Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПа отде да знам, като пролетта предсказах, какъв ще е ефекта им в/у цените, при пуск. Пък то за цените е темата, не за свойствата на ЕЕСLast edited by X_Y; 04.01.2021, 17:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПа отде да знам, като пролетта предсказах, какъв ще е ефекта им в/у цените, при пуск. Пък то за цените е темата, не за свойствата на ЕЕС
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБате Пешо, тези електропроводи идват от чили за българия нали, за да доставят безплатен ток от фотоволтаици. Все пак зазчо така каза че ще стане-безплатен ток и отвреме-навреме ток с отрицателна цена- производителите щели да ни плащат за да потребяваме техният продукт
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение...През есента се пуснаха три нови ЕП 400KV.В момента се строят още два ма ти отде да знаеш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Не ще да си прави островче защото ще се наложи да върти педалите на динамото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗа себестойността, може и да си прав, В ОТДЕЛНИ СЕГМЕНТИ НА ЕЕС. Ако толкова уповаваш, обаче, на тях, никой не те спира да си направиш офгрид островче...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Имам, като и отговорите знам, ама темата е за друго.Last edited by X_Y; 04.01.2021, 15:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Зададох въпросите на Зац, не на теб.
Знам отговорите, но защо не остави Зац да отговори, ако има желание и/или възможност?
Струва ми се, че и двете няма.Last edited by X_Y; 04.01.2021, 15:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Зададох въпросите на Зац, не на теб.
Знам отговорите, но защо не остави Зац да отговори, ако има желание и/или възможност?
Струва ми се, че и двете няма.
Last edited by X_Y; 04.01.2021, 15:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
М да за тройка изкара.Явно в уикипедия само това пише.Пак се поинтересувай какво е ток.Ако си любопитен можеш да научиш какво е електрическо поле магнитно поле напрежение?Какво е електромагнитна индукция.За работа мощност и енергия след това/
Струва ми се, че и двете няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеУффф, остава да проумееш, че когато е проектирана, не е имало шанс за "облак микро генерации" съответно, аксиомите де повера се е назубкал с тях, а и ти, на тема стабилна ЕЕС, са реални сега, но виртуални в бъдещето, сега започва да се случва описаното от Азимов
Фиксиране във флуктуациите нямам, те просто са индикатор на правилните ми прогнози.
Всеки с 1гр. мозък, вече загрява, че не атома е най-евтин, след като цяла година имаме сделки под атомна гориво себестойност.
Но споко свикнах, че виждащите 2 хода напред са под 20%, а над 3хода са <4%.Last edited by X_Y; 04.01.2021, 15:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеУффф, остава да проумееш, че когато е проектирана, не е имало шанс за "облак микро генерации" съответно, аксиомите де повера се е назубкал с тях, а и ти, на тема стабилна ЕЕС, са реални сега, но виртуални в бъдещето, сега започва да се случва описаното от Азимов
Фиксиране във флуктуациите нямам, те просто са индикатор на правилните ми прогнози.
Всеки с 1гр. мозък, вече загрява, че не атома е най-евтин, след като цяла година имаме сделки под атомна гориво себестойност.
Но споко свикнах, че виждащите 2 хода напред са под 20%, а над 3хода са <4%.
Коментар
Коментар