If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами в родината останаха инжинери като горнооряховския и финансисти за които е достатъчен довода че понеже тока от козлодуй е ефтин, то имаме нужда и от белене.
За твоята родина Краваристан си говори ...нашата я остави на мира
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Написано от компютър в 21-ви век, в мрежа която преди 30год. я нямаше никаква. Яко постижение! Так держать!
А как Германия стана износител на ток измествайки АЕЦ-те на Франция очевидно за теб доживот ще остане мистерия и жидомасонски заговор
Германия заедно с Дания ИМА НАЙ - ВИСОКАТА ЦЕНА НА ЕЛ.ЕНЕЛГИЯ В ЕС !!!
И ти държиш това да се случи и в България явно......само че Германците са богати и могат да си го позволят , нашата икономика основана на евтин труд не може .....
Колко е сложно да го схванеш това...или просто капацитета не ти достига ???
Кои къде бачка си е негов проблем ..аз помня едни велики фирми и банки дето един други уж големи специалисти им даваха кредитни реитинги ААА+ ......а вече ги няма по белия свят ......та и ядрените им специалисти са същото качество
Ма ти си вярвай в квото искаш там в Лос Краварес , не ми пречиш .....убавото е че и не гласуваш в БГ полека лека родината се чисти от такива кат вас ....
Ами в родината останаха инжинери като горнооряховския и финансисти за които е достатъчен довода че понеже тока от козлодуй е ефтин, то имаме нужда и от белене.
Както казах, дори и циганите които могат или искат да правят нещо избягаха. Всички които имат възможност изпращат децата си в чужбина. Дори и на кокошкаря децата са в чужбина. Ми дъщеря ти къде е? Басирам се че не е в Пиздостан.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Няма нищо което да ме накара да мисля че бъдещето ще е по - различно от настоящето:...
Написано от компютър в 21-ви век, в мрежа която преди 30год. я нямаше никаква. Яко постижение! Так держать!
и да, със сигурност ползвайки 90% по-ефективното LED осветление което преди 10г. също не съществуваше...Обаче нъц! козлодуя евтин и нищо няма да се променя - ГРОТЕСКА
А как Германия стана износител на ток измествайки АЕЦ-те на Франция очевидно за теб доживот ще остане мистерия и жидомасонски заговор
Ами като бачкат в руски банки е така.
Не ти ли прави впечатление че всичко свързано с пиздостан е така?
Абе да не си завършил и ти финанси както оня инжинер от горна е завършил меи?
Кои къде бачка си е негов проблем ..аз помня едни велики фирми и банки дето един други уж големи специалисти им даваха кредитни реитинги ААА+ ......а вече ги няма по белия свят ......та и ядрените им специалисти са същото качество
Ма ти си вярвай в квото искаш там в Лос Краварес , не ми пречиш .....убавото е че и не гласуваш в БГ полека лека родината се чисти от такива кат вас ....
Глупости не ми се слушат , завършил съм финанси , часове по строителство не сме имали в програмата ........ лаладжии са всичките.
Половината ми колеги бачкат из банките, знам им експертния потенциал.....
Ами като бачкат в руски банки е така.
Не ти ли прави впечатление че всичко свързано с пиздостан е така?
Абе да не си завършил и ти финанси както оня инжинер от горна е завършил меи?
HSBC e една от най-големите банки в света. Най-големите банки в света не се занимават със каквото и да било строителство. Те финансират обаче всякакъв вид строителство. За да го направят обаче, техни специалисти проучват всеки един малък детайл, всяка стъпка от -в случая - това строителство.
Глупости не ми се слушат , завършил съм финанси , часове по строителство не сме имали в програмата ........ лаладжии са всичките.
Половината ми колеги бачкат из банките, знам им експертния потенциал.....
Мисля че никои от писалия тоя доклад и бъкел не разбира от стройтелство на АЕЦ.
Самия проектант и строител на АЕЦ заяви че АЕЦ белене щеше да струва 6,3 милиарда евро и тази цена важи до 2017г., ама всякакви там учили - недоучили пишман анализатори дето къщичка за птиченца не са строили през живота си започнаха да ръсят "компетентно" мнение и да вадят измислени цифри от ръкавите си ......
HSBC e една от най-големите банки в света. Най-големите банки в света не се занимават със каквото и да било строителство. Те финансират обаче всякакъв вид строителство. За да го направят обаче, техни специалисти проучват всеки един малък детайл, всяка стъпка от -в случая - това строителство.
Та когато техен евентуален клиент поиска финансиране, това по-горе са стъпките.
Тези банки за това са най-големи, защото не си вадят цифри от ръкава. В случая онзи кириенко ли беше, киртаков ли беше, говори едно към гьотере, той е пиздостанец на заплата в пиздо организация и говори квот' там му кажат. Същото е и с руските тролове.
Но да не се отклоняваме от темата, разкажете пак колко е ефтин тока от козлодуй, че вече позабравих,
Коментар