IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
    Дори не мога да разбера за какво си говорите 3ма човека в тази тема. Дали бгмама не е по-добър вариант?
    Ох. Ох. Не мога се зАпра. Ох.
    Човече, тонове помия се изляха от невидели само и само, да бъде смачкан един български проект, ти за БГмама ми говориш.
    Ама ти слагам плюс, много точно попадение.

Коментар

• Дори не мога да разбера за какво си говорите 3ма човека в тази тема. Дали бгмама не е по-добър вариант?

Коментар

• Re 2:
        Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
        И кои точно са недостатъците на Zypho и защо да е шашма, като е международно патентовано?
        Много ли го отчаях, как мислиш? По 6-то балната система?
        СПОКО, де. Нали има едно реалноюнещо, дето е патентовано и скъпо, да се радва. По веднъж за всяка купена бройка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

На място казано.

Едно нещо обаче не мога да разбера.
          Абе като разбра че не става нищо от това, защо продължава го пробутва и да се излага. На всички е ясно вече че е абсолютно технически неграмотен. Но натиска ли натиска да се покаже и колко е прост. Не само това, ами и продължава с лъжите си. Лъжа след лъжа след лъжа.
          Но пък иначе форума е скучен без него. Като няма какво да се прочете - и айде в темичките му, които до една се повтарят, но смеха никога не спира.

Вярно, толкова сте умилително смешни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аз не настройвам приятелите си и контрагентите си против мене. Аз правя с тях успешен бизнес, и това се вижда в Търговския регистър. Ти си човека, които има рядката дарба да настройва всички срещу себе си, в резултат на което провалите ти в живота те преследват един след друг. Изхитри се дори и мене да ме превърнеш от приятел във враг. Поздравления !!!

Всеки сам си сърба супата, която си е забъркал. Твоята от дълги години е горчива, но въпреки това ти продължаваш със завидно садистично постоянство да наливаш в нея още и още горчилка. Затова мога да ти изкажа моите съболезнования, но нищо друго не очаквай от мене.
            На място казано.

Едно нещо обаче не мога да разбера.
            Абе като разбра че не става нищо от това, защо продължава го пробутва и да се излага. На всички е ясно вече че е абсолютно технически неграмотен. Но натиска ли натиска да се покаже и колко е прост. Не само това, ами и продължава с лъжите си. Лъжа след лъжа след лъжа.
            Но пък иначе форума е скучен без него. Като няма какво да се прочете - и айде в темичките му, които до една се повтарят, но смеха никога не спира.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Явно не можеш да подтиснеш желанието си за харакири - икономическо, интелектуално и социално. Ами пожелавам ти успех тогава.
              Амин. И на тебе успехи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

НИКОГА не си ми бил приятел. И толкова ниско падна тук, че наистина, ми е жал за теб.
                И за каската също, която, я я видим, я-не.
                Явно не можеш да подтиснеш желанието си за харакири - икономическо, интелектуално и социално. Ами пожелавам ти успех тогава.

Коментар

Аз не настройвам приятелите си и контрагентите си против мене. Аз правя с тях успешен бизнес, и това се вижда в Търговския регистър. Ти си човека, които има рядката дарба да настройва всички срещу себе си, в резултат на което провалите ти в живота те преследват един след друг. Изхитри се дори и мене да ме превърнеш от приятел във враг. Поздравления !!!

Всеки сам си сърба супата, която си е забъркал. Твоята от дълги години е горчива, но въпреки това ти продължаваш със завидно садистично постоянство да наливаш в нея още и още горчилка. Затова мога да ти изкажа моите съболезнования, но нищо друго не очаквай от мене.
                  НИКОГА не си ми бил приятел. И толкова ниско падна тук, че наистина, ми е жал за теб.
                  И за каската също, която, я я видим, я-не.

...
                  Пък и уж нямаше да пишеш повече. Все пак, кога казваш истината? Само, когато ти изнася, или?
                  Last edited by Pyramid; 10.05.2020, 19:01.

Коментар

Че то, на теб, дали ти остана достойнство след това, което си позволи, как мислиш? И разправяш, че аз съм бил „психясал”? Себе си виж, по-добре.
                    „Психиатър”.

Last edited by Mateev; 10.05.2020, 18:55.

Коментар

Ама верно много яко си психясал. Едно време като те BAN-нах от форума на СТС Солар, всички ми ръкопляскаха. И причината тогава беше същата като сега - несвързани приказки на болно съзнание, разпростиращи се по всички възможни теми, които бълнувания бяха в състояние да изкарат от нерви всеки един нормален човек.

Сега тука е същото - продължаваш с несвързаните си приказки в много теми едновременно, и си приказваш сам на себе си, защото почти никой вече не ти обръща внимания. Аз също спирам да ти обръщам внимание от сега нататък, защото е под моето достойнство да се занимавам с такива като тебе.
                      Че то, на теб, дали ти остана достойнство след това, което си позволи, как мислиш? И разправяш, че аз съм бил „психясал”? Себе си виж, по-добре.
                      „Психиатър”.

Коментар

....
                        РЕШИХ :

1.Отзовавам поканата си да ми гостува. И считам, че, вече нищо не му дължа. Де факто -ама защо чак сега си давам сметка? - този йезуит, още 2008-ма, като ме пита готов ли съм да преживея евентуална загуба на тези пари (тогава -към 40000 лв.) , е поискал да му дам предварителна индулгенция та, на него, да му е леко да диша. Имам чувството, много добре, си е давал сметка за събитията, които последваха след 2010-та в бранша, подозирал е, че ще ома и натиск в/у изкупните цени и т.н.
                        2.Приканвам го да си такова таковата в най-широк смисъл.
                        3.Допускам, да дойде с полиция, следствие и прокуратура, като повдигне обвинения по надлежния ред, напр., че съм бил уж кумъниз и т.н., че съм бил ”измамник”, „неграмотен” ѝ т.н. Лпбопитен съм, с какво ще го докаже. С ипотека?
                        4.На органите, гарантирам пълно съдействие. Техните протоколи, после, ще бъдат мой материал в съда, ако толкова държи.
                        5.Препоръчвам Му, ако ще повдига обвинения, да приготви 1 милион лв за компенсация и разходи по делото.
                        6.В пословицата с кучето и лая, заменяме обекта. Щото така. Той на мен нищо не ми е дал, аз му предложих десетки и стотици милиони, той отказа, че ме и оплю. Сори, „пич”.
                        Ама верно много яко си психясал. Едно време като те BAN-нах от форума на СТС Солар, всички ми ръкопляскаха. И причината тогава беше същата като сега - несвързани приказки на болно съзнание, разпростиращи се по всички възможни теми, които бълнувания бяха в състояние да изкарат от нерви всеки един нормален човек.

Сега тука е същото - продължаваш с несвързаните си приказки в много теми едновременно, и си приказваш сам на себе си, защото почти никой вече не ти обръща внимания. Аз също спирам да ти обръщам внимание от сега нататък, защото е под моето достойнство да се занимавам с такива като тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                          И кои точно са недостатъците на Zypho и защо да е шашма, като е международно патентовано?
                          1.Малка топлообменна площ, по 2 дм2, при 5 дм2 в нашия случай.
                          2.Голяма дебелина на стените на тръбата (поне 0,8 мм, при 0,4÷0,5 при нас, за да може да устои на мех.напрежения при огъване и после, на термичните циклични разширявания и свивания).
                          3.Лошо обтичане и отвън, и отвътре, в дебели и често, ламинарни течения, като, под душа, проблемът се задълбочава (не се обтича цялата тръба отвън а, където се, имаме и доста дебел слой, над 2÷3 мм, ето, тук Валидаторчо да си пита Фурие-то)
                          4.Предразположеност в процепите м/у намотките на винтово навотата тръба, към събиране дебели слоеве сапун, косми, кал и др., без да е предвидено как аджеба, се чисти това. Т.е., много по-тежки и трудно отстраними боклуци.
                          5.Голяма част от тръбата, изцяло е потопена, доде тече. Оттам, в пъти, по-лош топлообмен
                          6.Цената: При себестойност максимум, до 20-30 лева(ЗА ВСИЧКО !) да дадеш 400+, ами...ТРЯБВА ДА СИ ЛУД.
                          7.Много неща се патентоват но, ТОВА, изобщо, не ги прави по-функционални.
                          8.Има и още но, като ви гледам „експертността”бтук, дето не ни нарекохте както и да е, ще е крайно неетично, да ви мъча с всичко. Все едно, няма да разберете.

