Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Даваш 1 милиард и я имаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
Каква идея бе Лорде, това е от упражненията по трудово в шести клас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Е, то "идеята", разбира се за нищо не става, но се опитвам да обясня, че ако той сам си вярва, би заложил и ризата на гърба си за да я реализира. Той, обаче, като всеки класически измамник, предпочита да работи с парите на другите.
Коментар
-
Да приемем, че кръгозора ми е стеснен. Тогава ми продай идеята и да видим дали няма да изтегля 150 бона до 10 работни дни
Коментар
-
Е, то "идеята", разбира се за нищо не става, но се опитвам да обясня, че ако той сам си вярва, би заложил и ризата на гърба си за да я реализира. Той, обаче, като всеки класически измамник, предпочита да работи с парите на другите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
Каква идея бе Лорде, това е от упражненията по трудово в шести клас?
- 1 like
Коментар
-
Да приемем, че кръгозора ми е стеснен. Тогава ми продай идеята и да видим дали няма да изтегля 150 бона до 10 работни дни
- 1 like
Коментар
-
Никога не съм се съмнявал в ширината на кръгозора ти. Аха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеДа бе, то и аз затова се чудя, че отказват до ви дадат по 150 бона на калпак
Коментар
-
Определено, не изненадваш. Прочее, нали видя, не става дума за шменти-капели с гаражи в Радомир, налэ.
Коментар
-
Не бе, питам, щото става въпрос за сравнение на цената с цена на тристаен апартамент в София. На двамата пастори не ви дават по 150 бона ли, ега ти!
Коментар
-
Че какво ти пука? Толкова се трара да го сринеш. Аз може и да съм, сигурен, ама нали не е твоя работа? Свиркай си там, храни португалците, и бъди горд потребител, вместо скромен производител. Искаше го - имаш го. Португалците са умни момчета, на ескимос сняг продават, евала. Сваляй им шапка и целувай ръка. Само тъй човек ще станеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеСамо да питам нещо...сигурен ли си, че при едни вложени 300 000лв. Ще имаш огромна възвръщаемост?Last edited by Pyramid; 10.05.2020, 21:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОх. Ох. Не мога се зАпра. Ох.
Човече, тонове помия се изляха от невидели само и само, да бъде смачкан един български проект, ти за БГмама ми говориш.
Ама ти слагам плюс, много точно попадение.
- 1 like
Коментар
Коментар