Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Бе ти идиот ли си какво си?Зимъска след 16:30 какво ще получиш бе гламар?Най големите товари са към 19:00.То бива простотия и слабоумие ама твоето е връх.Несъмнено си в топ тройката на енергийните идиоти.
Ми квото правиш като спре за месец великия ти атом бря
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Уф, 5млр. са 1гвт атом който не работи 365 дни, а в най-добрия случай 320 , за да ни е лесно = 8Твтч/годишно
Аре сметни за 5млр колко Твтч ще получиш инвестирани във ФЕЦ и АЕЦ
след 10год. = ?
след 20год. = ?
молим напиши числата, миля че дори дряновския гений ще може да каже кое е по-голямото
Коментар
-
Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение
То, за ефикасност, добре. Ама за мощност и продължителност на слънчевото греене да знаеш кога е? Матеев, може да те засрами. Теб. Мен трудно.
Аре сметни за 5млр колко Твтч ще получиш инвестирани във ФЕЦ и АЕЦ
ФЕЦ след 10год. = ? - АЕЦ след 10год. = ?
ФЕЦ след 20год. = ? - АЕЦ след 20год. = ?
молим напиши числата, миля че дори дряновския гений ще може да каже кое е по-голямото
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
А ма ти нали твърдеше същото са запя друга песенLast edited by satz; 05.09.2021, 12:21.
Коментар
-
Ми да вземеш да научиш кога ФЕЦ са най-ефикасни? (не, не е лятото)
- 1 like
Коментар
-
Ми да вземеш да научиш кога ФЕЦ са най-ефикасни? (не, не е лятото)
Коментар
-
Не го съди строго, това знае, това прави. От 39 години. И нито крачка встрани, че лошо. По-добре кажи, що ще правиш ти зимъска?)
Коментар
-
Те кажи пак за извиненията https://faktor.bg/bg/articles/petak-...ove-realnost-e
Коментар
-
Би ли осъзнал за какво е темата? То туй май ти е проблемаАз и по акушерство съм неграмотен....
само т. 5 има косвена връзка с темата ни тук
Колко си грамотен по темата показа с отговора си че 800Мвт атом са по-надеждни от 4гвт ФЕЦ + 15гвтч акумулатор
(очевидно е неземна трудност да се сетиш, че тия 4гвт ФЕЦ не са на един адрес...)
Коментар
-
Сега, ако някой твърди друго, е от онези, дето все си търсят извинения във форсмажор за собствена несъстоятелност. ВИЖ, КОИ ГОДИНИ СМЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЗапорожко айде да вземеш да научиш какво е и в коя част на товаровия график работи
1.ВЕЦ на течащи води
2.ВЕЦ с дневен седмичен месечен годишен и многогодишен изравнител
3.Какво е ПАВЕЦ?И за какво се ползва?
4.Какво е каскада от ВЕЦ и ПАВЕЦ и как се използва
5.Колко ПАВЕЦ и големи ВЕЦ имаме
6.Колко водни каскади имаме?
7.Ремонтна и рехабилиционна програма на водните централи
ТЕЦ АЕЦ Топлофикационни и Заводски централи са друго нещо.
Знам че стана сложно за тебе и съм ти поставил невъзможна задача ма опитай все пак и се научи като си неграмотен да не се обаждаш.Аз и по акушерство съм неграмотен....
само т. 5 има косвена връзка с темата ни тук
Колко си грамотен по темата показа с отговора си че 800Мвт атом са по-надеждни от 4гвт ФЕЦ + 15гвтч акумулатор
(очевидно е неземна трудност да се сетиш, че тия 4гвт ФЕЦ не са на един адрес...)Last edited by satz; 05.09.2021, 11:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеlewi_desni много имаш да четеш(и запомниш), ама като гледам за тебе ЧК не съществува.... надежда всякаква оставям.
Коментар
-
Пък като няма Павец Чаира, не ти трябва и излишък
Повере браво за цитатите, сега почва трудното с мисленето - гледам мъчи те факта, че ПАВЕЦ акумулира не само от ФЕЦ.
Мъчно е също да си представиш 4Гвтч ВЕИ в България...
Мъчно е, ама я съм търпелив, пък и най-сетне поне цитираш, скоро може и като мъжете да признаеш, че писа глупости за геотермалната...
пп
аре някой от атомниците да драсне колко Гвтч ще стане Чаира (две числа имате да умножите)
пък после да решим саботира ли се проекта.(можеше да е готов преди +15 години)
После, ако ще акумулира И от ФЕЦ, ТОВА значи че, докато акумулира, пак, трябва да е на излишък ЕЕС. КОГАТО НЕ Е НА ИЗЛИШЪК ЕЕС, ПАВЕЦ НЕ АКУМУЛИРА. Спираш около 3 GW кюмюрени, и -нямаш излишък. ОСОБЕНО, ЗИМАТА. КОГАТО, И ФЕЦ, ДАВАТ НЪЦКИ. Да не говорим на че, и ФЕЦ, МОЖЕШ ДА ГИ НАТОВАРИШ САМО ЧАСТИЧНО. И, САМО, КОГАТО ГРЕЕ.
Въпрос:
А, КОГАТО СНЯГ ЗАБРЪСКА, ЩО ЩЕ ПРАВИШ/М ТИ/НИЙ ЗИМЪСКА?
Виж, за саботажа, може и да си прав.
А, може, И ТАМ, нещата да опират и в баналната, все по-широко настъпваща, некадърност и професионална некомпетентност. Политиката, прелива от подобни "кадри", и ги внедрява в реалния сектор, "за да оказват контрол".
Какъв "контрол", като сами, не могат си завърза обувките?Last edited by levi_desni; 05.09.2021, 10:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнениеДа се върнем на ПАВЕЦ "ЧАИРА":
Дори с увеличен долен на изравнител, когато няма излишък, НЯМА КАКВО ДА АКУМУЛИРА.
Повере браво за цитатите, сега почва трудното с мисленето - гледам мъчи те факта, че ПАВЕЦ акумулира не само от ФЕЦ.
Мъчно е също да си представиш 4,8,16,20Гвтч ВЕИ в България...
Мъчно е, ама я съм търпелив, пък и най-сетне поне цитираш, скоро може и като мъжете да признаеш, че писа глупости за геотермалната...
пп
аре някой от атомниците да драсне колко Гвтч ще стане Чаира (две числа имате да умножите, смятат се наум, да видим кой има ум)
пък после да решим саботира ли се проекта.(можеше да е готов преди +15 години)Last edited by satz; 05.09.2021, 11:01.
Коментар
Коментар