IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
    Всяко следващо замърсяване намалява СЕРИОЗНО и така МИЖАВИЯТ "ЕФЕКТ" и вкарва в разходи притежателите на "изобретението". Също - изисква много труд за поддържане на що-годе добро състояние, при което отново ефектът е намален.
    ТИ така си мислиш, безсмислени. Ама ти благодаря за присъствието. Води сеирджии.

Коментар

• Всяко следващо замърсяване намалява СЕРИОЗНО и така МИЖАВИЯТ "ЕФЕКТ" и вкарва в разходи притежателите на "изобретението". Също - изисква много труд за поддържане на що-годе добро състояние, при което отново ефектът е намален.

Коментар

Тоя е толкова самовлюбен в себе си, че дори не мисли да обърне внимание на сериозните им пропуски! "Коментарите" му са в афористичен стил, АКО ИЗОБЩО ГИ ИМА...

Има такива хора: крайно некомпетентни, но познанията им са никакви!

"Отговор": "Пък, по твоите „доводи”... С Павел, МИНАХМЕ през тях и подобни, още през 2014-та година. Затова, нашетобрешение е коччплексно, а твоите думи, ни карат да се хилим"

На това му казват "конкретен отговор"! СмЕх.

ВЕрно, че то и изделие нямаЛО - по неговите думи, но пък ПРЕДИ 6 години "са МИНАЛИ" през подобни доводи... СмЕх!

..........................................

Я да видим сега, кои "са МИНАЛИ" през подобни отговори през 2014?

Писача тук, който няма понятие от топлообмен и топлопренасяне...

Той дори ПОДЦЕНЯВА умствените възможности на представените ТУК свои читатели, които СМЯТА да зариби и по-късно - набързо да им прибере паричките... Бълха ги ухапала с няколко стотачки... А и КОЙ би потърсил правата си в Комисията за защита на потребителите, ИЛИ - по Съдебен път?

Защо подценява хората тук, АКО ТЕ много по-добре - само с няколкото насочващи думи - вече си дадоха сметка за ЕЛЕМЕНТАРНИ физични закони! И съм сигурен, че много от тях са имали решението си, преди още аз да почна коментарите си...

И, защо не съм погледнал темата до сега! Все си мисля, че - така формулирана - няма какво ново да ми каже, но се оказа, че - напротив: за пореден път се експлоатира идеята за "зелената, интелигентна" енергия, което - само по себе си е ЗАБЛУДА на клиентите и отново е в обхвата от правомощия на Комисията за защита на потребителите!

....................................

Значи, некомпетентният писач тук - който не отговаря на нито един въпрос, защото усеща, че затъва в некомпетентността си - та тоя - и някой си Павел "минали през подобни "доводи"... Е, ако допуснем, че някой си Павел има някакви познания - той бил споделил през 2014 с нашият, тук нещо - а нашият, тук - казал - "Ми, добре!" Какво друго може ад каже един некомпетентен в областта на топлообмена?

Та, какво друго може да прави един човек, заедно с някой си Павел - които не са наясно с нещата, които правят, освен "да се хилиМ"?

Онова, което им е ясно, като дори канят хората в гаража си - че ще съберат едни пари, но мислят как това да е изведнъж /подготвят "продажбите" от 6 години!/, а след като посъберат паричките - хлопват кепенците. И - ни вест, ни - кост от тях! Това ставаше доста често през годините, но все се надявам ВЕЧЕ да живеем в различни времена!

.......................................

И сега завъртях първите теми... Отношението на "продавачите" към бъдещите им клиенти - е повече от ясно!

Още във вторият си пост от 06.03.2020 г. - тукашният НАГЛЕЦ е написал по повод на това, че темата му не върви следният коментар: "...И, СТРАХ продължава да мори добитъка, а вече сме в криза..."
        Е, ти какво, очакваш да се „самовлюбя”..., В ТЕБ ? Е, браво.
        После, т.нар.„умствени възможности” са едно, а умствените прояви - съвсем друго. А точно те, са ви измежду трагичните.
        Относно КЗП: - Тичай и -ама веднага ! - ги информирай. Вече питаха за теб кога, аджеба, ще им цъфнеш на вратата. Боб хвърлят.
        Относно прибирането на паричките позна. Прибирваме и - Щип! - директно, на Марс. За по-сигурно, с Мъск. Мислехме и банка да оберем, ама ги пазят, пусто. Пък и нали не знаем топлотехника, не сме се сетили за купчината глупотевини, дето ни ги изтръскаха тука „експерти” като теб, Импотеция и даже, един истински, в лицето на Матеев. Именно, поради непознаване от нас на топлотехниката, дори срещу нас да бягате, по показатели като кпд и бързодействие, ще ни стигнете на Куково лято.
        Относно страха на добитъка, виждам, нещата се промениха и много осмеляхте. Евала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение

Къде да ги чета, то нищо няма

Между ушите ти. Ама ти дерзай.

