IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
    ....
    Само искам да се стегнете в кръста около двеста-триста инвеститори тука и да ми кихнете по едно кайме /хилядарка/.....
    Кажи колко каймета ти трябват. Сега пускам лазерния принтер и ще ти ги напечатам. След това пращам камилата да ти ги транспортира докъдето кажеш.

ПП: Като спонсор обаче имам условие - искам тръбичката да я боядисаш в жълт металик с розови зайчета и релефни сини крокодилчета.

Коментар

• Нарочно го правиш, маймумно, знам. Аз ще му дам едни стойности но, те са си за съответен режим. Сменя се режима, променят се нещата. Затова, който се интересува, идва, гледа уредите, и сам смята. О няма „ама той така рече”, „ама аз защо ТОВА не знам” ѝ т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
        2 въпроса :
        1. Как изчислявате КПД-то на системата ?
        2. От какъв материал е изградена системата ? Какъв материал използвате ? Стомана ?
        Отговор на въпроса за кпд-то няма да получиш.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
          2 въпроса :
          2. От какъв материал е изградена системата ? Какъв материал използвате ? Стомана ?
          Отзад напред:
          2.Мед, гума, полипропилен.
          1.Прехвърлена/протекла ЕНЕРГИЯ (работа, ДЕЙСТВИЕ, [J/kWh],%. Понеже, схемата е рекурентна (с всяко протичане, възстановява от протичащата, която, вече съдържа възстановена енергия и пак, и пак, и пак- времето за протичане е до 2 секунди), ето как. Да се изчислява само като % усвоена темп.разлика, е грешно, т.к.температура и топлина, са физически, различни понятия. Вече купих специален електромер и нови дигитални термометри сложих та, който иска да види, нека заповяда. Глупотевините за „по 150 бона на калпак, които, да си харчим” са на тролците по-долу и нямат общо с фактите. Като цяло, АКО се закупува имот за цех, правят се СМР и се купуват всички машини, да, това е ориентировъчната цялостна сума, вкл.заплати и на няколко работника, осигуровки, данъци, енергия, разходи за сертификация, международна логистика и т.н. При включване с апорт, всичко това, може значително да спадне но, хейтър угодия няма.
          Last edited by Pyramid; 12.05.2020, 16:36.

Коментар

• 2 въпроса :

Коментар

• има вариант да подобря тръбата на Тодар. С оребрение. Тогава бързо ще я патентовам като португалската.
              Само искам да се стегнете в кръста около двеста-триста инвеститори тука и да ми кихнете по едно кайме /хилядарка/
              И никой да не посмее да ми иска някакви технически данни, че ще бъде нагрубен и осмян от мен и Тодар.Не желая никакви критики към нашият шедьовър под мивката! Ние с Тошко горнооряховски разбираме от тръби
              Last edited by 13ADROL; 12.05.2020, 13:40.

Коментар

ОК, почвам да събирам до един милиард.....засега съм събрал 34 000лв. Като събера един милиард, твоята тръбичка ще види бял свят.
                20 лева и от мен.

Коментар

ОК, почвам да събирам до един милиард.....засега съм събрал 34 000лв. Като събера един милиард, твоята тръбичка ще види бял свят.
                  Сладуръ си ти, сладуръ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Даваш 1 милиард и я имаш.

Коментар

• Я да питам аз, какво знае т.нар.„валидатор” за инвестиционните проекти, работил ли е по такъв някога, има ли идея, как се разходват, как се контроират средствата, какъв дял е предвиден по пера и т.н? И как така той реши, как някой, различен от него, е претеглил нещата, за какво са предназначени търсените средства и т.н.? Имам чувството, гони го психоза и тежка неподготвеност по темата, комбинирани с болезнени девиации и комуникационен дефицит, плюс патологично омешване кой е, какъв е и изобщо, за чий му е.
                      Ежик в тумане, короче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
                        Решение всеки е намерил за себе си.

А и какво да се провери, преди да се провери, може да се сметне.
                        Сметката показва че това нещо е ялово.
                        И друго - за кви се мислите вие двамата измамници, че някой ще ви дойде на крака ей така? За да ви даде по сто и петдесет бона на калпак да си имате да си харчите? Няма как да стане.
                        Но виждам че в един момент сте поели по правилният път. Заложил сте си апартамента, продали сте си земята, инвестирали сте.
                        Сега е момента и павлето да даде своя принос. Да ипотекира апартамента в София, парите ще са достатъчно за да финансира "изделието".
                        Аха. " Да си ги харчим", значи. Много си бил "просветен" що е инвестиция, значи. Да не си завършил я Харвард, я Йейл с "отличие" , преди да почнеш да миеш чинии?
                        Ако въдят такива "икономисти", много ясно, откъде са им кризите. Сами си ги правят.
                        ...Или, слушат екцперти като теб.
                        Last edited by Pyramid; 11.05.2020, 23:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          ...и този не вярва. Разбира се. Всички се плашат, никой не проверява при източника. И после, се понася мърморене че, видите ли, криза, и че било „нямало нищо”.
                          Любопитно, как ще го видите, като не гледате? И не мога да разбера, кое, все пак, е важното за вас: Да си намерите оправдание, или решение?
                          Решение всеки е намерил за себе си.

А и какво да се провери, преди да се провери, може да се сметне.
                          Сметката показва че това нещо е ялово.
                          И друго - за кви се мислите вие двамата измамници, че някой ще ви дойде на крака ей така? За да ви даде по сто и петдесет бона на калпак да си имате да си харчите? Няма как да стане.
                          Но виждам че в един момент сте поели по правилният път. Заложил сте си апартамента, продали сте си земята, инвестирали сте.
                          Сега е момента и павлето да даде своя принос. Да ипотекира апартамента в София, парите ще са достатъчно за да финансира "изделието".

Коментар

• ...и този не вярва. Разбира се. Всички се плашат, никой не проверява при източника. И после, се понася мърморене че, видите ли, криза, и че било „нямало нищо”.
                            Любопитно, как ще го видите, като не гледате? И не мога да разбера, кое, все пак, е важното за вас: Да си намерите оправдание, или решение?

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                              Абе тва тая тема за кола дето върви на вода само измислена от българин ли беше? Че не ми се скролва...
                              Не. За едно просто и сериозно гарантирано инвестиционно предложение, което правим.

Коментар

• Абе тва тая тема за кола дето върви на вода само измислена от българин ли беше? Че не ми се скролва...

Коментар

Working...
                                X