If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А между другото и среброто днес бележи сериозен ръст!
Ако някой иска да си купи физическо - в БНБ цената на най-масовите монети (Вазовки и др.), дори и с включено ДДС, е колкото борсовата на метала в момента.
Това (цената в БНБ) ще бъде корегирано до 2-3 дена - та ако някой иска да си купи сега е момента
Извинявай, дали може да покажеш къде ги гледаш, че не успях да намеря в google-то и кои монети препоръчваш. До сега за сребърни монети най-вече съм виждал да препоръчват пиефорта "100 години Народен театър „Иван Вазов”, но до колкото разбирам е изчерпана в БНБ.
А между другото и среброто днес бележи сериозен ръст!
Ако някой иска да си купи физическо - в БНБ цената на най-масовите монети (Вазовки и др.), дори и с включено ДДС, е колкото борсовата на метала в момента.
Това (цената в БНБ) ще бъде корегирано до 2-3 дена - та ако някой иска да си купи сега е момента
Моя грешка
забравил съм - мислех че беше 1040
началото на декември 2010 - 1070 EUR/XAU
Щото и аз съм забравил вече.
Като цяло за мен евровия е показателя, еле в страна вързана за еврото. Ако ще и 2 000 гущера да е, кел файда като към еврото е 2.
Мерси все пак!
Тези които чакат сериозна корекция ще трябва доста да почакат. Като гледам графиката и индикаторите май пак тръгва нагоре а и при тази инфлация не виждам начин посоката да е надолу.
Да, почти всяка година от последните 10 първите 3 месеца са най-слабите и точно тогава изпълзяват форумните разбирачи с обяснения за спукване на балон и разни графики дето звездите им ги говорят... После се покриват до следващия Януари...
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Търся последно мнение за курса на златото. По мое мнение винаги ще има колебания за да спечелиш или да загубиш добри пари в кракосрочен план. Имам чуството че е спасителен бряг за давещи
Тези които чакат сериозна корекция ще трябва доста да почакат. Като гледам графиката и индикаторите май пак тръгва нагоре а и при тази инфлация не виждам начин посоката да е надолу.
Търся последно мнение за курса на златото. По мое мнение винаги ще има колебания за да спечелиш или да загубиш добри пари в кракосрочен план. Имам чуството че е спасителен бряг за давещи
Коментар