IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
    А между другото и среброто днес бележи сериозен ръст!
    Ако някой иска да си купи физическо - в БНБ цената на най-масовите монети (Вазовки и др.), дори и с включено ДДС, е колкото борсовата на метала в момента.
    Това (цената в БНБ) ще бъде корегирано до 2-3 дена - та ако някой иска да си купи сега е момента
    Извинявай, дали може да покажеш къде ги гледаш, че не успях да намеря в google-то и кои монети препоръчваш. До сега за сребърни монети най-вече съм виждал да препоръчват пиефорта "100 години Народен театър „Иван Вазов”, но до колкото разбирам е изчерпана в БНБ.

Мерси предварително

Коментар

• А между другото и среброто днес бележи сериозен ръст!
      Ако някой иска да си купи физическо - в БНБ цената на най-масовите монети (Вазовки и др.), дори и с включено ДДС, е колкото борсовата на метала в момента.
      Това (цената в БНБ) ще бъде корегирано до 2-3 дена - та ако някой иска да си купи сега е момента
      remember remember the fifth of november

Коментар

Моя грешка
        забравил съм - мислех че беше 1040
        началото на декември 2010 - 1070 EUR/XAU
        Щото и аз съм забравил вече.
        Като цяло за мен евровия е показателя, еле в страна вързана за еврото. Ако ще и 2 000 гущера да е, кел файда като към еврото е 2.
        Мерси все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Колко беше рекорда в евро?
          Моя грешка
          забравил съм - мислех че беше 1040
          началото на декември 2010 - 1070 EUR/XAU

Коментар

Златото всеки момент ще пробие 1500 USD/XAU
            а имаме и рекордче в EUR
            Колко беше рекорда в евро?

Коментар

• Златото всеки момент ще пробие 1500 USD/XAU
              а имаме и рекордче в EUR

Коментар

• аз не давам мнение по скоро го търся, но от скоро се опитвам да търгувам и като че ли по добри резултати се получават залог продажби

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                  Тези които чакат сериозна корекция ще трябва доста да почакат. Като гледам графиката и индикаторите май пак тръгва нагоре а и при тази инфлация не виждам начин посоката да е надолу.
                  Да, почти всяка година от последните 10 първите 3 месеца са най-слабите и точно тогава изпълзяват форумните разбирачи с обяснения за спукване на балон и разни графики дето звездите им ги говорят... После се покриват до следващия Януари...
                  "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Възможно ли е временно покачване като компенсация за слизането на евро-то

Коментар

• Първоначално изпратено от Geomilmil Разгледай мнение
                      Търся последно мнение за курса на златото. По мое мнение винаги ще има колебания за да спечелиш или да загубиш добри пари в кракосрочен план. Имам чуството че е спасителен бряг за давещи
                      Тези които чакат сериозна корекция ще трябва доста да почакат. Като гледам графиката и индикаторите май пак тръгва нагоре а и при тази инфлация не виждам начин посоката да е надолу.

Коментар

• Търся последно мнение за курса на златото. По мое мнение винаги ще има колебания за да спечелиш или да загубиш добри пари в кракосрочен план. Имам чуството че е спасителен бряг за давещи

Коментар

• Първоначално изпратено от h17 Разгледай мнение
                          $100 за един месец надолу -- на това му се казва корекцийка
                          Bid/Ask 1327.30 - 1328.60
                          Low/High 1326.00 - 1335.60
                          Change -7.20 -0.54%
                          30daychg -56.90 -4.11%
                          1yearchg +236.00 +21.62%

Коментар

• $100 за един месец надолу -- на това му се казва корекцийка
                            nnn

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Златото ще поевтинее в средносрочен план както към еврото така и към долара. Може да иде и на 9000 долара, но преди това като минимум ще падне на 900!
                              Продавай колове като си толкова сигурен и ще изкяриш
                              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Рекордите в USD са хубаво нещо
                                мен думата ми беше вчера за у EUR
                                не мн. често и двете рекордчета да съвпаднат ....
                                Златото ще поевтинее в средносрочен план както към еврото така и към долара. Може да иде и на 9000 долара, но преди това като минимум ще падне на 900!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X