Коментар

Нищо не си дал.
            Например каква мощност отдава, и съответно спестява тръбичката?
            Това че е направена от тръба не са технически данни.

Тоя е толкова самовлюбен в себе си, че дори не мисли да обърне внимание на сериозните им пропуски! "Коментарите" му са в афористичен стил, АКО ИЗОБЩО ГИ ИМА...

Има такива хора: крайно некомпетентни, но познанията им са никакви!

"Отговор": "Пък, по твоите „доводи”... С Павел, МИНАХМЕ през тях и подобни, още през 2014-та година. Затова, нашетобрешение е коччплексно, а твоите думи, ни карат да се хилим"

На това му казват "конкретен отговор"! СмЕх.

ВЕрно, че то и изделие нямаЛО - по неговите думи, но пък ПРЕДИ 6 години "са МИНАЛИ" през подобни доводи... СмЕх!

..........................................

Я да видим сега, кои "са МИНАЛИ" през подобни отговори през 2014?

Писача тук, който няма понятие от топлообмен и топлопренасяне...

Той дори ПОДЦЕНЯВА умствените възможности на представените ТУК свои читатели, които СМЯТА да зариби и по-късно - набързо да им прибере паричките... Бълха ги ухапала с няколко стотачки... А и КОЙ би потърсил правата си в Комисията за защита на потребителите, ИЛИ - по Съдебен път?

Защо подценява хората тук, АКО ТЕ много по-добре - само с няколкото насочващи думи - вече си дадоха сметка за ЕЛЕМЕНТАРНИ физични закони! И съм сигурен, че много от тях са имали решението си, преди още аз да почна коментарите си...

И, защо не съм погледнал темата до сега! Все си мисля, че - така формулирана - няма какво ново да ми каже, но се оказа, че - напротив: за пореден път се експлоатира идеята за "зелената, интелигентна" енергия, което - само по себе си е ЗАБЛУДА на клиентите и отново е в обхвата от правомощия на Комисията за защита на потребителите!

....................................

Значи, некомпетентният писач тук - който не отговаря на нито един въпрос, защото усеща, че затъва в некомпетентността си - та тоя - и някой си Павел "минали през подобни "доводи"... Е, ако допуснем, че някой си Павел има някакви познания - той бил споделил през 2014 с нашият, тук нещо - а нашият, тук - казал - "Ми, добре!" Какво друго може ад каже един некомпетентен в областта на топлообмена?

Та, какво друго може да прави един човек, заедно с някой си Павел - които не са наясно с нещата, които правят, освен "да се хилиМ"?

Онова, което им е ясно, като дори канят хората в гаража си - че ще съберат едни пари, но мислят как това да е изведнъж /подготвят "продажбите" от 6 години!/, а след като посъберат паричките - хлопват кепенците. И - ни вест, ни - кост от тях! Това ставаше доста често през годините, но все се надявам ВЕЧЕ да живеем в различни времена!

.......................................

И сега завъртях първите теми... Отношението на "продавачите" към бъдещите им клиенти - е повече от ясно!

Още във вторият си пост от 06.03.2020 г. - тукашният НАГЛЕЦ е написал по повод на това, че темата му не върви следният коментар: "...И, СТРАХ продължава да мори добитъка, а вече сме в криза..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Чете ги, Импотецие. Не се прави на халтав.
              Къде да ги чета, то нищо няма

Коментар

Нищо не си дал.

Чете ги, Импотецие. Не се прави на халтав.

Коментар

Само преди няколко поста, дадох.
                  Пенчо бе, чети!
                  Нищо не си дал.

Коментар

?
                    Дай технически данни.

Само преди няколко поста, дадох.
                    Пенчо бе, чети!

Коментар

Хората, наистина, действат, на база мнения. Факт. Оттам, и многото им провали, щото, игнорират фактите. А те са упорито нещо.
                      Пък, по твоите „доводи”... С Павел, МИНАХМЕ през тях и подобни, още през 2014-та година. Затова, нашетобрешение е коччплексно, а твоите думи, ни карат да се хилим. Не ми се губи допълнително време да обяснявам на надървени философи, дето коментират невидяно и неразбрано.
                      ?

Дай технически данни.

Коментар

Както винаги - цитираш, без никакъв довод срещу написаното. На мен ми е все едно: хората знаят да четат и да преценяват мненията!
                        Хората, наистина, действат, на база мнения. Факт. Оттам, и многото им провали, щото, игнорират фактите. А те са упорито нещо.
                        Пък, по твоите „доводи”... С Павел, МИНАХМЕ през тях и подобни, още през 2014-та година. Затова, нашетобрешение е коччплексно, а твоите думи, ни карат да се хилим. Не ми се губи допълнително време да обяснявам на надървени философи, дето коментират невидяно и неразбрано.

Коментар

И другото: мисля, че вчера бяха "ревовете", че не съм залагал на българското производство, видиш ли ти!

Трактовката е различна: залагам на това, моите сънародници ДА ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ, която не им се дава първоначално, но ще разберат подробностите постфактум, след като вече почнат да се главоболят с проблемиТЕ!

Залагам на българското производство и на българските производители, които не се опитват да експлоатират незнанието /в частност - невежеството, което НЕ Е ОБИДНО!/ на хората - българи!
                          Не съм те упреквал, че държиш на българското. Изобщо. Ама, с тази онформация... Колло казваш, бяха загубитеботбпренпс на ВН, на всеки 100 км? Отказа ли се.пт 5-те процента, или що?'

Коментар

Както винаги, един възхитителен анализ. Де да си струваше усилята за писане...

Както винаги - цитираш, без никакъв довод срещу написаното. На мен ми е все едно: хората знаят да четат и да преценяват мненията!

Коментар

• И другото: мисля, че вчера бяха "ревовете", че не съм залагал на българското производство, видиш ли ти!

Трактовката е различна: залагам на това, моите сънародници ДА ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ, която не им се дава първоначално, но ще разберат подробностите постфактум, след като вече почнат да се главоболят с проблемиТЕ!

Залагам на българското производство и на българските производители, които не се опитват да експлоатират незнанието /в частност - невежеството, което НЕ Е ОБИДНО!/ на хората - българи!

Коментар

абсолютен шемет!

Тоя е абсолютен шемет!

Няма понятие какво говори!

"Изобретението" още не се произвеждаЛО, а тоя щял да търси "права"-та си срещу едни, които били "уязвими? СмЕх! ))

Кое те притеснява? Имам мнение в областта на топлотехниката и топлопредаването, нещо, което на теб ти липсва, ако защитаваш идеята за такъв "продукт" и се опитваш да го налагаш на пазара... Опссс, забравих, че този продукт не съществува!!!

"Но има там едни балъци, които ще почнат да го купуват!" - нали това си казваш, потривайки ръце и поединично /както разбирам/ - "работиш" хората...

..............................

По същество: СЛЕД ВСЯКО ЗАМЪРСЯВАНЕ /което е неминуемо, предвид естеството на работа на "изобретението"/ - БУКВАЛНО - след всяко замърсяване - МИЖАВИЯТ ефект от използването НАМАЛЯВА!

Е, търсим смисъла от нещо, което, за да запази ЩО-ГОДЕ мижавият си ефект, СЛЕД 2-3 измивания на ръце - трябва да се мие с ГОРЕЩА ВОДА и с нещо, на което правиш реклама - някакъв "мускул" - т.е. - заинтересуван си по някакъв начин от пласирането на друг продукт! /зная какъв препарат рекламираш, не се хаби да ми обясняваш!/

Какво стана до тук? Продуктът трябва да икономисва топлина, но в същото време ИЗРАЗХОДВА ГОРЕЩА ВОДА, за да се поддържа в що-годе работещо състояние, което НЕ Е СЪЩОТО, каквото е било, след първоначалното сглобяване! СмЕх!

Повече мазнотии от миенето на ръце води до абсолютен крах в замисъла, с който това изделие е "проектирано" /разбирай - откраднато като идея!/

Всяко замърсяване ВЛОШАВА ТОПЛООТДАВАНЕТО, директно - и съмнителния ЕФЕКТ!

Вкарваме НОВА ГОРЕЩА ВОДА и нови препарати! СмЕх!

..................................

Другото съществено: за да се почисти повърхността - до началния ѝ вид е необходимо: демонтаж, разглобяване, почистване, сглобяване, монтаж!

Не трябва да пропускаме и факта, че горните операции изискват отново гореща вода и препарат!

................................

Смешник, бе - абсолютен смешник!

Разбрах, че физиката, топлообмена и топлопредаването НЕ СА МУ били силна страна в училище! Във ВУЗ-а съвсем ги е изпуснал!

Разбира се, че в областта на топлообмена и топлопредаването ИМА много експерти! Всеки от тях би могъл да те консултира! Тия експерти, колкото и да ти се иска на теб - може да допълни и мотивите на ВСЕКИ СЪД! Оффф, пак забравих, че то нямаЛО изделие!!! ))

Защо си губя времето с тоя "изобретател", който се присмива на други хора, че нищо не били измислили?

.....................................

Алоу, почвай да четеш топлотехниката, защото понятие нямаш какво се опитваш да вкараш ТУК в главите на хората!
                                Както винаги, един възхитителен анализ. Де да си струваше усилята за писане...

Коментар

Working...
                                X