Добър съвет, вече работя с тях!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БУВИ Разгледай мнениеЗдравейте! Успешна Нова 2011 г. на всички от този клуб! Чета го активно повече от година - много научих, много се забавлявах, много интересни хора срещнах. Благодаря!
А сега конкретно - КУПУВАМ инвестиционно злато по 1 унция, както и инвестиционно сребро по 1 кг. Очаквам предложения.
Коментар
-
Здравейте! Успешна Нова 2011 г. на всички от този клуб! Чета го активно повече от година - много научих, много се забавлявах, много интересни хора срещнах. Благодаря!
А сега конкретно - КУПУВАМ инвестиционно злато по 1 унция, както и инвестиционно сребро по 1 кг. Очаквам предложения.Дим Русев
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение:-) рекордчето тук е от 7 декември 1431$ за унция. Днес само леко прескочихме кота 1400
мен думата ми беше вчера за у EUR
не мн. често и двете рекордчета да съвпаднат ....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеМай имаме поредното рекордче тук!!!
Ай да ни е честито!!!!
Коментар
-
За мен е важно, че скъсих вчера на 1391$ и излезнах днес на 1365$ с половината .... което си е 26$ на къса унция ....
а инак че златото може и да стане 2000$ след 5-10 години.. все още не ме интересува
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНе правиш разлика между тренд и корекцияМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеВидя ли какво се случи със Златото от вчера, когато написах в темата?
направи си извод кой е патка
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеХаххаххх...
Я виж ти какво ставало тук???!!!???
Ама как сме я пропуснали таз новина???
Добре че си ти да ни светнеш - ама я кажи сега - да не би пусито от аватарчето да ти е прошепнало нещо???nnn
Коментар
-
Видя ли какво се случи със Златото от вчера, когато написах в темата?
направи си извод кой е патка
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНали знаеш какво и се е случило на една патка от много мислене?
Да не стане и тук така - шат на патката главата , а златото на 5000 $ след 2г ?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНали знаеш какво и се е случило на една патка от много мислене?
Да не стане и тук така - шат на патката главата , а златото на 5000 $ след 2г ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАз така мисля
Да не стане и тук така - шат на патката главата , а златото на 5000 $ след 2г ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеБи трябвало балона на Златото вече да почне да се пука
Коментар
Коментар