If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E са от ЕС са им изпратили едни регламенти на Фотоволтаиците и ше хлопнат кепенци.Да ги видим как ше участват в противаяварийнотото управление на ЕЕС и регулирането на напрежението.Като си направят инвестициите за това тока отиде на два кинта киловатя.Честито
Ами от време на време и на 100%, е обезпечена, ама през деня когато е слънчево. За нощта разчитат на бог амур. А бе жалко че тези двамцата не са там за да се научат откъде идва тока
Тока идва от контакта.
И от слънцето. Аз като ме грее, нещо ме пощипнюва по кожата. Ток ше да е.
Чакай, Келъфорня не беше ли обезпечена на 70% с фотоволтаичен ток, както пееха тука тея двама трубадури?
Ами от време на време и на 100%, е обезпечена, ама през деня когато е слънчево. За нощта разчитат на бог амур. А бе жалко че тези двамцата не са там за да се научат откъде идва тока
Кво стана, къде са отговорите, включително и мои, между 20:43 вчера и 15:56 днес по относително форумно време?
Види се, имало е срив на платформата, рефрешнали са я от предишна точка за възстановяване и тъй, каквото е било след нея до срива, все едно, не е било.
satz, може би има атомно решение и за 20 киловата но няма как да се контролира горивото за тях вероятно. Представяш ли си за 1000 реактора как би могло да се следи горивото и как отпадъка който също няма да е безопасен. И с тракери по GPS сигнал това не може да стане както да кажем има в автомобилите произведени около 2000-та година или във всяка техника с по специално предназначение.
Още по-весело е,
тия малките атомни обикновено ползват много по-обогатен уран235
Коментар