IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно инфо за пазара на физ.сребро и злато в САЩ

APMEX: "Американские Орлы", куда же вы все подевались?
    Сегодня, 09:44 | Финансовые новости, Рассуждаем о кризисах | разместил: Редактор VP | комментариев: (2) | просмотров: (509)

APMEX - американская биржа, специализирующаяся на торговле драгметаллами, натолкнувшись на исчерпание физических запасов, объявила о закупке ЛЮБОГО количества серебряных монет "американский орел" по цене на 3 бакса дороже, чем текущая котировка, и ЛЮБОЕ количество золотых монет на 38 баксов дороже, чем текущая котировка.

ИСТОЧНИК - APMEX

Коментар

• Здравейте,

Продавам ограничено количество от следните сребърни инвестиционни монети:

1 oz 2011 American Silver Eagle
      1 oz. 2011 Silver Wiener Philharmoniker
      1 kg. 2011 Australian Kookaburra
      1 kg. 2011 Australian Koala
      1 kg. 2011 Australian Lunar Hase

Цените на всички са като актуалните цени "продава" на Тавекс минус 8 %.

Пишете на лично.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
        когато настъпи МАНИЯТА - всеки ще иска да купува - но никой няма да продава ......
        всеки сам си решава - аз само казвам откъде може да се купи физ. сребро на борсова цена - и то ще е само за 2-3 дена - а може и още утре да ги корегират
        По-добре си купи монети, които са световно известни и има търсене за тях от целия свят. На бнб монетите могат да ти ги купят или заради нумизматичната им стойност (и това е един много ограничен пазар) или да ти ги купят на цената на скрап, която е 30% под спот цената на метала в най-добрия случай.
        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Абе дали пък догодина (2012) няма да иде към 900 $ това злато? А? Аз съм си сложил за цел 1100$ ама да видим... ще следим под око

Успех на всички!
          То докато чакаш 1100, хората ще си хвърлят капите в тавана на 2100

Коментар

Съвсем скоро на маняците ще им омръзне да си подхвърлят горещия картоф и гледай шоуто тогава
            грешиш не сме видели 120-150 гущера за трой унция сребро има път, който трябва да бъде извървян началото на раздуване е поставено, но същинското покачване тепърва предстои и тогава когато и последния човек съжали или си обърне спестяванията това е образно казано в метали под някаква форма тогава е момента да се напусне сцената на този пазар защото ще започне циклично покачване примерно при акциите итн. финансови инструменти

Коментар

• Абе дали пък догодина (2012) няма да иде към 900 $ това злато? А? Аз съм си сложил за цел 1100$ ама да видим... ще следим под око

Успех на всички!
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Съвсем скоро на маняците ще им омръзне да си подхвърлят горещия картоф и гледай шоуто тогава

Коментар

• Той ако дълга на Сащ през 16 та година достигне само 20 трилиона добре ама май няма да са толковв малко, инвестицията в благородни метали като отговор на безумната монетарна политика в световен мащаб изглежда на този етап сравнително нискорискова, но доходна за съжаление хората с големите дълги позиции в златото не гледат на този финансов инструмент като остров на сигурност по време на криза, а просто като на инструмент който ще бъде раздут максимално във оставащото време на циклична депресия защото средата е много подходяща и когато всичко отмине и когато всички ще искат да купуват, а никой няма да иска да продава ще се случи креша при металите. Разбира се има доста време все пак глобалната икономика в момента навлиза от рецесия в депресия доста катаклизми на финансовите има да се случат вероятно и по-мащабни воени действия, които ще засегнат нации които си мислят, че бомби гърмят само в третия петия и десетия свят но при тях не може. Изучавайки историята съпоставяки я с настоящето бихме могли да създадем сравнително прецизен модел за бъдещето

Коментар

A сега не е ли манията?
                    всеки сам си решава - и съответно печели или губи
                    remember remember the fifth of november

Коментар

• Златото с пореден исторически връх

Коментар

• A сега не е ли манията?

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                        когато настъпи МАНИЯТА - всеки ще иска да купува - но никой няма да продава ......
                        всеки сам си решава - аз само казвам откъде може да се купи физ. сребро на борсова цена - и то ще е само за 2-3 дена - а може и още утре да ги корегират

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                          После на кого ще ги продадеш бг монетите... Спреда ще е огромен...

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                            Извинявай, дали може да покажеш къде ги гледаш, че не успях да намеря в google-то и кои монети ..........
                            интернет страница на БНБ за възпоменателните монети:
                            http://www.bnb.bg/NotesAndCoins/NACC...ions/index.htm
                            най-долу на таблицата - монетите от 1970 - 1975 г.
                            30 лв. за 20,5 г/проба 900 и
                            44 лв. за 30,0 г/проба пак 900
                            P.S. - към горните цени прибавяш ДДС и пак горе долу идва на цена метал .....
                            Last edited by marin1; 18.04.2011, 19:40.

Коментар

• Според представения в петък от президента Барак Обама проектобюджет през 2016 г. дългът на САЩ ще достигне 20,8 трлн. долара.

За прилагането на одобрения на 15 април от републиканците план, изготвен от председателя на бюджетната комисия на конгреса Пол Райън, дълговият таван трябва да се повиши най-малко до 19,5 трлн. долара. За момента той е 14,3 трлн. долара.

Като видя такива "брилянтни" планове - съм убеден в едно - бъдещето на златото е блестящо! Ама, буквално!
                              До към 2020г. ако се спреме на около 10 000 за тр. унция - ще е добре....

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                                А между другото и среброто днес бележи сериозен ръст!
                                Ако някой иска да си купи физическо - в БНБ цената на най-масовите монети (Вазовки и др.), дори и с включено ДДС, е колкото борсовата на метала в момента.
                                Това (цената в БНБ) ще бъде корегирано до 2-3 дена - та ако някой иска да си купи сега е момента
                                После на кого ще ги продадеш бг монетите... Спреда ще е огромен...
                                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Working...
                                X