IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

как 1 милиард струва идеята
    Разбирасе, че не. Реално, са поне 3 милиатда но, като за него, е на промоция, като се има предвид дългото ни познанство тук и факта, че, и той трябва да спечели нещичко.
    Last edited by Pyramid; 11.05.2020, 23:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Даваш 1 милиард и я имаш.
      как 1 милиард струва идеята

Коментар

• Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение

Каква идея бе Лорде, това е от упражненията по трудово в шести клас?
        Що, тебе ли те мъчиха по трудово с ... „това”? Лоши даскали. Много лоши. Кажи на мама и тати.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Е, то "идеята", разбира се за нищо не става, но се опитвам да обясня, че ако той сам си вярва, би заложил и ризата на гърба си за да я реализира. Той, обаче, като всеки класически измамник, предпочита да работи с парите на другите.
          Аха. Щото ти, работиш със своите. Да, бе. Повярвах. Ей ся.

Коментар

Да приемем, че кръгозора ми е стеснен. Тогава ми продай идеята и да видим дали няма да изтегля 150 бона до 10 работни дни
            Даваш 1 милиард и я имаш.

Коментар

Е, то "идеята", разбира се за нищо не става, но се опитвам да обясня, че ако той сам си вярва, би заложил и ризата на гърба си за да я реализира. Той, обаче, като всеки класически измамник, предпочита да работи с парите на другите.
              Доколкото разбрах, вече я е заложил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение

Коментар

Да приемем, че кръгозора ми е стеснен. Тогава ми продай идеята и да видим дали няма да изтегля 150 бона до 10 работни дни

Коментар

Никога не съм се съмнявал в ширината на кръгозора ти. Аха.

Коментар

Да бе, то и аз затова се чудя, че отказват до ви дадат по 150 бона на калпак
                      Никога не съм се съмнявал в ширината на кръгозора ти. Аха.

Коментар

Определено, не изненадваш. Прочее, нали видя, не става дума за шменти-капели с гаражи в Радомир, налэ.
                        Да бе, то и аз затова се чудя, че отказват до ви дадат по 150 бона на калпак

Коментар

Не бе, питам, щото става въпрос за сравнение на цената с цена на тристаен апартамент в София. На двамата пастори не ви дават по 150 бона ли, ега ти!
                          Определено, не изненадваш. Прочее, нали видя, не става дума за шменти-капели с гаражи в Радомир, налэ.

Коментар

Че какво ти пука? Толкова се трара да го сринеш. Аз може и да съм, сигурен, ама нали не е твоя работа? Свиркай си там, храни португалците, и бъди горд потребител, вместо скромен производител. Искаше го - имаш го. Португалците са умни момчета, на ескимос сняг продават, евала. Сваляй им шапка и целувай ръка. Само тъй човек ще станеш.
                            Не бе, питам, щото става въпрос за сравнение на цената с цена на тристаен апартамент в София. На двамата пастори не ви дават по 150 бона ли, ега ти!

Коментар

Само да питам нещо...сигурен ли си, че при едни вложени 300 000лв. Ще имаш огромна възвръщаемост?
                              Че какво ти пука? Толкова се трара да го сринеш. Аз може и да съм, сигурен, ама нали не е твоя работа? Свиркай си там, храни португалците, и бъди горд потребител, вместо скромен производител. Искаше го - имаш го. Португалците са умни момчета, на ескимос сняг продават, евала. Сваляй им шапка и целувай ръка. Само тъй човек ще станеш.
                              Last edited by Pyramid; 10.05.2020, 21:29.

Коментар

Ох. Ох. Не мога се зАпра. Ох.
                                Човече, тонове помия се изляха от невидели само и само, да бъде смачкан един български проект, ти за БГмама ми говориш.
                                Ама ти слагам плюс, много точно попадение.
                                Само да питам нещо...сигурен ли си, че при едни вложени 300 000лв. Ще имаш огромна възвръщаемост?

Коментар

Working...
                                X