито има смисъл от използването му /за купувача/, нито пък е лесно за поддържане. Напротив: МИЗЕРИЯТА Е ОГРОМНА, а - ако не се направи седмично почистване, разбира се - с ДЕМОНТАЖ - ползвателят няма да има каналИ!!!

Който се излъже - да отиде в прословутия гараж, би трябвало да иска "изпробването" да се извършва с мизерна вода, която се получава в подобни случаи. "Ефектът", разбира се - ще намалява, докато не почне да се почиства "изделието"... ))

Който се излъже да си купи "изделието" - малко по-късно ще разбере смисълът на казаното ТУК.

И още малко по-късно - ще демонтира "изделието", за да върне стандартните свързващи елементи в мръсния отточен тръбопровод...

Продажбата има смисъл единствено за продавача, след като вече е прецакал купувача...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Това "изделие" отдавна се продава на пазара, за да може някой да твърди, че е създадено от него...

Освен това - всяко съпротивление по пътя на отходните води - е свързано с...мизерия и допълнително "слугуване"!

Значи: умните предвиждат необходимото проходно сечение, за да се оттичат отпадните води най-бързо, а някой "по-умен" - увеличава съпротивлението /с намаляване сечението/, с което създава проблемите по отичането... И всичко това - в името на мижава икономия, забулена под гръмкото понятие "икономайзер"...

Най-обикновен топлообменник, който ти затлачва каналите и те кара да ги почистваш всяка седмица!
                                Я, имали сме „анализатор”.
                                -Добре дошъл, безименен. Само ти ни липсваше за пълния кеф.

Коментар

Working...
                                X