Първоначално изпратено от Тъпо парче
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
-
Ма бачи Пешо, аз ти давам линк не от медиите, за да не кажеш че е на пеевски, прокопиев или който там си измислиш. Замръзнали ли са? Замръзнали са. Айде дай ти информация, да ни осветлиш, на 10ти януари или там някъде 2017та, колко от студения резерв е бил включен, и колко сме внесли, щото му е студено на ковачки?
Или сега ще кажеш, че не е имало нужда да се включва...ма тогава що са ги глобили?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
Нушка и Ковачки са шегаджии
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid искаш да кажеш че потреблението на ел енергия е свито максимално предполагам. Идеята ми е че енергията би могла да се използва по добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
АМК ...
Марков да действа
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ти си шегаджия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
По-политдалаверката е,как некси Мариците все да не участват в търговете, ЧЕЗ обяви, че ще прави газова и започнаха проблемите им до степен да .
33 млн. евро за проекти за възобновяема енергия и енергийна ефективност
OFFNews Последна промяна на 22 септември 2019 в 20:54
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Пак пишем ей така на ангро.На кой са замръзнали въглищата
Коментар
-
A не им ли бяха "замръзнали въглищата", и водата, като се наложи веднъж да заработят? Сега прибират 50 милки, ама ако пак се наложи, дали няма пак нещо да им замръзне? За 50 милки на година, поне трябваше едно кюмбе да пускат отвреме-навреме
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid не знам дали ще се задържа, доказано присъства като съдържание в атмосферата в много малка коцентрация. Трябва да се опита и ще се разбере, обаче със сигурност връщане назад няма да има. Според мен решението е в много по оптимална и ниска консумация на енергия.
Коментар
-
A не им ли бяха "замръзнали въглищата", и водата, като се наложи веднъж да заработят? Сега прибират 50 милки, ама ако пак се наложи, дали няма пак нещо да им замръзне? За 50 милки на година, поне трябваше едно кюмбе да пускат отвреме-навреме
и на тролове разни де
Пишат за някви абдали дето плащали чат-пат на консуматорите - ми доста от тях са атомни абдали, защото разходите по спиране на атома са по-големи от това да платиш на някой да те натовари - атомни абдалски му работи
Но по-големите късогледи абдали са тия дето искат най-скъпата мощност, за пренаситен пазар с ясен тренд за падане на цените на алтернативите.
Па поне се запитайте защо нашият Казладуй е написал,че е спестил пари като е.....купил ток от борсата
Пичуви-5млн.барела/ден бяха извадени неочаквано за пазара(преди това 2млн./ден ирански) и газта се вдигна с 1%, като вчера рязко е поела пак надолу...Last edited by satz; 21.09.2019, 10:50.
Коментар
-
Коментар
Коментар