Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За т.н.възобновяеми източници на енергия, колко са полезни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеС тази грамада от огледала само 5 пилета ли? Поне едно прасе?
И то само между 2 и 5 часа следобед. На нашата географска ширина само 3 пилета сигурно.
Това ми дава практична представа за мощността на слънчевата енергия.
Шах с пешката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнениеС 1000 огледала Сила Сутхарат от областта Пхечабури, Тайланд, пече по пет пилета наведнъж:
И то само между 2 и 5 часа следобед. На нашата географска ширина само 3 пилета сигурно.
Това ми дава практична представа за мощността на слънчевата енергия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
...я ни кажи тука с числа какво количество вода ще караш от Козлодуй до София?Какви са параметрите на водата в Козлодуй температура и налягане и какви в София?Ще има ли междинни помпени станции и подгряване и колко ще струва това.Чахам числата нагли изобретателю дето никой не ти вярвал.Last edited by RUBLA; 21.11.2019, 17:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Боли ме шапката, че некадърник като теб се бил „смял”. В линка има толкова много числа, че свят да ти се завие. И ПРОСТИЧКИ КАРТИНКИ, илюстриращи ПРОСТИ принципи, които, въпросният некадърник, който се има за ОХ ! - „инженер”, види се, десетилетия, са му били под носа, ама не ги е видял. „Инженер”.
- ДА, БЕ. ДА.
Коментар
-
Какви числа си дал бе измамник?Смешник изобретател или по скоро откачалка повярвала си че е изобретила нещо.Изобретател ама никой не знае какво е изобретил и всички му се смеят
- ДА, БЕ. ДА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
PYRAMID - ако е за дрейн рекуперацията - ефективността е макс 30-40%, ефекта е 2-3лв месечно ако се осираш да ползваш топла вода. При моето домакинско потребление макс 1лв. Няма да съм жив да го избия със сигурност.
Най много топла вода се ползва за къпане, душ а там ефекта е още по малък(3-4 пъти) - топлиш плочки, въздух, тялото и чак тогава канала
Това може да го продадеш в производство с огромно пилеене на топла вода, която е част от отпадъчен продукт.
Слагай го на позната фирма БЕЗПЛАТНО и те да си ти реалната опитна постановка. Там си сметни икономическа ефективност.
Не докараш ли 10% възвръщаемост на никой няма да го продадеш.
Да не говорим че от чисто здравословна гледна точка е супер рисково, да не кажа незаконно да има възможност да смесваш питейна/чиста с канална вода.
Едни бактерии да прескочат и си за затвора
...Хайде, ако не точно клечка, нещо по-така (дебело), ЧЕП.
За зеле.Last edited by Pyramid; 21.11.2019, 15:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Може спокойно да се гръмнеш. Нито едно число не даваш. А, срещу моите, да бягаш, не мож'ме стигна.
Коментар
-
Ми направил съм разкрих един измамник който лъже че е инженер лъже че е изобретил нещо докарва топла вода от Козлодуй в София без да може сметне какво налягане и каква температура му трябва и колко ще струва това.Ти си срам за форума и освен това си наглец продължаваш да мамиш хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕдно наистина МОГЪЩО ВЕИ
Най много топла вода се ползва за къпане, душ а там ефекта е още по малък(3-4 пъти) - топлиш плочки, въздух, тялото и чак тогава канала
Това може да го продадеш в производство с огромно пилеене на топла вода, която е част от отпадъчен продукт.
Слагай го на позната фирма БЕЗПЛАТНО и те да си ти реалната опитна постановка. Там си сметни икономическа ефективност.
Не докараш ли 10% възвръщаемост на никой няма да го продадеш.
Да не говорим че от чисто здравословна гледна точка е супер рисково, да не кажа незаконно да има възможност да смесваш питейна/чиста с канална вода.
Едни бактерии да прескочат и си за затвораНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТи досега нещо полезно да си направил? Не можа и проектпроекта за топла вода до София да обориш (пуснал съм линк в тема „политика”) та, да даваш малоумните си оценки...
Така че, що не си Е.П.М.? Като не можеш сам, ще ти помогна. Цял живот си преписвал. „Хексперт.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениекрадеца вика дръжте крадеца. Опс то май било злобно и жалко човече
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Е, колко години ще го караш с този прототип, ако става нещо от него? Досега да са те налазили саудитски инвестори
Животът си мина докато си верваш. Виж Бота156 ти разрешавам да го обрулиш здравоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар