Намерих статийка. Четете.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За т.н.възобновяеми източници на енергия, колко са полезни?
Collapse
X
-
...Отговорих, мисля. И още нещо (към „защо”-то): В Шопия има изградена сериозна топлофикационна мрежа, има концентрация на клиенти и видими места за приложение. Доказах няколко основни принципа, следвайки които, може да се оползотворяват огромни количества изхвърляна днес топлина, с което, животът на хората, да стане и по-добър, и по-евтин. И още нещо, ДОРИ ОТ ТОВА, може да се печели. Пътьом.Last edited by Pyramid; 17.12.2019, 22:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПирамид, що не започнеш с отоплението на Лом, Видин, Враца, Монтана, Плевен и тогава да прескачаш Балкана , та да стигнеш до София...?Last edited by Pyramid; 11.12.2019, 22:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеLast edited by mecka_stryvnica; 08.12.2019, 16:24.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Super далавера специално за затз и еди- https://www.youtube.com/watch?v=aRUztSI4mAc разчети по месеци колко пари са изкарали и колко са вложили
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Имам чувството че говориш за твойта
Я кажи как си решил тези проблеми?
Ако искаш да произвеждаш и продаваш, нямаш грижи - придобиваш лиценз, и - заповядай.Last edited by Pyramid; 30.11.2019, 12:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТърся „по-доброто” и, освен главозамайващо надутата цена и да, симпатичният, според мен дизайн, реална функционалност - онва, за което се плаща - ми убягва. НЕ СЕ наблюдава. Т.е., който и да го е направил, че се е прецелил в парите на клиента, е ясно. Да му дава реално нещо, което, да може да си избие цената - не. Отделно, проблемите с коритото, които чакат клиента, отделно почистването, отделно предпоставките за ускорена корозия и излизане от строя на една тръбичка за 400++ лв. И, като удари калема, се оказва на тежък минус поначало...
Я кажи как си решил тези проблеми?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмхотепТака като гледам е по-добро от твойта тръбичка.
А осемте киловата са осем колкото и твоите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
1.Нисък кпд
2.Лесно се зацапва,
3.Трудно се почиства
и
4.Къде са му 8-те киловата?Last edited by Pyramid; 29.11.2019, 22:31.
Коментар
Коментар