Абе, оправяйте се.

Още нещо:
                          След сериозен размисъл, при факта, че Матеев сам се позиционира не като компетентен опонент, ами, като открит враг и си позволи не само да обижда (като тръгнем от „храни куче да те лае”) ,ами и да заплашва и извежда „лични данни” (много от тях, дори, неистински) , в т.ч. косвено, и семейството ми,

РЕШИХ :

1.Отзовавам поканата си да ми гостува. И считам, че, вече нищо не му дължа. Де факто -ама защо чак сега си давам сметка? - този йезуит, още 2008-ма, като ме пита готов ли съм да преживея евентуална загуба на тези пари (тогава -към 40000 лв.) , е поискал да му дам предварителна индулгенция та, на него, да му е леко да диша. Имам чувството, много добре, си е давал сметка за събитията, които последваха след 2010-та в бранша, подозирал е, че ще ома и натиск в/у изкупните цени и т.н.
                          2.Приканвам го да си такова таковата в най-широк смисъл.
                          3.Допускам, да дойде с полиция, следствие и прокуратура, като повдигне обвинения по надлежния ред, напр., че съм бил уж кумъниз и т.н., че съм бил ”измамник”, „неграмотен” ѝ т.н. Лпбопитен съм, с какво ще го докаже. С ипотека?
                          4.На органите, гарантирам пълно съдействие. Техните протоколи, после, ще бъдат мой материал в съда, ако толкова държи.
                          5.Препоръчвам Му, ако ще повдига обвинения, да приготви 1 милион лв за компенсация и разходи по делото.
                          6.В пословицата с кучето и лая, заменяме обекта. Щото така. Той на мен нищо не ми е дал, аз му предложих десетки и стотици милиони, той отказа, че ме и оплю. Сори, „пич”.
                          Last edited by Pyramid; 10.05.2020, 16:47.

Коментар

Видяхме, колко си „компетентен”. И видяхме, какъв боклук са ти пробутали португалците. Евала на тях. За такава цена, да ти продадат такава шашма... Та, те са просто гениални. А ти си се прекарал.
                            Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение

Дори не знам какви ги плещиш. За мен темата е изчерпана и само глупости се пишат. Нямам намерение да повдигам на никого темата. Рекпуператорите за канални води за мен имат смисъл само ако са под душ. Защото когато човек се къпе източва един бойлер 80л, а за топлообмен си трябва време, площ и топлопроводимост.
                              Точка, приключих с тази тема.
                              Видяхме, колко си „компетентен”. И видяхме, какъв боклук са ти пробутали португалците. Евала на тях. За такава цена, да ти продадат такава шашма... Та, те са просто гениални. А ти си се прекарал.
                              Поздрави.

Коментар

• Относно изкарването на мои лични данни и базирания върху тях, опит за сплашване:
                                - Ниска топка. Провал. И позор. За Матеев. Ако съм откраднал - ОК, да ме арестуват. Ако съм измамил - затвор и т.н. Само че, той изнесе мои данни, без да е упълномощаван, а не аз -негови (не бих паднал толкова низко). Пък и видяхме, колко „качествени” са тези „данни”.
                                НИКОГА не съм се крил, Росимире. Кораво копеле съм и с мен, удари на камък. И нямам толкова неща, от които, да има да се срамувам. Не и колкото теб.

Позор.

Коментар

Working...
                                X